- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
- 298
Hayır yapamaz öyle bir şey. Onun için savcılık izni gerekiyor.Ciddi sorunları var. Hiç aldatılmadım diyor.Ama bu kadar şüphecilik normal değil.
Ben telefonumu dinlediğinden bile şüphe etmeye başladım.
Acaba polislerin öyle bir yetkisi var mı?
Yakınlarımı öğrensin istemiyorum.
çok aşık msınız?
değilseniz bence boşverin. hem temmuza tayini çıkacakmış, uzak mesafe ilişkisi çekilmez. hem de adam dengesiz.
0 000 acilen uzaklaş. boşandığım kişi de böyleydi, 6 senem mahvoldu. asla güven duyamıyor, emin olamıyorsun. evlensen bile çocuk yapamıyorsun aile olamıyorsun çünkü güven vermiyor sana. bana boşanma konuşması yaparken bir yandan da aile olamıyoruz çocuk istiyorum diyordu düşün. ve evet kesin bipolar ya da başka psikolojik rahatsızlığı olabilir. KAÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
Ay kendi yaşadıklarım geldi aklıma ve gerildim. Kaç nolur uzaklaş nolur yakma kendini
ayy inanın okurken şaşırdım
Bu ne bir saati geçtim bir dakikası bir dakikasına uymuyor
Siz böyle biriyle olabilir misiniz ben olamazdım
Hep kuşku duyan biriyle, belki mesleği gereği bu kadar kuşkucu ama ben yapamazdım böyle biriyle.
Hani sonuçta çocuk değil olgun insan 35 yaş az değil duygularına hakim olamaması yada ne istediğini bilememesi bana biraz tuhaf geldi açıkçası.
Kimlik mi gösterdiArama mı yapacakmış,meslek egosu:))
İyi misin? Adam dengesiz uzak dur.
Öyle tabi ya:)Tanıdığın oğlu evlendi,sevdiğimiz bir aile.Kız da nasıl zarif,hanımefendi.
Ama o tanıdığımız adam başka birşeye dönüştü,elde bez kürdan temizlik kontrol etmeler,makinanın deterjan gözünü kontrol edip eşine bugün temizlememişsin demeler.Gece de olsa iş bulup bulup kızı da ortak etmeler.
Kız da şaşkına döndü çabalıyor can havliyle,acıyorum kıza vallahi
Adam o kadar şey demiş
Karşılık olarak ben seni niye seveyim senin neyin vazgeçilmez diyemedn mi?
Demezsen o dengesiz de senin dengeni böyle bozar işte
Ne demek geçmişine bakmak
Bildiğin taciz bu
Yasadışı yoldan fişlemek
Daha kaçmadıysan geçmiş olsun
Bizm tanıdığımız efendi düzgün biriydi.Evlenmeden hiç fark edilmemiş mi bir sorun olduğu?
Tabiki hayır emniyette öyle keyfine göre bunu araçtırcam şunu araştırcam diye bi lüksünüz olduğunu sanmıyorum ayrıca bu bir suçtur bunu nasıl neden yaptı bilemiyorum ama eşim iyiki araştırmamışDaha önce büyükelçilikte çalışmış.Ataşe olarak.Tanıdıklarım var dedi.
Herşeyimi araştırmış bu normal değil.
Sizin eşiniz sizi araştırmış mıydı?
Aynı eski eşime benzettim ve tırstım birgün aşık bir gün düşman...
İnaan bir süre sonra kendinden şüphe etmeye başlayacaksın. Bipolar ya da değil bu kararı biz veremeyiz ama ortada bir sorun olduğu kesin. Evlenmeden önce azıcık bile şüphem olsa hiç uzatmadan kaçardım. Çünkü evlenince zor kaçtım. Tavsiye sırf elektirik var diye kendini by topa atma. Yavaştan yavaştan uza. Tehlikeli biri gibi.
Çok geçmiş olsun.
Eğer başlangıçta böyleyse ileride dozu artar demek ki.
Sizinde mi polisti?
Çok özel değilse sizin de mi aynı şekilde oldu?
Erkeklik bitti bence.Adam tam bir dengesiz uzaklaş.
Ya bu tarz şeyleri kadınların söylemesi gerekmez mi? Bu erkeklere ne oluyor Allah aşkına ? Resmen artık erkekler ilgi bekler, naza çeker oldu. Allah sonumuzu hayır etsin.
Yok kız ne polisiO polis sizmisiniz yoksa
Malum ondan gizli birşey yok,hesabı da bulmuş olabilir inanırım...
Inanamiyorum obsesif takıntılı ve despot. Bu arada aklima soktun bende bugun yikayim deterjan gozunu zamani geldi.Öyle tabi ya:)Tanıdığın oğlu evlendi,sevdiğimiz bir aile.Kız da nasıl zarif,hanımefendi.
Ama o tanıdığımız adam başka birşeye dönüştü,elde bez kürdan temizlik kontrol etmeler,makinanın deterjan gözünü kontrol edip eşine bugün temizlememişsin demeler.Gece de olsa iş bulup bulup kızı da ortak etmeler.
Kız da şaşkına döndü çabalıyor can havliyle,acıyorum kıza vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?