Benim Çeyizlerim :)

Sonunda Engilish Home dan aldığım cupcake mutfak önlüğüm ve masa örtümmm.. Ama eldiven kalmamıştıııı

Az önce magazasında gördüm bunları bayıldım yaa :) Eldivenini aldım ben sadece önlük takımımı almıştım çünkü güle güle kllan çok tatlılar

diğer çeyizlerin gibi bunlarda çok tatlı canım mutlulukla kullan inş

Son düzenleme:
çok tatlılar canım güle güle kullan . şu yer banada yakın olsaydı keşke
bidaha otobüse binip gitmeye eriniyorum ya:2:

Az önce magazasında gördüm bunları bayıldım yaa :) Eldivenini aldım ben sadece önlük takımımı almıştım çünkü güle güle kllan çok tatlılar
canım teşekkür ederim. bende markafoniden almıştım önlük ve eldiven görüntü olarak güzel ama önlüğü çok kullanışsız çıktı. Dedim biri kirlenince diğerni kullanırım. Kendimi böyle kandırdım ve aldım sonuçtaaa.. Yatığını falanda almayı düşünüyorum. :)

diğer çeyizlerin gibi bunlarda çok tatlı canım mutlulukla kullan inş
Damlacım teşekkür ederim. :)

çok tatlılar canım güle güle kullan . şu yer banada yakın olsaydı keşke
bidaha otobüse binip gitmeye eriniyorum ya:2:
Teşekkür ederim canım. Üşenme hiç bişi almasan bile gidip görmeye değer. :)

Aldığın herşeyi çok beğendim çoğu aldığımız ve beğendiğimiz şeyler aynı :)
Güle güle kullanın mutlulukla...
Düğün günümüz de aynı galiba ,15 Haziran mı??

annenizin ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar ama resimler tıklayınca neden büyümüyor ki :44:

annenizin ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar ama resimler tıklayınca neden büyümüyor ki :44:

teşekkür ederim :) İmg kodu olarak ekliyorum. Hepsi birden çıkıyor öyle. Öteki türlü ana sayfa için çok uğraşıyorum :Shepsini ayrı ayrı yüklemedim ama düzeltiyim şimdi

resimler çok büyük olduğu için ben , ekran alıntısı olarak toplu ekliyorum. ondan böyle oluyor ama tek tekte eklerim :S

teşekkür ederim :) İmg kodu olarak ekliyorum. Hepsi birden çıkıyor öyle. Öteki türlü ana sayfa için çok uğraşıyorum :Shepsini ayrı ayrı yüklemedim ama düzeltiyim şimdi

anladın canım sandık çeyizi olunca daha yakından bakma ihtiyacı duydum sanırım

anne emekleri çok değerli bence

teşekkür ederim canım çok zahmet oldu

ama gerçekten çok güzeller Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş

İyiki söylemişsin denemiş oldum. :) Ana sayfada eklenti olmuyor diye hem buraya hem oraya img yapıyordum. ama artık burda eklentiyi kullanıcam.. Tekrar çok teşekkür ederimmm.. Aminn.. :)

son eklediklerinin hepsi çok güzel canım el emekleri en değerlileri:) hepsini ağız tadıyla kullanırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…