Çok çok önemli birşeyi gözden kaçırıyorsunuz. Çocukluk travmaları olan bir çok kişi, veya yaşadıklarınızınyalayan bir çok kişi hata üstüne hata yaparak hayatını mahvetmiş oluyor. Ama Siz bir çok kişinin ah keşke diyeceği bir bölüme girmeyi başarmış ve hayatınız için en önemli konusu sayılabilecek ariyer komusunu en doğru şekilde halletmişsiniz. Bu sizi çok güçlü yapacak,, kendinize yetecek ve kimseye eyvallahı olmadan yaşayabilecek biri yapacak sizi. Allahın, izniyle kimseye muhtaç olmadan, ne yapmak, nerede yaşamak, nasıl yaşamak isterseniz yapma şansınız olacak. Sizi üzen insanları çekmek zorunda değilsiniz. Demek ki, zeki, doğeu düşünen, ayakları aslında yere sağlam basan biri olmuşsunuz onca şeyin içinde. Bunu başarmak bile zor ve çok önemlidir. Ayrıca
İnsanların bize söyledikleri herhangi bir şey bizi öyle yapmıyorki. Ama sevdiklerimizden kötü sözler duymak elbette çok yaralayıcı. Ben artık yok saymayı öğrenip leni hayatıma odakşanatak çok, hafifledim mesela. Bir de zorbalığa uğramak için, bir eksikliğimiz farklılığımız olmasına da gerek yok malesef. Yapmak isteyen bir bahane buluyor. Size kötü davrananlara vereceğiniz en iyi cevap, ve en büyük ceza, güçlü durmak, hayatınoza odakşanmak, hayatınızı doya doya mutşu yaşamak. İnanın kötülük düşüneni dövseniz bu kadar acıtmaz. Derim bir nefes alıp, size ait olan herşeyi sevin ve güçlü bir şekilde ayağa kalkıp yaşayın doya doya. Sizi çok takdir ettim. Daha da güzel olacak eminim hayatınız. Yaşayın doya doya hayatın tekrarı yok