Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır yapamaz öyle bir şey. Onun için savcılık izni gerekiyor.
Ama çekirdekten yetişme üst rütbeli bir polis eşi olarak nacizane bu adamdan uzak durmanızı tavsiye ederim.

biraz kafa kırık gibi geldi bana

bu arada eski bir polis arkadasım senede 1 kere psikolojik testlere sokuyorlar bizi demişti
sanırım bu o testlerden kaçmış

Reactions: 000
Benim konuma yazmıştın sen hatırlıyorum.
Çok aklı başında bir kadın olduğunu düşünüyorum bu yüzden böyle bir adamla devam etsem mi diye sormana şaşırdım.
Hayır sen kimsin ki beni test ediyorsun ya, kendi yüce mecradan seni teste tabi tutuyor.
Terbiyesiz.

çok aşık msınız?

değilseniz bence boşverin. hem temmuza tayini çıkacakmış, uzak mesafe ilişkisi çekilmez. hem de adam dengesiz.

Yok değilim.
Zaten artık güvenim bitti.

Devam bile etsem tek taraflı çaba olur gibi geliyor.

Çok geçmiş olsun.
Eğer başlangıçta böyleyse ileride dozu artar demek ki.

Sizinde mi polisti?

Yok olamam.
32 yaşından sonra dengesiz birini çekmek çok zor olur.
Veya beni istemiyor bana dengesiz.

Ama insan olan karşısındakini istemez ise söyler bunu.Sanki zorlayacak mıyım ki?

Evlenmeden hiç fark edilmemiş mi bir sorun olduğu?

Onu demedim ama ben sana aşık değilim.
Şu an görüşüyoruz sadece.Bir anda kimse kimseye aşık olmaz dedim.
Evet secereme bakmasına ciddi tepki gösterdim.
Ama herkes bakıyor deyip güldü.

Zaten şu an ilişkiden kendimi çektim.Çünkü güvenim yok gibi.

Evlenmeden hiç fark edilmemiş mi bir sorun olduğu?
Bizm tanıdığımız efendi düzgün biriydi.
Aşırı titizliği ve obsesifliğini biz de bilmiyorduk örneğin.Evleneceği kız şanslı diyorduk,hani erkekler dağınık filan olur ya,düzenli oluşu hoşumuza gidiyordu.
Kızla uzak mesafe ilişkisiyle evlendiler,sanırım o da aynı yanılgıya düştü.

Daha önce büyükelçilikte çalışmış.Ataşe olarak.Tanıdıklarım var dedi.
Herşeyimi araştırmış bu normal değil.

Sizin eşiniz sizi araştırmış mıydı?
Tabiki hayır emniyette öyle keyfine göre bunu araçtırcam şunu araştırcam diye bi lüksünüz olduğunu sanmıyorum ayrıca bu bir suçtur bunu nasıl neden yaptı bilemiyorum ama eşim iyiki araştırmamış hem böyle bişey yapmaya da hakkı yok herkesin bi geçmişi özeli var zaten araştırmış olsaydı şuan evli olamazdık

Daha düşman gibi değil.
Ama ciddi dengesiz.
Ya sakladığı şeyler var ya da yapısı bu.
Yok sırf etkilendim diye evlenmem veya çocuk için evleneyim demiyorum.

Sadece hala biraz şoktayım.

Çok geçmiş olsun.
Eğer başlangıçta böyleyse ileride dozu artar demek ki.

Sizinde mi polisti?

Benimki başlangıçta bunun 100 de biri bile değildi...Yıllar geçtikçe 100 katına çıktı. Hayır polis değildi. Ama psikolojik bozukluğunun annesinden geçtiğini tahmin ediyorum, bir de hep acılı nişan atma hikayeleri vardı.

Inanamiyorum obsesif takıntılı ve despot. Bu arada aklima soktun bende bugun yikayim deterjan gozunu zamani geldi.
Ya kiza üzüldüm. Nasil adamlar boyle degisebiliyor

Resmen yalvarıp yakarmanı beklemiş, sen olmuyorsa olmasın diyince etekleri tutuşmuş. Bence adam sana tutulmuş, senin gözüne girmek için çabalıyor fakat arafa gerçek kişiliğiyle ilgili ipuçları da veriyor. Biraz dengesiz birisi gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…