• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Benim de yatak odam oldu.

erkek arkadaşımın çok beğendiği hatta bunu alalım diye tutturduğu takım...çok güzel bende çok beğeniyorum...güle güle kullan canım...hayırlı olsun:)

Canım bayıldım valla, doğtaşın son tasarımlarını çok beğeniyorum ben zaten
Hele odan da böyle geniş ferahsa çok güzel durur ;)

Güle güle kullan

doğtaşın sitesinde 6 binden aşağı gözükmüyor nasıl aldın bu fiyata :uhm:

Hayırlısıyla mutlulukla kullanırsın inşallah canım :Saruboceq:
Bende alıcam inşallah kredi olayını ayarlamaya çalışıyoruz hihoyyyt

netteki fiyatlarla yerinde görüşülen fiyatlar çok farkediyo canım bazen güncellenmiyo filan hem yüzyüze olunca daha indirimde yapıyolar ama verdiğin paraya değer diye düşünüyorum çok sağlam ve kaliteli doğataş mobilyalar :kahve:

netteki fiyatlarla yerinde görüşülen fiyatlar çok farkediyo canım bazen güncellenmiyo filan hem yüzyüze olunca daha indirimde yapıyolar ama verdiğin paraya değer diye düşünüyorum çok sağlam ve kaliteli doğataş mobilyalar :kahve:

son zamanlarda benimde dikkatimi çekiyor güzel tasarımları var..Kalitede çok önemli tabi bende gidip dükkanlarında konuşayım. Bİzde alıcaz bu ayın 15inde.

Canım bence de süper, güle güle kullanın inş :) beyazla kahvenin müthiş uyumu gerçekten çok iç açıcı dediğin gibi koyu renkler odaları boğuyor bende bu tonlarda istiyorum..

teşekkür ederim cnım:1hug:

bende çok beğendim gerçekten çok güle güle kullanır ve uyursunuz inş

amin canım çok tşkler:1hug:

fiyati da uygunmus canim rengi daha da aciksa super..Gule gule kullan..

evet gidip dükkanda baktım çok daha açık ve hoştusüprizzzzz

erkek arkadaşımın çok beğendiği hatta bunu alalım diye tutturduğu takım...çok güzel bende çok beğeniyorum...güle güle kullan canım...hayırlı olsun:)

demek ki zevklerimiz uygunmuş onunla..
inşallah size de almak nasip olur:Saruboceq:

Canım bayıldım valla, doğtaşın son tasarımlarını çok beğeniyorum ben zaten
Hele odan da böyle geniş ferahsa çok güzel durur ;)

Güle güle kullan

maalesef odamız ferah değil..
ufak bayağı. o yüzden açık renk seçtik..
ama inşallah ilerde daha büyük bir eve taşınırsak daha da güzel duracaktırboshayallersmile

canım sitedekilerin bazıları özel tasarımmış..
onların fiyatı dediğin gibi..gerçekten çok güzeller ama bizi aşıyor fiyatları..
bir de bizim yerimiz dar olduğu için komodinleri almadık..
ama istersek sonradan ekleyebiliyormuşuz..

uyur muyuz ki?aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
çok tşk ederim ablacım..

uyumak yok ona göre delikafadulden opuyorumnanaktan

iyi günlerde kullan.
bende geçen bakmıştım çok beğendim hatta kararsız kaldım sonra vazgeçtim içimde siyah beyaz var çünkü. alırsam aklım siyah beyazda kalır diye almadım. şimdi görünce acaba alsammı diyorum:)))

canım eski takımım siyahtı benimde çok fazla tozu belli ediyor sürekli temizliğini yapman lazım sen bilirsin yinede opuyorumnanaktan

canım eski takımım siyahtı benimde çok fazla tozu belli ediyor sürekli temizliğini yapman lazım sen bilirsin yinede opuyorumnanaktan

bu arada toz konusuna katılıyorum..
annemlerin de siyah bi tv ve tv sehpası var her gün tozlanıyor:sinifsinif:

güle güle kullan canım. doğtaşın ürünleri gerçekten çok hoş.zamanı geldiğinde ilk bakacağım yer doğtaş olacak galiba :asigim:

güle güle kullan canım. doğtaşın ürünleri gerçekten çok hoş.zamanı geldiğinde ilk bakacağım yer doğtaş olacak galiba :asigim:

evet canım ben de tavsiye ederim çok hoşlar..
kullanadıktan sonra da kalitesi hakkında fikrimi belirtirim..
en yakın zamanda sen de bu telaşlara girersin inşallah:asigim:

teşekkür ederim canım:1hug:

Çok güzelmiş canım, güle güle kullan

allah banada nasip etsin böle güsel bir yatak odası inşallah

Back
X