• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim çeyizciklerim... ama sadece başlangıç:)))

canım herşeyin çok güzel.:nazar: sevdiğinle beraber güzel günlerde kullanırsın inşallah. :69:

Ayyyy çok güzeller canım ya. Ne hoş:90::90: Bende yarın başlangıç yapıyorum ilk çeyizlerim için kısmetse. Çok heyecanlıyım:69::86::97::66:

Hiç düşünmemiştim moru ben aslında eşyalarda hele

Ama sende görünce hele morlu nevresim takımın çok güzel onu nerden aldın.

Ay burası iyi ya çarşı çarşı gezeceğime burdan beğenip almak daha hoş
:66: :64:
ayy mor benim rengim yaa, yemek takımımı da çok beğenerek almıştım vakti zamanında:1:
nevresimimi storway marka, ama ben bi alışveriş sitesinden aldım, dıardan çok çok uyguna gelmişti:16:

Kütahya canim :8: benimki kettleli aslinda normal caydanlikli olsaydi daha iyiydi bencede...
yaa bişi sorcam canım, 12 kişilik miydi bu 6 mı?
benimkiinin kutusu çoook uzaklarda da, bakamadım o yüzden..
internette 6 kişilik gösterio da..

ayy mor benim rengim yaa, yemek takımımı da çok beğenerek almıştım vakti zamanında:1:
nevresimimi storway marka, ama ben bi alışveriş sitesinden aldım, dıardan çok çok uyguna gelmişti:16:
.

Mor şimdi benimde ilgimi çekmeye başladı.

Hmm hiç duymadım o markayı ama bayıldım ben bi araştırayım nerde ne kadarmış.
:82:

Sizi görünce heveslendim bende ufak ufak bişeyler alayım :52: :69: :78:

canım herşeyin çok güzel.:nazar: sevdiğinle beraber güzel günlerde kullanırsın inşallah. :69:
çok sağol tatlım, inşallahhh güzel günler hepimizi beklio...:69:

Ayyyy çok güzeller canım ya. Ne hoş:90::90: Bende yarın başlangıç yapıyorum ilk çeyizlerim için kısmetse. Çok heyecanlıyım:69::86::97::66:
çok sağol canım, walla çok güzel heyecanlar bunlar, insanın aldıkça alası gelio, tavsiye ederim:1:

güsel bir başlangıç yapmışsın canım,devamınında aynı güsellikle gelmesi dileğiyle,güle güle kullaaan:16:

Canım çeyizlerinin hepsi çok güzel çok şirin...hele mor benimde en sevdiğim renk olduğu için konseptine ayrı bi bayıldım...Mor yemek takımını nerden oda süpermiş ..Allah kocacığınla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah :)

:16:
Mor şimdi benimde ilgimi çekmeye başladı.

Hmm hiç duymadım o markayı ama bayıldım ben bi araştırayım nerde ne kadarmış.
:82:

Sizi görünce heveslendim bende ufak ufak bişeyler alayım :52: :69: :78:
Al al valla heyecan oluo, oyalanıosun ve şafak daha kolay geçiyor:1:

herşey çok güzel huzurla kullanın inşallah
çok teşekkürler:16:

güsel bir başlangıç yapmışsın canım,devamınında aynı güsellikle gelmesi dileğiyle,güle güle kullaaan:16:
çok teşekkürler sedoş:34:

hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun tatlım...:71:
aminnn çok sağol canım

Canım çeyizlerinin hepsi çok güzel çok şirin...hele mor benimde en sevdiğim renk olduğu için konseptine ayrı bi bayıldım...Mor yemek takımını nerden oda süpermiş ..Allah kocacığınla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah :)
çok teşekkürler canım, yemek takımım da galiba kütahya porselen, onu da kahvaltı takımımla birlikte almıştım çünki...
daha güzelleri sizlerin olsun kızlarrr:16:

Canımmmm herşeyin çok güzel,iyi günlerde kullan inşallah enişteyle :9:
Moru çok seviyorsun sanırım bak benim tencerelerimden öneriririm sana ozaman emsanın mor mor çok güzel :66::66:

cnm güzel günlerde kullanırsın inşallah askerinle:nazar::nazar:

hepsi çok hoş aldıklarınınn:46::46:

Canımmmm herşeyin çok güzel,iyi günlerde kullan inşallah enişteyle :9:
Moru çok seviyorsun sanırım bak benim tencerelerimden öneriririm sana ozaman emsanın mor mor çok güzel :66::66:
çok sağolll canım benimmmm, aminnn inşallahhh:16:
çok seviyorum moru, tencerelerini eklede bi göriyim bakalım, tencerem var ama beğenirsem ondan da alabilirim, fazla mal göz çıkarmaz:1::1:

cnm güzel günlerde kullanırsın inşallah askerinle:nazar::nazar:

hepsi çok hoş aldıklarınınn:46::46:
aminn canım, sağolasın:34::16:

yaa bişi sorcam canım, 12 kişilik miydi bu 6 mı?
benimkiinin kutusu çoook uzaklarda da, bakamadım o yüzden..
internette 6 kişilik gösterio da..

6 kisilik canim...ben gecen yil kampanyadan almistim tr de kalmisti bir yil bu yil kavustum bende :8: aldim yanima kutucugumu haha :9:

merak ettim canim sendemi yurtdisindasin??

çok sağolll canım benimmmm, aminnn inşallahhh:16:
çok seviyorum moru, tencerelerini eklede bi göriyim bakalım, tencerem var ama beğenirsem ondan da alabilirim, fazla mal göz çıkarmaz:1::1:

aminn canım, sağolasın:34::16:

Topiğimde 3.sayfada var resmi canımm :86: Moru seviyorsan beğenirsin gibi geldi bana :52:

6 kisilik canim...ben gecen yil kampanyadan almistim tr de kalmisti bir yil bu yil kavustum bende :8: aldim yanima kutucugumu haha :9:

merak ettim canim sendemi yurtdisindasin??
yok canım, ben türkiyedeyim. Ben de kampanyadan almıştım, yemek takımı, kahvaltı takımı, teflon tencere takımı birlikteydi, ama fiyatını hatırlamıyorum:1:

Topiğimde 3.sayfada var resmi canımm :86: Moru seviyorsan beğenirsin gibi geldi bana :52:
tamam kuzum bakarım şimdi:34:

derya bayıldım çeyizlerine :69:
Allah sevdiğinle sağlıklı,huzurlu,mutlu ve upuzun hayırlı senelerde kullanmayı nasip etsin :16:
valla kıskandımda sanki hafiften :17:
benim düğünüme 10 ay ar ama ortada çeyiz yok :59:
sadece sandıktaki iğne oyaları,lifler,iğne oyalı yemeniler,çatal bıçak takımım var.
annem daha erken diyor :19:
senin düğünün ne zaman?ne zaman başladın hazırlamaya?
anneme yatakodası bakalım diyorum ama daha erken,düğünden 4 5 ay önce bakarız hem yeni modellerde çıkar diyor :25:
mutfak eşyalarımıda nişandan sonra ufak ufak almaya başlayacakmışız :26:

derya bayıldım çeyizlerine :69:
Allah sevdiğinle sağlıklı,huzurlu,mutlu ve upuzun hayırlı senelerde kullanmayı nasip etsin :16:
valla kıskandımda sanki hafiften :17:
benim düğünüme 10 ay ar ama ortada çeyiz yok :59:
sadece sandıktaki iğne oyaları,lifler,iğne oyalı yemeniler,çatal bıçak takımım var.
annem daha erken diyor :19:
senin düğünün ne zaman?ne zaman başladın hazırlamaya?
anneme yatakodası bakalım diyorum ama daha erken,düğünden 4 5 ay önce bakarız hem yeni modellerde çıkar diyor :25:
mutfak eşyalarımıda nişandan sonra ufak ufak almaya başlayacakmışız :26:
Sağol canımcım, daha güzelleri senin olsun inşallah..
walla başladığım kesin bi tarih yok aslında, ama son 1 yıldır hazırlıyorum diyebilirim. Evde daha ıvır zıvır rende kepçe tav fln var bir sürü, sandık çeyizleri fln.. ama onları eklemedim.
Bu gördüklerin ufak tefek görünüyor ama toplayınca epey bi para tutuyor. O yüzden yavaş yavaş alsan iyi edersin.
Sonuçta sürekli yeni bişiler çıkıyor, yetişmeye kalksan olmaz yani, biyerden başlamak gerekiyor.
10 ay da çok uzun bi zaman değil aslında tatlım, son ana sıkıştırmayın bence.
Benim de hemen hemen 10-12 ay fln var düğüne:69::nazar:
nişan ne zamandı senin?

Sağol canımcım, daha güzelleri senin olsun inşallah..
walla başladığım kesin bi tarih yok aslında, ama son 1 yıldır hazırlıyorum diyebilirim. Evde daha ıvır zıvır rende kepçe tav fln var bir sürü, sandık çeyizleri fln.. ama onları eklemedim.
Bu gördüklerin ufak tefek görünüyor ama toplayınca epey bi para tutuyor. O yüzden yavaş yavaş alsan iyi edersin.
Sonuçta sürekli yeni bişiler çıkıyor, yetişmeye kalksan olmaz yani, biyerden başlamak gerekiyor.
10 ay da çok uzun bi zaman değil aslında tatlım, son ana sıkıştırmayın bence.
Benim de hemen hemen 10-12 ay fln var düğüne:69::nazar:
nişan ne zamandı senin?

9 kasımsa yani bayramın 4. günü nişan olacak Allah nasip ederse :69:
haziran gibi düğün yapalım diyorlar.
aslında almaya şimdi başlasak hiç fena olmaz.ama dediğim gibi annem daha erken düğüne 4 5 ay kala başlarız diyor :95:
üstelik ben daha öğrenciyim,okulum olduğu için annem tek başına halledecek çoğu işi,onun iyiliği için diyorum biyerde.çok yorulacak çünkü :50:

9 kasımsa yani bayramın 4. günü nişan olacak Allah nasip ederse :69:
haziran gibi düğün yapalım diyorlar.
aslında almaya şimdi başlasak hiç fena olmaz.ama dediğim gibi annem daha erken düğüne 4 5 ay kala başlarız diyor :95:
üstelik ben daha öğrenciyim,okulum olduğu için annem tek başına halledecek çoğu işi,onun iyiliği için diyorum biyerde.çok yorulacak çünkü :50:
ewet çok haklısın canım, parasal mevzular bir yana da, çok yorucu oluyor gerçekten
Benim annem de rahatsız olduğu için hepsini birden halledemezdik, çabuk yoruluyor..
O yüzden biz yavaştan yavaştan almayı tercih ettik..
bence sen anneni ikna etmeye çalış:34:

Back
X