Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan fıstık benim çeyizimde sıfır tup. Var çok pahalı amaa
canımmm hayırlı olsunnn çok güzel hepsi:)
Topiğin hayırlı olsun canım hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan :) tupper hakkında pek bir bilgim yok biraz açıklama yapar mısın neler için kullanacaksın onları ?pahalı da diyorlar en gerekli olanları ben de almaya çalışırım resimleriyle birlikte açıklarsan çok sevinirim![]()
Topiğin hayırlı olsun canım hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan :) tupper hakkında pek bir bilgim yok biraz açıklama yapar mısın neler için kullanacaksın onları ?pahalı da diyorlar en gerekli olanları ben de almaya çalışırım resimleriyle birlikte açıklarsan çok sevinirim![]()
hosgeldinnnnhayırlı olsun ceyizlerin canım
elimden geldiğince açıkladım :) ama dediğim gibi canım ürünlerin %90ı çok fonksiyonlu. tek bir amaca yönelik değiller. bilmeyen çok pahalı der ama kullanan da vazgeçemez. benim altınını satıp tupper alan müşterim var :S o kadarına karşıyım tabi ki ama tutkunu çok. abartıya da gerek yok. ihtiyacın olacağını düşündüğün bi kaç parçayı alabilirsin. memnun kaldığında tamamlarsın. :80:
Canım bilgilendirdigin için cok tesekkur ederim :) bugün satılan yerine gidip bakicam bir kac parca alır gelirim heralde kullananların memnun olduğunu görüyorum merak etmistim bilmiyordum iyi oldu :)
Çok güzeller canım güle güle kullan.![]()