• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim çeyizimmmm

sseyyma

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
121
1
316
Hepsini yarım saat içinde alıp çıktım zaman çok kısıtlıydı biraz komik bir alışveriş oldu ama sonunda içime sindi aslında schafer marka yemek takımı almayı hiç düşünmüyodum ama modeli çok hoşuma gitti.Umarım sizlerde beğenirsiniz bu az bi kısmı daha çok var ne aldığımı hangi marka aldığımı bile unuttum

Eklentiler

• $Bemanuel-pembe-takim.jpg
    $Bemanuel-pembe-takim.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 117
  • $gold_case_cift_kisilik_nevresim_takimi_batik_lila.jpg
    $gold_case_cift_kisilik_nevresim_takimi_batik_lila.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 127
  • $ibiza-yemek-tatli-kasik.jpg
    $ibiza-yemek-tatli-kasik.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 130
  • $SHF 380 DP.jpg
    $SHF 380 DP.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 179
  • $shf3440-5lt.jpg
    $shf3440-5lt.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 1.409
  • $SHF6013BS.jpg
    $SHF6013BS.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 216
  • $tac_classic_aile_seti_florin_ekru.jpg
    $tac_classic_aile_seti_florin_ekru.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 141
Mutlu günlerde kullanmak nasip etsin Allah'ım,hepsi çok güzel.

Çok güzeller böyle şeyler anlık aceleyle olurmuş derler ben sakin sakin alıyorum ama genel öyledir :9:Aşkla huzurla kullanın inşallah schaferın güzel modelleri var iyi yapmışsınız bence:16:

Çok güzeller böyle şeyler anlık aceleyle olurmuş derler ben sakin sakin alıyorum ama genel öyledir :9:Aşkla huzurla kullanın inşallah schaferın güzel modelleri var iyi yapmışsınız bence:16:
Bir hafta sonra çeyizimi Antalyaya götüreceğim işten dolayı izinde alamadım anca iş çıkışı halletmek zorunda kaldım bitmiyo ama şu işler gerçekten alıyosun alıyosun ama hep bişeyler eksik dahada var eksiklerim bitmedi yani annem bir yandan ben biyandan tamamlıyoruz Allah evlenenlere kolaylık versin gerçekten çok zormuş.

çok hızlı bir alışveriş olmuş çokda güzel olmuş güle güle kullan kahvaltı takımını çok beğendim özellikle insanın içini açıyor çok tatlı sevgiyle kullan:16:

Back