Benim Çeyizlerim :)

Sağlıkla iyi günlerde güle güle kullanın eşinle inşallah
Bende bir yıllık evliyim 1 aydır kullanmaaya başladım çeyizlerimi yeni yerleştik evimize bende senin gibi özenle hevesle almıştım herbiriniii şimdiii severek kullanıyorum herbiri ayrı keyif veriyor insanaa hayırlısıyla bir an once sende kullan ınsallah.mutluluklar diliyorum

Çok teşekkür ederim. Severek kullanacağım zamanlar gelicek inşlh. Ben de sizin için bir ömür sağlık ve mutluluk diliyorum.

Bugün Bernardo' dan aldıklarım

Misafir Yemek Takımı

Misafir Çatal Bıçak Takımı

Misafir Bardak Takımı

Günlük Yemek Takımı

Tencere Takımı

Baharatlıklar

Kupalar

hepsi ayrı güzel =) büyük zevkle alınmış bir çeyiz daha..güzel günlerde kullanırsın inş canım

oo baya yüklü bir alışveriş yapmışsın hepsi birbirinden güzel ve şık özellikle baharat takımlarını çok beğendim insanın içini açıyor güle güle kullan canım

hepsi ayrı güzel =) büyük zevkle alınmış bir çeyiz daha..güzel günlerde kullanırsın inş canım

oo baya yüklü bir alışveriş yapmışsın hepsi birbirinden güzel ve şık özellikle baharat takımlarını çok beğendim insanın içini açıyor güle güle kullan canım

hepsi birbirinden güzel zaten bernardo yani

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Sizden güzel yorumlar geldikçe içime daha çok siniyor aldıklarım. :) Evett Bunlarla birlikte asıl kısmı bitti çeyizin çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…