- 30 Aralık 2009
- 22.525
- 87.210
- 40
Evet ya, resim koy. Çünkü çok değişiyor.
Burada mesela bazı evler çok hoş tarz olmuşken, bazıları bir konsepte uydurucam diye çok zorlama, çok kopya duruyor.
Counrty diyince benim daha çok Amerikan eski tarz evler aklıma geliyor. Koyu parkeler, ahşap ağırlıklı evler, beyaz/krem perdeler, yatak örtüleri. Severim
Neyse çok da stilden anlamam ben, kafa yormam pek, hala bekar takılıyoruz
bizim evler türk işi country olunca ortaya dehşet şeyler çıkıyor ahaha :)
su yeşili ile mavi mobilya gördüm ben country tarzında az kalsın bayılacaktım, o nasıl bir tarzdır abi ya
Avatarın 'hazır yorum' gibiCountry tarzını bile arabeskleştirdik bence.
Country tarzını bende severim. Mutfak dolaplarım ve kapılarımda yakaladım biraz o tarzı diyebilirim ama tüm evi o şekilde döşemedim. Daha minimalist daha sade kullanıyorum.
5 yılı geçti sıkılmadım henüz evimdeki eşyalardan,sıkılsamda country tarzı kullanmam diye düşünüyorum. Yine spor minimalist tarzda parçalar kullanırım diye düşünüyorum.
Sizde emin değilseniz ufak tefek değişikliklerle başlayabilirsiniz. Mesela benim mutfakta yerim olsa asmak için terek almayı istiyorum,ama maalesef yerim yok komple dolap,kızımın odasına alacağım bu gidişle,ham bulursam kendim boyamak istiyorum,içerisine oyuncak,boya,kitap koymak güzel olacaktır.
Aksesuar vb şeylerle yakalayabilirsiniz,çok değişikliğe gitmeden,severseniz devamını getirirsiniz.
Gayet hoş! Ben de böyle altı açık mobilyaları seviyorum. :)Canım meggieee koymuş sağolsun benim yerime resim :)))
Bu tarz bir değişimden bahsettim ben.
Çok güzelmiş güle güle kullanın
Bende biraz büyürse üsttekileri çıkarınca böyle olacak
Ben yavruluyu kendim için yaptırmıştım da pek kullanmadım ( :
çok güzelmiş.
aslında benim de yedek yatağa ihtiyacım var.
ya oğlumu kendi yatağında yatmaya zor ikna ediyorum ben de(2,5 yaşında), o yüzden yere yakın olsun belki daha çok sever dedim. Çok da kararsızım. Ev değiştirirken yatağını da değiştireyim diye bu aralar bakıyorum modellere.
buna çıkıp inebiliyor mu kolayca? seviyor mu?
Yatağın ayak ucunu bıraz yüksek yaptırdım düşme riski olmasın yuvarlanıp diye,deli yatar. Korkuluk biraz daha uzun olmalıydı ama uğraşamadım tekrar. Rahat inip çıkıyor. Bende çok alçak bir yatak alacaktım ama yavrulu karyola cazip geldi,ileride yatak koyup arkadaşı,kuzeni yatabilir. Birde takımı özel yaptırınca uzun vadeli olacaktı yeniden değiştirmemek için büyük yatak aldık. Odasını seviyor biz beraber seçtik her şeyi ondan çok mutlu oldu.
Yatağın ayak ucunu bıraz yüksek yaptırdım düşme riski olmasın yuvarlanıp diye,deli yatar. Korkuluk biraz daha uzun olmalıydı ama uğraşamadım tekrar. Rahat inip çıkıyor. Bende çok alçak bir yatak alacaktım ama yavrulu karyola cazip geldi,ileride yatak koyup arkadaşı,kuzeni yatabilir. Birde takımı özel yaptırınca uzun vadeli olacaktı yeniden değiştirmemek için büyük yatak aldık. Odasını seviyor biz beraber seçtik her şeyi ondan çok mutlu oldu.
Gayet hoş! Ben de böyle altı açık mobilyaları seviyorum. :)