-
- Konu Sahibi PembeCeyiz
Duygucum yüzümde bir gülümseme oluşturdun :) Çok mutlu ettin beni. Çok sağol canım :)) Teşekkür ederim :))
göremeden güzel demem mi mutlu etti seni canım
Aynen canım :) Zevkimi gözün kapalı beğendiğini düşündüm :) O da mutlu etti tabi :)
Havlularına bayıldım canım, çok güzeller maşallah :) Burada göre göre English Home hastası olup çıkıcam yakında, ne güzel şeyler var aldıklarının arasında, ben de bir haftasonu gitmeliyim :)
Duygucum kusura bakma dediğim gibi mesajı geç gördüm. Çok teşekkür ediyorummm :) Evet seninkilere çok benziyor. Aslında bunu almakdan vazgeçmiştim 100 tl indirim olunca alayım dedim. :))gördüm şimdi aldıklarını canım.. benm seramik tencerelere benziyor aldıkların da.. görmeden beğenmekte haklıymışım:=)
selam kızlar :)) bende bir english home müdavimiyim her şey harika ve uygun :))
Slm canım hoşgeldin :)) teşekkürler. :)
hoş buldum pembeceyiz konu harika bende çeyiz düzüyorum niaşnlım askerde onu bekliyorum gelsin nasipse evliler kervanına katılacağım :)))
valla ben nişanlanmadan başladım çeyizede al al bitmio sanki hala her şeyim eksik gibi :))) çok teşekkürler biz de nasipse nisan-haziran arası evleniyoruz sizede mutlulukların en güzeli inşallah :))canım bende nişanlandıktan baya bir sonra çeyiz yapmaya başladım. Beni çeyize teşvik edende bu siteydi. Kısmet olursa bende 15 haziranda evleniyorum :)) Hayırlısı ile sevdiceğin askerden gelirde kavuşursunuz inşllah canım mutluluklar sizee :)
valla ben nişanlanmadan başladım çeyizede al al bitmio sanki hala her şeyim eksik gibi :))) çok teşekkürler biz de nasipse nisan-haziran arası evleniyoruz sizede mutlulukların en güzeli inşallah :))
kesinlikle al al bitmezher aldığın yeni bir heyecan duygusu yaratıyor kişide :) aldıkça alası geliyor insanın :)
pembeceyız düğünümüz aynı gun benımkıde 15 hazıran:) bugun itibariyle tamm tamına 8 ayımız war:)
tepsin çok hoş canım anneciğinin ellerine sağlık
güzel günlerde kullanırsın inş
tepsin çok güzelmiş tatlımm güle güle kullan