Benim Çeyizlerim :)

ikinci sırada ortadaki yatak örtüsü ve nevresim nerden çok beğendim

kahvaltılık mı canım bunlar yoksa daha mı büyük boyutları

renkleri bi harika güzel günlerde kullan inş

Aynen canım kahvaltılık. Küçük boyutları. Bende renklerine bayıldım kendine almış bir de bana almış. Gerçi bende daha yeni almıştım 4 adet yine gürallardan ama olsun saklama kabı saklama kabıdır

Teşekkürler :)

öyle tabi saklama kabı ne kadar bol olursa o kadar iyi oluyor der annemde

kahvaltılık mı canım bunlar yoksa daha mı büyük boyutları

renkleri bi harika güzel günlerde kullan inş

merhaba cnm cok guzel bunlar ama neden bu kadar saklama kabı alıyorsunuz vallahı merak edıyorum cok gerek duyuluo mu ??
bılmememezlıgımı mazur gorun bızım evde cok gerek duyulmuoda o bakımdan

ben kahvaltı ıcın aldım 6lı hem saklama kabı hemde kahvaltı yaparken kullanabılıyorsun ama senınkı gıbı degıl canım porselen

canım bırde battanıyelerın ve yatak ortulerın cok guzel gule gule kulln ınsallah

yatak ortulerını kaca aldın acaba :26::26:

valla canım bizim evde çok kullanılıyor hatta tanıdıklarımın evinde falanda öyle sadece kahvaltı için değil mutlaka artan bişeyler oluyor yemektir şudur budur

ben kendi çeyizime büyüklü küçüklü aldım bence en az bir sette sen almalısın 3 boy olanlardan

tamam damlacım sen dıosan dogrudur alırım o zaman

tamam damlacım sen dıosan dogrudur alırım o zaman

bak mesela millette bi tupper tutkusudur gidiyor saklama konusunda iyi olduğu için bu böyle çok ihtiyaç oluyor bu tür kaplara

ama sende evde kullanmıyoruz yazmışsın ya şaşırdım kullanma alışkanlığınız yoksa yinede sen bilirsin

ben çeyizime bişeyler alırken evi göz önünde bulunduruyorum bakıyorum neyi çok kullanıyoruz ona göre alıyorum

Eki Görüntüle 541472 canım bırde bunu nerden kaça aldı bayıldım bende bole bişey ıstıyorumda

Canım onu ıkeadan çok uygun bir fiyata aldım. Farklı desenleride var.

canım bırde battanıyelerın ve yatak ortulerın cok guzel gule gule kulln ınsallah

yatak ortulerını kaca aldın acaba :26::26:

Teşekkür ederim..
Yatak örtüm zaten bir tane var orda. Onuda Engilish home'dan 160 tl ye aldım. Days in Colors pembe turuncu çift renk battaniyem hediyeydi. Diğer polar pembeyi lila perde diye bir yerden çok uygun bir fiyata annem almıştı 20 tl gibi birşeydi.

Canım ben kahvaltı saklama kabı 4 tanemi 6 tanemi ne almıştım o pembe kapalı cam olanlar.. Annemde dün bana öyle uygun görmüş hoşuna gitmiş 4li renkli cam kahvaltı saklama kabı almış kendinede alırken. Diğer güllü olan zaten ayrı bir saklama kabı. :) İki tanede 3 lü porselen yemek saklamak için iç içe olanlar var. Başkada yok ki. Bence fazla değil. Tam kararında.

Kesinlikle saklama kabı çok gerekli bir şey. Mutlaka iç içe olan 3 lü porselen saklama kaplarından, birde 4 lü+ cam ya da porselen kahvaltılık koymak için alınmalı.

Sonunda Engilish Home dan aldığım cupcake mutfak önlüğüm ve masa örtümmm.. Ama eldiven kalmamıştıııı

Son düzenleme:
güle güle kullan canım bunlardan istiyordun yanlış hatırlamıyorsam.. gözün aydın bulmuşsun

evet canım fırsat bulamamıştım vizelerimden dolayı. Ama bekletince de eldiven kalmamıştı. Gelir dediler umarım gelirrrrr

teşekkür ederim canım. saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…