Benim Çeyizlerim :)

allah huzurla mutlulukla kullnmyı nasip etsin inş :) cevabın içinde çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :)

canım çeyizlerine bayıldım,güle güle kullan..english home kağıt havluluktan bende aldım geçen gün ama bişi sorcam ya kağıt havlu küçük geliyor takılmıyor..biraz zorlayınca taktım havluyu ama dar oluyo ve kağıt havlu dönmüyo...bi fikrin var mı bu konuyla ilgili buldun mu bi çare :)

Açıkçası pek tarzım değil ama güzel yani. Yinede fiyat olarak değerlendirmek gerekirse o fiyatları gözden çıkardıysan internet den kampanyaları takip edip daha güzellerini alabilirsin diye düşünüyorum hayırlı olsun şimdiden.

Gelin Ayakkabım :))

Altında Adı en çabuk silinen en mutlu olsun yazıyor :)

Eklentiler

• $ayakkabılarım (1).jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 63
  • $ayakkabılarım (2).PNG
    124,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $ayakkabılarım (3).jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $ayakkabılarım (4).jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Canım benim bayadır giremiyordum ama şimdi bakma fırsatım oldu çok güzel ciciler almışsın yine, hepsini mutlulukla kullan canım benim

ayakkabını sevsinler senin ne kadar güzel ya çok yakışmış ayağına güle güle giyersin inşallah

Çok güzel gerçekten , çok kibar bunun önü kapalı olanınıda ben kendim için tercih edebilirim

Canım benim bayadır giremiyordum ama şimdi bakma fırsatım oldu çok güzel ciciler almışsın yine, hepsini mutlulukla kullan canım benim

ayakkabını sevsinler senin ne kadar güzel ya çok yakışmış ayağına güle güle giyersin inşallah

Teşekkür ederim kızlar. Mutlu ettiniz beni. :))

bebeğim ayakkabın çok şeker çok romantik duruyor sen de evlenip gidiyorsun bende buralarda takılır kalırım heralde

bebeğim ayakkabın çok şeker çok romantik duruyor sen de evlenip gidiyorsun bende buralarda takılır kalırım heralde

Cok duygusal konustun bir an nişanı falan atıp senle burda sürekli takılmayı hayal ettim yok canım merak etme sen evlenmeden bn burdan gitmem :))) ben evlendircem seni

Cok duygusal konustun bir an nişanı falan atıp senle burda sürekli takılmayı hayal ettim yok canım merak etme sen evlenmeden bn burdan gitmem :))) ben evlendircem seni

:) sen inş. evlenip çok mutlu olucan sonra arada bizim yanımıza uğrayıp kızlar çocuğun ismini ne koysam diye sorucaksın bakalım ne zaman kısmet olur hakkımızda hayırlısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…