Benim de artık bir sevgilim var:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi nev_bahar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nev_bahar

Ziyaretçi
aramızda biraz yaş farkı olsa da seviyorum onu hem de çok tek korkum yaş farkı ailelerimiz tarafından acaba problem olur mu ?:S:S umarım olmaz :):)
zemuszemus:dance:

amin canım yaaa umarım mutlu oluruz ama işte ailem daha bilmiyo bi de çocuk doğulu annem ölürüm de doğuya kız vermem diyoo:S:S:S
ama çok şükür ki o bunları aşacağımızı söylüyo moral veriyo bana sürekli :):) canım benim...

hepinize böle sevgililer versin allah

mutluluklar dilerim canım, kaç yaş var aranızda senmi büyüksün o mu, herşey hallolur siz anlaştıktan sonrazemuszemus

teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile3 :)
6 yaş var o büyük yaa:S:S hani yanyana durunca çok belli olmuyo da ne bilim iş evliliğe gelince sıkıntı yaşarız gibi geliyo bir de daha 1 aydr çıkıyorz hani tam olarak tanıyamıyorum ama çok etkilendiğim biri:)
beni seviğini o kadar içten söylüyor ki inanmamk güvenmemk elde değil :)

heh başın göğe erdi.
eferim.
zaten bunu ilan etmek için de üye olmak süper birşey
alkisalkisalkis

ya çok teşekkür ederim :):) bunu paylaşmamın sebebi belki yaşadığım zıkıntıya benzer bi olay yaşayan varsa dertleşirim bir de insanın güzellikleri paylaşması kadar güzel bişi yok ki :):))) tabi bana göre...

ya aslında içimde bi korku var bir derdim var a düşmem insallah yaaaa:S:S:S

tebriklerrrrr canımm

ama 6 yaş hiç bişi değil kiiii

teşekkürler canım

ya bana da öle geliyo ama hem olgun olması benim daha çok hoşuma gidiyo nerde ne konuşacağını felan bilio bu güzel bişi ama dediğim gibi elin ağzı torba değil ki büzesin laf olur diye endişelenmioyr değilim :S:S:S

6 yaş birşey değil hatta gayet de uygun zemuszemus sen buna takılma, asıl sen şuna takıl 1 ay gibi kısa bir sürede sevdiğini söylemesi sence ne kadar güven verici ve bu kadar kısa sürede evlilik düşüncesi ne kadar yerinde bir düşünce

ya zaten baştan beri benim niyetim belli hani bi flört ilişki istemediğimi ve onun da aynı görüşte olduğu konusunda mutabıkız :):) ama ne bileyim yaa şimdiye kadar tanıdığım insanlar arasında söylediği ile yaşadığı bir olan birisi bu benim için çok önemli bişi tabiki de 1 aylık bir süre insanları tanımak için yeterli bi zaman değil ama bi insan bütün davranışlarında hareketlerinde çizgisini değiştirmiyorsa bu kişiye güven oluyo :) zaten evlilik konusunda hani resmi bi şekilde karar vermiş değiliz sadece niyetimiz o yönde ve ben inanıyorum ki bu kişi bana göre evlenilecek birisi zemuszemus gönlüm öle diyor:)))

6 yaş gerçekten çok değil inşallah mutlu olursun canım beni sevgilimde benden 10 ay küçük yaşla falan alakası yok kimin yanında mutlu oluyorsan onunla olacaksın.mutluluklar...

6 yaş gerçekten çok değil inşallah mutlu olursun canım beni sevgilimde benden 10 ay küçük yaşla falan alakası yok kimin yanında mutlu oluyorsan onunla olacaksın.mutluluklar...

çok saol çok teşekkürler canım :):) sen de mutlu olursun ömür boyu insllh:)))opuyorumnanaktan

evet tabiki zaman geçirip birbirinizi tanımanız gerek, inşallah aradığın kişi budur, ben böle kara haberci gibi olabiliyorum ama tamamen yaşadığım kötü tecrübelerden kaynaklanıyor, erkek milletine güvenim azaldı, o yüzden bu kadar olumsuz konuşuyorum, bazen feminist yada rahibe olayım diyorum ama o da olmuyor:roflol:

hehe :)) ya aslında benim de bundan önceki erkek arkdaşlarımdan edindiğim şey onlara güvenmemek ama onların davranışlarında hep bi falso oluyodu yani azıcık dikkatli olunca adamın niyeti anlaşılıyo davranışlarındaki tutarsızlık felan hemen kendini ele veriyo bu öle dğil işte bazen şey diyorum bu adam benden bu kadar büyük acaba benim neye nasıl tepki vereceğimi biliyor da ondan mı bu şekilde davranıyo ama bilmyiorum yaa bu kısımları düşünmek bile istemiyorum :S:S dediğim gibi umarım düşündüğüm gibi bir insandır.. umarım son olur ve en önemlisi sonsuz olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…