• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Benim de yatak odam oldu.

çok ama çok çok güzel
hayırlı olsun
güzel günlerde kullan inşallah

Çok güzelmiş canım, güle güle kullan

allah banada nasip etsin böle güsel bir yatak odası inşallah

amin canım inşallah

harika secim:) Iyi günlerde kullan

güle güle kullan canım

daha güzelleri sizlere olur inşallah..
çok teşekkür ederim..

çok güsel çok beğendim dogrusu güle güle kullan.benim yatak odası takımımda buna çok benziyor cnm allah içine sindirsin.

adam hiç indirm yapmadı mı yaa..nakit mi taksit mi..bende arastırıyom bu aralar,,mayıs 15 te düğün war..eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

adam hiç indirm yapmadı mı yaa..nakit mi taksit mi..bende arastırıyom bu aralar,,mayıs 15 te düğün war..eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

yok canım yaa 1 TL bile inmediler:mymeka:

ben de beğendimmm

çok güzel iyi günlerde kullan

cnm benim iyi günlerde kulllan çok beğendim :nazar:

çok güsel çok beğendim dogrusu güle güle kullan.benim yatak odası takımımda buna çok benziyor cnm allah içine sindirsin.

ay süpermiş bayldımmmmm

çok beğendim.güle güle kullan canım.

çok güselmiş ayrıca çok uyguna almışsın güle güle kullan

Hem çok şık hem de fiyatı uygun güle güle kullanın çok beğendim ben.alkisalkisalkis

çok teşekkür ederim canlarım..
bakalım inşallah kullanışı falan da güzeldir..
dıştan çok hoş gerçekten..
allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

Cnm güle güle kullan bende almayı düşünüyorumda karar weremedim. Kullanmaya başladınmı . Memnunmusun acaba. Dolap yeterli geliyormu. Bazası biraz dar gibi geldi bana karsıdan kendini görmedim daha mobilyanın sence yeterlimi güselim :)

Cnm güle güle kullan bende almayı düşünüyorumda karar weremedim. Kullanmaya başladınmı . Memnunmusun acaba. Dolap yeterli geliyormu. Bazası biraz dar gibi geldi bana karsıdan kendini görmedim daha mobilyanın sence yeterlimi güselim :)

hayır canım daha kullanmaya başlamadım, daha yerleşmedik evimize.
dolap bize yetecektir diye düşünüyorum ama bazası diğer bazalara göre biraz dar evet. ben de farkettim onu.
yani dışarda satılan bazalar daha yüksek, doğru.
artık bi şekilde sığdırırz bişeyler ya nasılsa alanı geniş.
bakalım kullandıktan sonra da yazarım..
3 temmuzdan sonra kullanmaya başlicam:asigim:

Back
X