Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğtaşın sitesinde 6 binden aşağı gözükmüyor nasıl aldın bu fiyata :uhm:
netteki fiyatlarla yerinde görüşülen fiyatlar çok farkediyo canım bazen güncellenmiyo filan hem yüzyüze olunca daha indirimde yapıyolar ama verdiğin paraya değer diye düşünüyorum çok sağlam ve kaliteli doğataş mobilyalar![]()
Canım bence de süper, güle güle kullanın inş :) beyazla kahvenin müthiş uyumu gerçekten çok iç açıcı dediğin gibi koyu renkler odaları boğuyor bende bu tonlarda istiyorum..
bende çok beğendim gerçekten çok güle güle kullanır ve uyursunuz inş
fiyati da uygunmus canim rengi daha da aciksa super..Gule gule kullan..
erkek arkadaşımın çok beğendiği hatta bunu alalım diye tutturduğu takım...çok güzel bende çok beğeniyorum...güle güle kullan canım...hayırlı olsun:)
Canım bayıldım valla, doğtaşın son tasarımlarını çok beğeniyorum ben zaten
Hele odan da böyle geniş ferahsa çok güzel durur
Güle güle kullan
doğtaşın sitesinde 6 binden aşağı gözükmüyor nasıl aldın bu fiyata :uhm:
uyur muyuz ki?aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
çok tşk ederim ablacım..
iyi günlerde kullan.
bende geçen bakmıştım çok beğendim hatta kararsız kaldım sonra vazgeçtim içimde siyah beyaz var çünkü. alırsam aklım siyah beyazda kalır diye almadım. şimdi görünce acaba alsammı diyorum:)))
uyumak yok ona göre delikafadulden opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım eski takımım siyahtı benimde çok fazla tozu belli ediyor sürekli temizliğini yapman lazım sen bilirsin yinede opuyorumnanaktan
güle güle kullan canım. doğtaşın ürünleri gerçekten çok hoş.zamanı geldiğinde ilk bakacağım yer doğtaş olacak galiba :asigim:
süppperrrra.s.