Bu düşünceler sadece sende yok önce bunun farkında ol. Şuan yaşadığın boşluk hissi çok insanî bir durum. Asıl bunları yaşayıp böyle hissetmeseydin sorun vardı.
İlk olarak anladığım kadarıyla şuan çok güzel bir fırsatın var hayatında. İçinde bulunduğun durum ne olursa olsun dünya kimse için yavaşlamıyor ya da durup bi dinlen demiyor. Bu yüzden sevgili dostum hayatında seninle olması gerektiği gibi konuşabilecek birinin varlığının şuan olmadığını varsayıyorum. Bu bir problem mi? Bu geldiğin noktaya bakacak olursak evet çünkü seni boşluğa itmiş ama ne şanslısın ki bu içinde bulunduğun durumun farkındalığı sayesinde serzenişte bulunabiliyorsun. O yüzden yalnız değilsin. Bu sitedeki herkes gibi sende bizimlesin
Bu dönemini de emin ol atlatacaksın. Benim de dahil bu şekilde zamanlar hep oluyor ve olacak bunu bizim kendimizi esir almamıza müsaade etmemeliyiz. Lütfen mutluluğu insan ilişkilerinde arama öncellikle
Allah belkide sana sıkıntı veriyor ki ona dön onu hatırla diye. Lütfen duha suresinin Türkçe mealini dinle ve instagramdan esad.taaha adlı düşünürü takip edip izle... İnan şuandaki ümitsizliğinin aslında ne kadar insanî ne kadar normal olduğunu gör ve kendine şefkat vererek aklının önüne geçmesine müsade et
Bende buradayım her zaman yazabilirsin