Benim Çeyizlerim :)

15 Haziran 2013 düğün yerini daha dün tuttuk canım. Nikah içişn belediye ye başvurmak kaldı. Onuda bayramdan hemen sonra yapmayı düşünüyoruz. Senin ne zaman düğün :)

bizim daha belli değil canım.. askerde zaten asker sonrası aileleri tanıştırcaz.. eğer nasip olmuşsa eylül gibi düşünüyoruz tabi artık hayırlısı.. zaten ocakta askerden gelicek eylül e anca yetişir.. benim tayın aldırmam gerekecek.

Asker beklemek zor cidden. Allah sana sabır versin canım. Seninde birşey kalmamış. Hakkınızda hayırlısı ne zaman ise, Allah onu sana nasip etsin inşallah. Sevdiceğine bir an önce kavuş :)

Asker beklemek zor cidden. Allah sana sabır versin canım. Seninde birşey kalmamış. Hakkınızda hayırlısı ne zaman ise, Allah onu sana nasip etsin inşallah. Sevdiceğine bir an önce kavuş :)

inşallah canım .. herkes kavuşsun hayırlısı ise eğer.. kısa dönemdi zaten canım .. ocak 17 de yanımda olucak hayırlısıyla ama ayrı şehirlerdeyiz bizz.. 27 ekimde ankaraya yanına gidiyorumm...

inşallah canım .. herkes kavuşsun hayırlısı ise eğer.. kısa dönemdi zaten canım .. ocak 17 de yanımda olucak hayırlısıyla ama ayrı şehirlerdeyiz bizz.. 27 ekimde ankaraya yanına gidiyorumm...

Çok iyiii , özlem giderirsiniz bol bol :) Benimde nişanlım askerliğini Ankara da yapmıştı. Hep güzel anlatır askerliğini. Umarım onunda güzel geçiyordur askerliği.

Çok iyiii , özlem giderirsiniz bol bol :) Benimde nişanlım askerliğini Ankara da yapmıştı. Hep güzel anlatır askerliğini. Umarım onunda güzel geçiyordur askerliği.

pek güzel anlatmıyor.. hiç memnun değil canım canım bende idare etmesini gerektiğini söylüyorum... az bir zaman kaldı. onu sakınleştirmeye çalışıyorum.

pek güzel anlatmıyor.. hiç memnun değil canım canım bende idare etmesini gerektiğini söylüyorum... az bir zaman kaldı. onu sakınleştirmeye çalışıyorum.

Sevdiğinden uzak olmanın acısıda kötü olur askerdeki için özellikle. ben yaşamadım açıkçası askerliğini yapmıştı biz tanıştığımızda. Zor ama Allah sabrını veriyor. Beklemenin arrdından gelen mutluluk hiç bişi ile ölçülmüyor. Size Allah tan çok çok sabır diliyorum canım benimm.. İlerde kurucağnız mutlu yuvanın hayali senin her zaman destekçin olacaktır. Sakın canını sıkma. Canın sıkılırsa onun canı daha çok sıkılır.

yok canım canımı sıkmıyorum.. ben canımı sıkarsam ona destek olamam. daha kötü şartlarda askerlik yapanlar var.. elinde sonunda askerliğini yapıcakdı.. biz üniversitede tanıştığımız için .. okul biteli 2 sene oldu işte. birlikte atandık 1.5 sene çalıştı öyle gitti askere

seninkidemi asker sendemi asker bekliyorsun enaaa

maalesef canım.kaça kaç ? benimki 92-1 topiğimize beklerim seninkide öyleyse .pempeceyiizn ceyiz topiği şafak topiği olmasın

yok canım .. 347. dönem benim ki agustos 12 de gitti. ocak 17 de gelicek kısa dönem ama sizin topiğede yazarım

Bugün Bernardo'dan aldığım çeyizlerim :)

Seramik Tencere Takımı, Düdüklü Tencere , Bıçak Takımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…