Benim Çeyizlerim :)

anaaa çok az kalmışş mutlu güne çok güzelmiş tatlım altına kk kızlarıda yazarmısın bizim için belki ilk bizim ismimiz silinir

Yazarım tabi ki.... :) teşekkür ederim canım. :)

Haklısın canım çok masraf oluyor. Yalnız ben ilk BOSCH bayiden fiyat teklifi almıştım şimdikinden daha uygun bir fiyat çıkarmışlardı. Ama dediğim gibi o da nakit ve toplu ödeme fiyatıydı. Sanırım 3 milyar kadar oynadı aralarından. Siemens 'den demek ki daha yüksek bir fiyatla çıkarsın canım.

bütün herşey çok güzeldi. güle güle kullan.. az kalmış düğüne..şimdiden mutluluklar..
Teşekkür ederim, Size de mutluluklar dilerim.

Cupcake Sabunluk sonunda aldım :)

Arkadaşımdan Cupcake Çerezlikler :)

Ve Nikah Şekerlerimiz bitmek üzere :)
500 + adet.. Gerçekten çok yorucu kaç kişi olursanız olun yorucu ama güzel :)

İşte Şekerler :)

Davetiyemizi de sade ve şekerin etiketine uyumlu seçmeye çalıştık.

canım yeni çeyizlerini güle güle kullan çok güzeller
nikah süslerinizde çok şeker olnuş tam sana uygun pembe pembe çok beceriklisin valla eşin olacak kişi çok şanslı:)

yeni cicilerin hayırlı olsun canım hepside çok güzel nikah şekerlerin çok şekerrrr allah tamamına erdirsin

Bohçaların yanında gidecek olan bakım sepetlerimizi de hazırladık...

İçleri daha önce almış olduğum kozmetik ürünleri ile dolu. İkimizin de Sepeti aynı :) Daha sonra bu sepetleri değerlendireceğim.... :)

Kayınvalidemin Bohçam için aldığı 2 adet English Home yüz havlusu

Bohçaların yanında gidecek olan bakım sepetlerimizi de hazırladık...

İçleri daha önce almış olduğum kozmetik ürünleri ile dolu. İkimizin de Sepeti aynı :) Daha sonra bu sepetleri değerlendireceğim.... :)

Eki Görüntüle 714583

Son düzenleme:
Önceliklee Maşallah diyorum!
Canım herşey harika görünüyor.
Nikah şekerlerin hele. Herşeyi geçiyorum onların hazırlanmasındaki titizlik,uğraş helal olsun.
Sana çok güzel hatıraları kalacağına inanıyorum
Davetiyenide çok beğendim gerçekten
Güzel güne sayılı günler kaldı, Çok mutlu olun İnşalllah
Bakım Sepetini Ne de güzel süslenmiş.
Bohçana konacak havlularda çok şık, mutlulukla kullan hepsini İnşallah

Çok teşekkür ederim Perim. Allah razı olsun. :)
Nikah şekerleri ile evet çok uğraştık ve halada uğraşıyoruz. Malum final haftam. Bu sene hem mevzun oluyorum hem evleniyorum.
ikisinin telaşı ikisinin heyecanı, ikisinin stresi çok çok farklı. ( Ders çalışıyordum ara verdim :)

Allah yeni evlenen çiftlerin hep yanında olsun. Aminnnn....

Canım ben senin öğrenci olduğunu bilmiyordum.
Harikasın valla herşey bir arada olmuş :)
İnşallah finallerinde çok iyi geçer
Bir yandan sonra senenin verdiği heyecan ve ders kalmasın telaşı bir yandan evliliğin güzel duyguları heyecanı kesinlikle haklısın :)

tatlım çok şirin herşeyin nikah sekerlerine ayrı bayıldım Allah yardımcınız olsun inş en az stresle geçirirsin düğününü şimdide çooookkk mutlu olmanızı diliyorum Rabbimden bu arada ayakkabının altına kk kızları yazmayı unutma bunu bi gelenek haline getirelim ya

Amin canım çok teşekkür ederim. Yazıcam inşallah :)) biri daha söylemişti. Aklımda o konu :))

Merhaba kızlar,
Uzun süre sonra, evlenmiş olmama rağmen dayanamayıp kendimi Çeyiz KONU'm da buldum.
Artık Ne kadar da çeyiz olmasa, evim için aldıklarımı sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

Kayınvalide'min bohçam için aldığı English Home Pike Takımı

Arkadaşlarımdan Cupcake Hediyeler :) (Tepsi tam olarak öyle değil)

Ev Yerleştirirken aldığım ikea ürünleri
Mumluklar, mumlar... Şamdan

Mum tabağı, Çiçek Saksıları ( Saksılar için İkea dan açık ve koyu pembe yapay çiçekler aldım.)

İkea Çerçeveler

Soyacak

Eklentiler

• $Ekran çerezlik.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 109
Kaşmir Halılar
Hepsi Yanar Döner ve uçları püsküllü

Salonun Halısı

Yatak Odasının Halısı

Giriş ve Küçük Odanın Halıları

Mutfak için de yuvarlak, krem, hafif bir halı tercih ettim.

canım cok güzel olmus bende senin gibi hasır sepetler düşünüyorum

Ben çok heves etmiştim. Eşim için hazırladım. Bir de kendime de hazırlattım. Herkes çok beğenmişti. Küçük şeyler mutluluk katıyor o zamanlara. Hevesin varsa mutlaka yap derim. Hayırlısı olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…