Benim Çeyizlerim :)

canım son aldıklarını güle güle kullan,

bakımlı bakımlı güzel günler seni bekliyorrr :KK16:

Tahta Kaşıklarımı koymak için Markafoniden aldığım Kalemlik :)
$kaşıklık.PNG

Pembem son aldığın kaşıklık çok tatlı, güzel günlerde kullan canım benim :KK16:

çok güzellerrrrrr özellıklede renkleri pembe hastası oldugum için ALLAH mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin

çok kıskandım seni:KK1: o havluluktan ve askılıktan çok çok istiyorum ama almak için ayın altısını beklemek zorundayım o zamana kadar kalır mı acaba
güle güle aşkla kullan canım yeni cicilerini:nazar:

Canım english home cicilerine bayıldım, güle güle kullan :KK16:
Ben de nasip olursa bu haftasonu uğrayacağım bakalım, inşallah bana da kalmıştır bu cicilerden :KK34:

çok kıskandım seni:KK1: o havluluktan ve askılıktan çok çok istiyorum ama almak için ayın altısını beklemek zorundayım o zamana kadar kalır mı acaba
güle güle aşkla kullan canım yeni cicilerini:nazar:

Canım english home cicilerine bayıldım, güle güle kullan :KK16:
Ben de nasip olursa bu haftasonu uğrayacağım bakalım, inşallah bana da kalmıştır bu cicilerden :KK34:

Çok teşekkür ederim :))

Kızlar elinizi çabuk tutun ben english home fiyonklu kirli sepetine bayılmıştım. Bir ara gider alırım dedim. Hala gelmesini bekliyorum 2.5 ay kaldı düğüne hala gelmedi ve sanırım da gelmiyecek. :KK43:

bayıldım çok ciciler bende istiyorum aynısından güle güle mutlu mutlu kullanırsın inşallah

canım çok güzel parçalar seçmişsin güle güle kullan inş :) english home halının aynısından bende de var :) cupcake desenli tabloyla tahta kaşıklığı nerden aldın acaba bayıldım onlaraaa

canım çok güzel parçalar seçmişsin güle güle kullan inş :) english home halının aynısından bende de var :) cupcake desenli tabloyla tahta kaşıklığı nerden aldın acaba bayıldım onlaraaa
Teşekkür ederim :) Tabloyu dekoreko.com dan almıştım ara sıra geliyor hala. Kaşıklık aslında kalemllik onuda markafoniden aldım.

cupcakeli kaşıklığın ne kadar hoş çok güzel:KK16:

Teşekkürler :)

X