Benim derdim SIGARAAAA

Ya bu iğrenç şey nasıl bırakılır ? Artık gerçekten bırakmak istiyorum ama her seferinde yeniliyorum. 7 senedir sağlam bir iciciyim sizden yardım istiyorum siz nasıl bıraktınız?
Zyban la 17 gün bıraktım sonra öylesine bir tane içeyim dedim yine başladım yine ilaç alıcam

Allen Carr’ın kitabıyla bırakmıştım ama 4 ay sonra yeniden içmeye başladım. sigara içmeyi seviyorum valla ne yalan söyleyeyim, hamile kaldığımda bile hemen bırakamadım 3 haftadan sonra bırakabildim. Bebek olmasa sanıyorum bırakamazdım.
Annem 20 yıllık içiciydi. Artık verdiği para, nefesindeki hırlama onu rahatsız etmeye başlamıştı. Karar verdi ve diğer gün uyandığında ben sigara içmiyorum, hiç içmedim dedi. Ondan sonra da hiç içmedi - helal olsun anama çelik gibi irade - ama hala özlüyor. Ben içerken bana doğru üflesene derdi

Yani onu bunu bilmem ama o illeti bırakmazsanız sağlam gidici olursunuz
Allah korusun bir an evvel tedavinizi olun bunun için yardımcı olan merkezler var destek olmadan biraz zor gelebilir ama en önemli ilk adım kesin bırakmaya niyet etmeniz olacaktır.Amaçladığınız şey Allahın emanet verdiği bedene hıyanete son vermek olsun

Ya bu iğrenç şey nasıl bırakılır ? Artık gerçekten bırakmak istiyorum ama her seferinde yeniliyorum. 7 senedir sağlam bir iciciyim sizden yardım istiyorum siz nasıl bıraktınız?

16 senelik sağlam içicilikten sonra, son zamla birlikte bıraktım. 1.5 aydır içmiyorum, tamamen kafanda bitirmen gerekiyo yoksa ilaç falan boş.

Beynimde bitirmiştim
Yoksa kursmuş videoymuş me bileyim bantmış hapmış hic bi işe yaramıyor önce beynine komut verecek söz gecireceksin

Önce kafada bitirmek gerekiyor gerçekten ben çok severek kullanıyordum bırakmam diyordum şimdi kokusu miğdemi bulandırıyor nasıl içiyormuşum diyorum bazen cnm sıkkın olunca içiyim diyorum düşününce bile midem bulanıyor. Benim bırakmamda 21 yaşında yeğenimin ölümü vesile oldu

Valla ben sigarayi sadece su zamana kadar tanıdığım 2 kisinin gercekten bıraktığına ınanıyorum
Birisi marketci amca 25 sene olmus
Digeri de arkadaşımın babası 15 sene olmus. Ondan şüpheliyim ama.. cok alkol alıyor,tetikleyici,10 sene sonra baslayanlar var cevremde. Sigara bırakılır belki 6 ay 1 sene 3 sene sonra ictikten sonra önemi yok işte.. o allen car kitabi bugün kafami cok bozdu. Esimde üstüne bu kitap ticari resmen seni teselli etmek icin oyle yazmış boyle sacmalikmi olur senle ben bir miyiz bu kitap jim carrey in filmleri gibi dediginde bütün umutlarim yıkıldı .
Esim ayda bir kez falan sigara icer. Ben hergün.. o kitapta esim gibi icicilerin daha fena olduğu yazıyor sigaradan nefret ediyorum

Genelde etrafımda bırakanlar inat edip bıraktılar. Birisi, sevgilisi içmiyor ve içenlerden de nefret ediyor diye bıraktı, şimdi evliler.
Birisi sağlığının çok bozulduğunu ve cebindeki paranın çoğunu sigaraya yatırdığını farkedip bıraktı.
Eşim günde 3üncü paketi açar, bırakamadı hala maalesef.
Ben hamile olmama rağmen günde 1tane içiyorum ama 6gündür canım istese de içmiyorum. Belki bebeğim için bırakabilirim..
Çok zor bir illet. Karar veremiyoruz, içmek istiyoruz ama zararının farkındayız. O yüzden bırakmaya çalışsak da içiyoruz. Kafada bitirmek lazım..
Bantlar haplar filan annem babam çok kullandı işe yaramadı maalesef. Hap bitince sigaraya devam ediliyor. Ama tanıdığım bırakan kişiler hep kafada bitirmişti

İradenize bağlı tamamen .İlaçlar ,videolar ,kitaplar,tedaviler bir yere kadar önemli olan sizin gerçekten bırakmak isteğiniz .Yaklaşık 11-12 yıldır sağlam bir içiciydim.Gebeligim ve emzirme döneminde hiç içmedim .Sonra yeniden başladım çünkü sigara benim için büyük keyif verici bir şeydi fakat ,bir gün bir anda esti ve ani bir kararla bıraktım .Şimdi nefret ediyorum kokusundan kendinden o kadar yıl nasıl içtim bilmiyorum .9 ay oldu çok mutluyum. Sizde yapabilirsiniz.

Şöyle oluyormus. Ben duydugumu söylüyorum. Henuz cocugum yok.
Hamileyken bırakılıyormuş (tabi birakmayan da var) diyorlar mış ki dışarda kokuyu alınca,ummm mis gibi kokuyor. Bebek dogduktan sonra herhalde bikac ay sonra yine basliyorlarmis. Bu gercekten psikolojik. Aslinda sigara bağımlılığı psikolojikde. Bende 12 senedir iciyorum mutsuzum

klişe olacak ama gerçekten kafada bitireceksin

ben sigara bıraktırma merkezlerinin verdiği ilaçtan kullandım. kendim gittim özelden aldım çok pahalı olmasına rağmen.
sırf para verdim bırakırım diye.

2 ay bıraktım. bu arada ömrümden ömür gitti o ilacı kullanırken midem yerinden çıkacak gibiydi
sonra geri başladım
ha bu 2 aylık bırakmada öyle ilaçtan falan değil para verdim değsin bari diye, içsem yine içerdim

sonra o zamanlar sevgilimle çok kavgalar ettik kendi içmiyor diye
yine ilacı kullandım yine bıraktım 2 ay
sonra yine başladım

baktım olmuyor içmeye devam

Off bende içiyorum 16 senedir eşim ayda yılda bi tane içer evde kokusuna bile tahammül edemem yaz kış balkonda içerim
Sanki imkansız bırakamam gibi geliyo

Yegeninize Allah Rahmet eylesin.

Ben seviyorum bu illeti ya keşke bir tiksinti gelse de bıraksam. Bana imkansız gibi geliyor bırakmak. Şu tarz konuları görünce bile hiç demiyorum ki benimde bırakmam lazım

Eşim evlenme teklifi etti kabul edince de bir şartım var dedi. Sigarayı bıraktım içersem ölünü göreyim dedim 12 yıldır içmedim. Hamileyken bile canım istedi ama..

liseden beri düzenli içiciydim, hamilelik testinde çift çizgi gördükten sonra bir adet dahi içmedim.
canımın çektiği oldu ama içmedim.
kafada bitiyor, gerçekten isteyip bırakamamak diye bişey yok bence istememek var.

kokuyu alınca çok kötü geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…