Evet hem ortam ferah görünüyor hemde temizlik kolay oluyor.Gayet hoş! Ben de böyle altı açık mobilyaları seviyorum. :)
80*180 yada 90*190 olur dediler. Bizde dedik 190 olsun temiz olsunBende 1,80 demiştim 1,90 yapmışlarçilekte filan 1,60 tı
Bi kerede çıksın aradan dedim napim huy benimki
Ben modayı takip etmem...hosuma gideni moda olmasa da alır senelerce kullanabilirim...ben antika eskitme tarzı seviyorum...country de coook gūzel...en benlik olmayan ise modern ve avangard...
Minimalistligi biraz modernize ediyoruz kendi çapımızda.
Üst resim mesela.
Sadece yere yatak atarsak bizimkiler (ailelerimiz) kendi aralarında yardım bile toplayabilir
Ben evlenirken yani 2009 eylül donemi, ağır mobilyalar, taşı mobilyalar vardı her yerde. Tabii birde acemilik var. Bulabildiğim en sade şeyleri aldım ama yine de ağır oldu biraz. Gerçi oturma odası daha sade ama yapılacaklar listemde öncelikle orayı elden geçirmek var. Sadenin şıklığı daha güzel oluyorEvet buda çok güzel :) Ama işte country gurubuna girmiyor sanırım bu tarz, minimaliste daha yakın :)
Tüm yollar değişime karşıı onu anladım.
Ortak fikir sadelik az eşya ve şuan ki tarzı korumam yönünde :)
Zaten eşyaların yeniyse, çok gözüne batan bişey yoksa, bence de ne gerek var. Eşini de al, ye iç gez o parayla.Evet buda çok güzel :) Ama işte country gurubuna girmiyor sanırım bu tarz, minimaliste daha yakın :)
Tüm yollar değişime karşıı onu anladım.
Ortak fikir sadelik az eşya ve şuan ki tarzı korumam yönünde :)
Önemli değil, biz boynumuzu sola doğru tamamen yamulturuzBana göre minimalist yaşam alt tarafta olandır.
Üst taraf modern tarzdır.
Modern deyince insanların aklına ne geliyor bilmiyorum ama karışıklık ve kalabalıktan uzak olması beni cezbeder.
Benim evim de sade.
Kalabalık değil.
Herhangi bir tarzın içine net olarak girmiyor.
Modernlik var, size göre minimalist bir tarzı da var ama benim yeteri kadar maddi gücüm olsa evimin her yerini sade, şık,modern ve daha kaliteli döșemek isterdim
Country artik baydı vazgeçmenize sevindim
Mesela salonum bu şekilde
Eki Görüntüle 1757329
Fotoyu böyle uzunlamasına ekliyor düzeltemedim
Önemli değil, biz boynumuzu sola doğru tamamen yamulturuz
O zigon sehpayı n11 de gördüm ama cesaret edemedim. Kullanışlı mı sağlam mıBana göre minimalist yaşam alt tarafta olandır.
Modern deyince insanların aklına ne geliyor bilmiyorum ama karışıklık ve kalabalıktan uzak olması beni cezbeder.
Benim evim de sade.
Kalabalık değil.
Modernlik var, size göre minimalist bir tarzı da var ama benim yeteri kadar maddi gücüm olsa evimin her yerini sade, şık,modern ve daha kaliteli döșemek isterdim
Eki Görüntüle 1757329
Ama işteyiz ve laptop ta değil kablolu bol zımbırtılı bi bilgisayar var el mahkum boynumuzu yamultuyoruzTelefondan bakin ve boynunuzu değil telefonu yamultun derim
Şimdi ölçtüm 45 cm tam yuksekliğibizde korkuluğa gerek yok,
bak kafam karıştı yine.
yavrulu olanlara yeniden bakayım.
yüksekliğini hatırlamıyorsundur değil mi? 45 cm falandı benim baktığım bir tane, yüksek mi gelir çıkıp inmesi için acaba diye tereddüt etmiştim.
Bana göre minimalist yaşam alt tarafta olandır.
Benim evim de sade.
Kalabalık değil.
Eki Görüntüle 1757329
Şimdi ölçtüm 45 cm tam yuksekliği
Zaten eşyaların yeniyse, çok gözüne batan bişey yoksa, bence de ne gerek var. Eşini de al, ye iç gez o parayla.
En güzel yatırım yeni anılara olandır :)
Yatak içine gömülü zaten bizim. Baza gibi ustte kalmıyor. Ondan yatakla birlikte 45cm.hangi şehirdesin? Ben sitelerde yaptırdım, odayı yatağı,dolap ve kitaplığı ben çizdim öyle yaptırdım,boyalar falan kaliteli sağlıklı olan seçtik. Ahşap mobilya çok uçuktu. Biz mdf mecbursüpersin teşekkürler.
yatak dahil değil mi? kızın kaç yaşında bu arada?
ben bu konuda gerçekten çok kararsızım. çok vaktim de yok.
konu sahibinden de özür diliyorum, araya girdim
Bizim ki çekmece gibi içi boş, standart tek kişilik yatak sığıyor yatak içindeyken kapatılabiliyorYatak içine gömülü zaten bizim. Baza gibi ustte kalmıyor. Ondan yatakla birlikte 45cm.hangi şehirdesin? Ben sitelerde yaptırdım, odayı yatağı,dolap ve kitaplığı ben çizdim öyle yaptırdım,boyalar falan kaliteli sağlıklı olan seçtik. Ahşap mobilya çok uçuktu. Biz mdf mecburkızım şuan 4 yaşında ama 2 yaştan beri yatıyor
Ben daha country ne onu bile bilmiyorum. Begendigimizi aldik iste,modaya ayak uydurup her yil degistircek misiniz takimi?