Benim Çeyizlerim :)

Havlularına bayıldım canım, çok güzeller maşallah :) Burada göre göre English Home hastası olup çıkıcam yakında, ne güzel şeyler var aldıklarının arasında, ben de bir haftasonu gitmeliyim :)

gördüm şimdi aldıklarını canım.. benm seramik tencerelere benziyor aldıkların da.. görmeden beğenmekte haklıymışım:=)

Havlularına bayıldım canım, çok güzeller maşallah :) Burada göre göre English Home hastası olup çıkıcam yakında, ne güzel şeyler var aldıklarının arasında, ben de bir haftasonu gitmeliyim :)

Mesajını geç gördüm canım yaa. Kusura bakma. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim :) Kesinlikle uğramalısın. Bizim mahalleden Engilish home yürüme 2 dk. Sürekli ordayım takipteyim :) Girdiğimde hiç olmadı bir havlu alıyorum işte. Ayrıca şık olduğu kadar da uygun bir yer. :) Mutlaka tavsiye ediyorum.

gördüm şimdi aldıklarını canım.. benm seramik tencerelere benziyor aldıkların da.. görmeden beğenmekte haklıymışım:=)
Duygucum kusura bakma dediğim gibi mesajı geç gördüm. Çok teşekkür ediyorummm :) Evet seninkilere çok benziyor. Aslında bunu almakdan vazgeçmiştim 100 tl indirim olunca alayım dedim. :))

hoş buldum pembeceyiz konu harika bende çeyiz düzüyorum niaşnlım askerde onu bekliyorum gelsin nasipse evliler kervanına katılacağım :)))

canım bende nişanlandıktan baya bir sonra çeyiz yapmaya başladım. Beni çeyize teşvik edende bu siteydi. Kısmet olursa bende 15 haziranda evleniyorum :)) Hayırlısı ile sevdiceğin askerden gelirde kavuşursunuz inşllah canım mutluluklar sizee :)

canım bende nişanlandıktan baya bir sonra çeyiz yapmaya başladım. Beni çeyize teşvik edende bu siteydi. Kısmet olursa bende 15 haziranda evleniyorum :)) Hayırlısı ile sevdiceğin askerden gelirde kavuşursunuz inşllah canım mutluluklar sizee :)
valla ben nişanlanmadan başladım çeyizede al al bitmio sanki hala her şeyim eksik gibi :))) çok teşekkürler biz de nasipse nisan-haziran arası evleniyoruz sizede mutlulukların en güzeli inşallah :))

valla ben nişanlanmadan başladım çeyizede al al bitmio sanki hala her şeyim eksik gibi :))) çok teşekkürler biz de nasipse nisan-haziran arası evleniyoruz sizede mutlulukların en güzeli inşallah :))

kesinlikle al al bitmez :KK70: her aldığın yeni bir heyecan duygusu yaratıyor kişide :) aldıkça alası geliyor insanın :)

kesinlikle al al bitmez :KK70: her aldığın yeni bir heyecan duygusu yaratıyor kişide :) aldıkça alası geliyor insanın :)

kesinlikle öyle ne bulursam saldırıodumda şimdi biraz duruldum nişanlım gelsin onla alıcam daha zevklı ben tek basıma karar vermek istemıyorum :)))sonucta her seyı beraber kullnıcaz kocişle

pembeceyız düğünümüz aynı gun benımkıde 15 hazıran:) bugun itibariyle tamm tamına 8 ayımız war:)

pembeceyız düğünümüz aynı gun benımkıde 15 hazıran:) bugun itibariyle tamm tamına 8 ayımız war:)

Seninkide şimdiden hayırlı olur inşallah canım :)) Evet çok az kaldııııııııı... Her gün yeni bir hazırlık herkes bizim için bişiler araştırıyor. Hazırlık kısmı çok zevkli :KK70:

ewt zewklide dugun öncesınde eksik bişe kalmasa daha zewkli olacak:) hergün bişe cıkıo al al bitmio:KK43:

Annemden bir adet tepsii :)

f7c0t.png

tepsin çok hoş canım anneciğinin ellerine sağlık :KK6:

güzel günlerde kullanırsın inş :KK16:

X