-
- Konu Sahibi PembeCeyiz
ikinci sırada ortadaki yatak örtüsü ve nevresim nerden çok beğendim
Annemin bugün aldığı gürallar saklama kapları :)
Annemin bugün aldığı gürallar saklama kapları :)
Ha ri ka güle güle kullan
kahvaltılık mı canım bunlar yoksa daha mı büyük boyutları
renkleri bi harika güzel günlerde kullan inş
Aynen canım kahvaltılık. Küçük boyutları. Bende renklerine bayıldım kendine almış bir de bana almış. Gerçi bende daha yeni almıştım 4 adet yine gürallardan ama olsun saklama kabı saklama kabıdır
Teşekkürler :)
kahvaltılık mı canım bunlar yoksa daha mı büyük boyutları
renkleri bi harika güzel günlerde kullan inş
merhaba cnm cok guzel bunlar ama neden bu kadar saklama kabı alıyorsunuz vallahı merak edıyorum cok gerek duyuluo mu ??
bılmememezlıgımı mazur gorun bızım evde cok gerek duyulmuoda o bakımdan
ben kahvaltı ıcın aldım 6lı hem saklama kabı hemde kahvaltı yaparken kullanabılıyorsun ama senınkı gıbı degıl canım porselen
valla canım bizim evde çok kullanılıyor hatta tanıdıklarımın evinde falanda öyle sadece kahvaltı için değil mutlaka artan bişeyler oluyor yemektir şudur budur
ben kendi çeyizime büyüklü küçüklü aldım bence en az bir sette sen almalısın 3 boy olanlardan
tamam damlacım sen dıosan dogrudur alırım o zaman
Ben aynısını ikeadan 15 tl ye aldımm
canım bırde battanıyelerın ve yatak ortulerın cok guzel gule gule kulln ınsallah
yatak ortulerını kaca aldın acaba :26::26:
Canım ben kahvaltı saklama kabı 4 tanemi 6 tanemi ne almıştım o pembe kapalı cam olanlar.. Annemde dün bana öyle uygun görmüş hoşuna gitmiş 4li renkli cam kahvaltı saklama kabı almış kendinede alırken. Diğer güllü olan zaten ayrı bir saklama kabı. :) İki tanede 3 lü porselen yemek saklamak için iç içe olanlar var. Başkada yok ki. Bence fazla değil. Tam kararında.merhaba cnm cok guzel bunlar ama neden bu kadar saklama kabı alıyorsunuz vallahı merak edıyorum cok gerek duyuluo mu ??
bılmememezlıgımı mazur gorun bızım evde cok gerek duyulmuoda o bakımdan
ben kahvaltı ıcın aldım 6lı hem saklama kabı hemde kahvaltı yaparken kullanabılıyorsun ama senınkı gıbı degıl canım porselen
valla canım bizim evde çok kullanılıyor hatta tanıdıklarımın evinde falanda öyle sadece kahvaltı için değil mutlaka artan bişeyler oluyor yemektir şudur budur
ben kendi çeyizime büyüklü küçüklü aldım bence en az bir sette sen almalısın 3 boy olanlardan
Sonunda Engilish Home dan aldığım cupcake mutfak önlüğüm ve masa örtümmm.. Ama eldiven kalmamıştıııı
güle güle kullan canım bunlardan istiyordun yanlış hatırlamıyorsam.. gözün aydın bulmuşsun