- 14 Eylül 2012
- 747
- 17
-
- Konu Sahibi PembeCeyiz
Canım bu sabunlar çok şeker olmuş ne güzel şeyler düşünüp yapıyorsunuz imrendim valladamat tarafı yaşadı ne düşünceli bir gelinleri (kızları) olacak
Canım hediyelik sabunların çok güzel, bayıldım gerçekten.
Mis gibi kokacak bohçalarda oh
Ne kadar titiz olduğumun sinyalini veriyorumteşekkr ederim perim :))
Gerçekten güzel bir sinyal :))
Temizlik gibisi yok
Canım bu arada nişan bohçalarını yolladınız mı yoksa düğün zamanı mı?
Canım biz nişanla düğün arası uzun diye hiç bohça olayına girmedik. Düğüne yaklaşık 3 , 4 hafta kala bohçalar gidecek. Ve gelecek :))
Anladım canım. Aslında en güzeli. :)
Ömür Boyu mutluluklar dilerim tekrar canım
Allah razı olsun. Size de ömür boyu mutluluklar inşallah :)
Canım hayırlı ugurlu olur inşallah herşeyiin çok güzelAllah kocacınla güzel, mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin
Azda zaman kalmış mobilyalar falan hazır mı?
Buarada bakıorumda siemensi sen zengin etmişsin
Bende nişanımdan sonra kısmet olursa Beyaz eşyaya girmek istiyorumda dikkatimi şuara ilk onlar çekiyornekadar tuttu acaba hatırlıyor musun?
Sağol canım çok teşekkür ederim. Haziran 15 de Allah kısmet ederse evleniyorum.bebeğim ne güzel şeyler almışsın öyle tam olarak ne kadar kaldı düğününe gelinlik ayakkabılarda tamam baıldım altındada liste var ya çok şirin
Sağol canım çok teşekkür ederim. Haziran 15 de Allah kısmet ederse evleniyorum.
Ayakkabı bende pudra pembesi düşünüyordum ama bunu görünce tamam bu olmalı dedim ve aldım. :)
Hakkımızda hayırlısı :)))
Öncelikle cok tesekkür ediyorum canım :) Allah sanada mutlu mesut bir hayat nasip eder inşallah.
Mobilyalarımı alalı aslında cok oldu. Evi kiraladıktan sonra yapılmaya baslandılar. 10 gün kadar bbir zaman sonra mobilyalarımın yapımı bitmiş olucak inşallah.
Beyaz esyalar 7.000 küsür bişeydi. Küçük ev aldtlerinide ordan alınca pek bişey tutmadı. 8,700 falan olması lazım. Ekmek kızartma makinesi ve blendır hediye ettiler. Blendırı kayınvalideme verdim. Henüs hepsi siemenstelr evi yerleştrmeye yakın getirticem eve.
Beyaz eşya olayına girmeye acele etme toplu ve nakit alımda cok indirim oluyor. Biz o şekilde aldık ve çok karlı çıktık. Bir de kampanya vardı. Biz aldıkdan sonra çamaşır makinesi 1.000 tl kadar artış oldu. 2013 fiyatları o zaman oluşturulmuş. O yöndende şanslıydık yani.
Herşey istediğin gibi olur umarım. Mutluluklar.. :)