Benim Çeyizlerim :)

Hepsi çok şık ve özenli.
Güle güle kullan:KK34:
Teşekkür ederim :)

Güle güle kullan biz valiz almadık nişanlımda 2 tane kullanılmamış büyük valiz varmış ben getirirm dedi tamam dedimm ama bunlar çok güzelmiş :nazar:
Sağol canım teşekkür ederim. Bizde sadece balayı için olsa almazdık canım. Ama biz sandık yerine bunlara bohça yapıcaz. Daha sonrada balayı içi kullanıcaz.

cnm bu arada kuzu çatalları enrden aldın cok begendım

Canım evim.net de bir kampanyada aldım ama hangisi bilmiyorum. Ancak bütün alışveriş sitelerine sık sık ve çeşit çeşit geliyor. bulabilirsin.. Çok teşekkür ederim :)

Bugün Bakım Sepetlerimiz için Aldıklarımız

Benim ;
$allık fırçası.PNG $pastel ruj.PNG $pastel kalem.PNG $pastel allık.jpg $maxfactor kapatıcı.PNG $makyaj temizleme.PNG $ruby rose far.jpg $privacy parfüm.PNG $kulak pamukları.PNG $fondaten.PNG $flormar parlatıcı.PNG $diş fırça bayan.PNG $diş macunu 2.PNG

Nişanlımın ; :)))))
$gillette traş losyopn.jpg $gilette blue 3 traş jel.PNG $diş macunu.jpg $diş fırçası mavi.PNG $trş bıçağı.PNG $kulak pamukları.PNG

maşallah canım her ayrıntıyı düşünmüşsünüz Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş :KK16:

sevgiyle kullan canım hepsini bakım ürünlerinde güzel privacy parfümün kokusu çok güzeldir bir ara kullanmıştım ve rujunun rengini çook beğendim :KK16:

iyi günlerde mutlulukla kullan her birini canım çok güzeller.. :)
Teşekkürler :)

sevgiyle kullan canım hepsini bakım ürünlerinde güzel privacy parfümün kokusu çok güzeldir bir ara kullanmıştım ve rujunun rengini çook beğendim :KK16:
Teşekkür ederim Kansu :) Tek kullandığım parfüm Privacy. Kokumu değiştirdiğim an nişanlım fark ediyor :)) istemiyor.

Bugün Alınanlar;

English Home Kaydırmaz Halı ve Dikiş Kutusu

$kaydırmaz halı.PNG $dikiş kutusu.PNG

canım yeni aldığım cicilerinin hepsini güle güle aşkla kullan inş. hepsi birbirinden güzel:nazar:

X