- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- Konu Sahibi PembeCeyiz
bütün herşey çok güzeldi. güle güle kullan.. az kalmış düğüne..şimdiden mutluluklar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anaaa çok az kalmışş mutlu güne çok güzelmiş tatlım altına kk kızlarıda yazarmısın bizim için belki ilk bizim ismimiz silinir
Amin saol canım
Evet haklısın canım toplu ve nakitler epeyce uyguna geliyor ama nakit alamayız son zamana kalırsada ödemekte sıkıntı yaşarız die nişandan sonra alıp yavaş yvaaş taksitle ödemeyi düşünüyorum o yüzden
Buzdolabı ve çamaşır makinesi sevgilimin var yeni sayılır o yüzden şimdilik onları almıcaz belki 3-5 sene sonra değiştiririz bu işten az masrafla çıkmaya çalışıyoruz ev kredimiz var çünkü
beyaz eşya olarak bulaşık makinesi ve set üstü ocak alıcaz bide elektrikli süpürge
Aslında hep bosch istemişimdir ben beyaz eşyalarımı ama çok pahalı fiyatlar geçen buzdolabı- çam mak- bulaş mak- set üstü için bi hesap çıkarttılar 10 bin gibi bi rakam çıktı sen baya uyguna almışsın bide çok fazla şey almışsın davlunbazın fırının küçük ev aletlerin fln toplamda yaklaşık 9bin çok iyi bence
Teşekkür ederim, Size de mutluluklar dilerim.bütün herşey çok güzeldi. güle güle kullan.. az kalmış düğüne..şimdiden mutluluklar..
canım yeni çeyizlerini güle güle kullan çok güzeller
nikah süslerinizde çok şeker olnuş tam sana uygun pembe pembe çok beceriklisin valla eşin olacak kişi çok şanslı:)
yeni cicilerin hayırlı olsun canım hepside çok güzel nikah şekerlerin çok şekerrrr allah tamamına erdirsin
Önceliklee Maşallah diyorum!
Canım herşey harika görünüyor.
Nikah şekerlerin hele. Herşeyi geçiyorum onların hazırlanmasındaki titizlik,uğraş helal olsun.
Sana çok güzel hatıraları kalacağına inanıyorum
Davetiyenide çok beğendim gerçekten
Güzel güne sayılı günler kaldı, Çok mutlu olun İnşalllah
Bakım Sepetini Ne de güzel süslenmiş.
Bohçana konacak havlularda çok şık, mutlulukla kullan hepsini İnşallah
Çok teşekkür ederim Perim. Allah razı olsun. :)
Nikah şekerleri ile evet çok uğraştık ve halada uğraşıyoruz. Malum final haftam. Bu sene hem mevzun oluyorum hem evleniyorum.
ikisinin telaşı ikisinin heyecanı, ikisinin stresi çok çok farklı. ( Ders çalışıyordum ara verdim :)
Allah yeni evlenen çiftlerin hep yanında olsun. Aminnnn....
tatlım çok şirin herşeyin nikah sekerlerine ayrı bayıldım Allah yardımcınız olsun inş en az stresle geçirirsin düğününü şimdide çooookkk mutlu olmanızı diliyorum Rabbimden bu arada ayakkabının altına kk kızları yazmayı unutma bunu bi gelenek haline getirelim ya
Bohçaların yanında gidecek olan bakım sepetlerimizi de hazırladık...
İçleri daha önce almış olduğum kozmetik ürünleri ile dolu. İkimizin de Sepeti aynı :) Daha sonra bu sepetleri değerlendireceğim.... :)
Eki Görüntüle 714583
canım cok güzel olmus bende senin gibi hasır sepetler düşünüyorum