- 12 Mart 2013
- 180
- 33
-
- Konu Sahibi PembeCeyiz
kızlar merhaba,
ben şu aşağıdakileri teyze kızının çeyinize aldım sizce nasıl, fiyat için ne diyorsunuz bi fikir söyleyinnn nolurrrrr. hala değiştirme ihtimalim var
Lavinia ift Kiilik Nevresim Takm-Ekru | ift Kiilik | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Bamboo Aile Bornoz Seti Krem-Krem | Bornozlar | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Kristal by Ta rem Siyah ift Kiilik Nevresim Takm | ift Kiilik | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Eskitme At Mum | Dekoratif Mumlar | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
canım yeni cicilerin çok güzelmiş:) renkleri çok şeker
Bayıldım yahu güle güle kullan
Çok güzel gerçekten , çok kibar bunun önü kapalı olanınıda ben kendim için tercih edebilirim
Çok güzel gerçekten , çok kibar bunun önü kapalı olanınıda ben kendim için tercih edebilirim
Canım benim bayadır giremiyordum ama şimdi bakma fırsatım oldu çok güzel ciciler almışsın yine, hepsini mutlulukla kullan canım benim
ayakkabını sevsinler senin ne kadar güzel ya çok yakışmış ayağına güle güle giyersin inşallah
bebeğim ayakkabın çok şeker çok romantik duruyorsen de evlenip gidiyorsun bende buralarda takılır kalırım heralde
Cok duygusal konustun bir an nişanı falan atıp senle burda sürekli takılmayı hayal ettimyok canım merak etme sen evlenmeden bn burdan gitmem :))) ben evlendircem seni
bebeğim ayakkabın çok şeker çok romantik duruyorsen de evlenip gidiyorsun bende buralarda takılır kalırım heralde
Ayşegül beni unuttun mu bidenem ben de buranın bekçisi olmaya adayım bu gidişle
Ayşegül beni unuttun mu bidenem ben de buranın bekçisi olmaya adayım bu gidişle
aa pardon kendi derdime düştüm seni unuttumneyse ikimiz buraları sahipsiz bırakmayız
Allah sizin o güzel kalbiniz gibi güzel bir insan cıkarsın karsınıza çok mutlu olun inşAllahhhhh