Benim Çeyizlerim :)

Havlularına bayıldım canım, çok güzeller maşallah :) Burada göre göre English Home hastası olup çıkıcam yakında, ne güzel şeyler var aldıklarının arasında, ben de bir haftasonu gitmeliyim :)

gördüm şimdi aldıklarını canım.. benm seramik tencerelere benziyor aldıkların da.. görmeden beğenmekte haklıymışım:=)

Havlularına bayıldım canım, çok güzeller maşallah :) Burada göre göre English Home hastası olup çıkıcam yakında, ne güzel şeyler var aldıklarının arasında, ben de bir haftasonu gitmeliyim :)

Mesajını geç gördüm canım yaa. Kusura bakma. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim :) Kesinlikle uğramalısın. Bizim mahalleden Engilish home yürüme 2 dk. Sürekli ordayım takipteyim :) Girdiğimde hiç olmadı bir havlu alıyorum işte. Ayrıca şık olduğu kadar da uygun bir yer. :) Mutlaka tavsiye ediyorum.

gördüm şimdi aldıklarını canım.. benm seramik tencerelere benziyor aldıkların da.. görmeden beğenmekte haklıymışım:=)
Duygucum kusura bakma dediğim gibi mesajı geç gördüm. Çok teşekkür ediyorummm :) Evet seninkilere çok benziyor. Aslında bunu almakdan vazgeçmiştim 100 tl indirim olunca alayım dedim. :))

hoş buldum pembeceyiz konu harika bende çeyiz düzüyorum niaşnlım askerde onu bekliyorum gelsin nasipse evliler kervanına katılacağım :)))

canım bende nişanlandıktan baya bir sonra çeyiz yapmaya başladım. Beni çeyize teşvik edende bu siteydi. Kısmet olursa bende 15 haziranda evleniyorum :)) Hayırlısı ile sevdiceğin askerden gelirde kavuşursunuz inşllah canım mutluluklar sizee :)

valla ben nişanlanmadan başladım çeyizede al al bitmio sanki hala her şeyim eksik gibi :))) çok teşekkürler biz de nasipse nisan-haziran arası evleniyoruz sizede mutlulukların en güzeli inşallah :))

valla ben nişanlanmadan başladım çeyizede al al bitmio sanki hala her şeyim eksik gibi :))) çok teşekkürler biz de nasipse nisan-haziran arası evleniyoruz sizede mutlulukların en güzeli inşallah :))

kesinlikle al al bitmez her aldığın yeni bir heyecan duygusu yaratıyor kişide :) aldıkça alası geliyor insanın :)

kesinlikle al al bitmez her aldığın yeni bir heyecan duygusu yaratıyor kişide :) aldıkça alası geliyor insanın :)

kesinlikle öyle ne bulursam saldırıodumda şimdi biraz duruldum nişanlım gelsin onla alıcam daha zevklı ben tek basıma karar vermek istemıyorum :)))sonucta her seyı beraber kullnıcaz kocişle

pembeceyız düğünümüz aynı gun benımkıde 15 hazıran:) bugun itibariyle tamm tamına 8 ayımız war:)

pembeceyız düğünümüz aynı gun benımkıde 15 hazıran:) bugun itibariyle tamm tamına 8 ayımız war:)

Seninkide şimdiden hayırlı olur inşallah canım :)) Evet çok az kaldııııııııı... Her gün yeni bir hazırlık herkes bizim için bişiler araştırıyor. Hazırlık kısmı çok zevkli

ewt zewklide dugun öncesınde eksik bişe kalmasa daha zewkli olacak:) hergün bişe cıkıo al al bitmio

tepsin çok hoş canım anneciğinin ellerine sağlık

güzel günlerde kullanırsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…