Benim Çeyizlerim :)

canım son aldıklarını güle güle kullan,

bakımlı bakımlı güzel günler seni bekliyorrr

Pembem son aldığın kaşıklık çok tatlı, güzel günlerde kullan canım benim

çok güzellerrrrrr özellıklede renkleri pembe hastası oldugum için ALLAH mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin

çok kıskandım seni o havluluktan ve askılıktan çok çok istiyorum ama almak için ayın altısını beklemek zorundayım o zamana kadar kalır mı acaba
güle güle aşkla kullan canım yeni cicilerini

Canım english home cicilerine bayıldım, güle güle kullan
Ben de nasip olursa bu haftasonu uğrayacağım bakalım, inşallah bana da kalmıştır bu cicilerden

çok kıskandım seni o havluluktan ve askılıktan çok çok istiyorum ama almak için ayın altısını beklemek zorundayım o zamana kadar kalır mı acaba
güle güle aşkla kullan canım yeni cicilerini

Canım english home cicilerine bayıldım, güle güle kullan
Ben de nasip olursa bu haftasonu uğrayacağım bakalım, inşallah bana da kalmıştır bu cicilerden

Çok teşekkür ederim :))

Kızlar elinizi çabuk tutun ben english home fiyonklu kirli sepetine bayılmıştım. Bir ara gider alırım dedim. Hala gelmesini bekliyorum 2.5 ay kaldı düğüne hala gelmedi ve sanırım da gelmiyecek.

bayıldım çok ciciler bende istiyorum aynısından güle güle mutlu mutlu kullanırsın inşallah

canım çok güzel parçalar seçmişsin güle güle kullan inş :) english home halının aynısından bende de var :) cupcake desenli tabloyla tahta kaşıklığı nerden aldın acaba bayıldım onlaraaa

canım çok güzel parçalar seçmişsin güle güle kullan inş :) english home halının aynısından bende de var :) cupcake desenli tabloyla tahta kaşıklığı nerden aldın acaba bayıldım onlaraaa
Teşekkür ederim :) Tabloyu dekoreko.com dan almıştım ara sıra geliyor hala. Kaşıklık aslında kalemllik onuda markafoniden aldım.

cupcakeli kaşıklığın ne kadar hoş çok güzel

Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…