Mutfak Dekorasyonu Benim beyaz mutfağım eski-yeni hali

sadiye77

oğluşuma kavuştum
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
240
50

Arkadaşlar evim TOKİ. İşçilik ve malzeme kalitesi çok kötüydü. Ben ufak tefek değişikliklerle tam 8 sene kullandım mutfağımı ve sonunda değiştirdim. Mutfak kapaklarım akrilik, tezgahım çimstone, tezgah arası cam mozaik. Yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca son resimde eski mutfağıma ait. sadece raflar duruyor kapı arkasındaki dolap yok onun yerine buzdolabı var.

Son düzenleme:
Canim ya çok beğendim. Ben de haziranda tokiye tasibacagim.evin 3+1 mi

Çok şık olmuş. Güle güle kullanın.
Bu yaz kısmet olursa ben de yaptırmayı düşünüyorum ama maliyeti hakkında hiç bir fikrim yok. Mutfağım sizinkiyle aşağı yukarı aynı büyüklükte.
Sakıncası yoksa ne kadar masraf ettiniz öğrenebilir miyim?
Bir de ne kadar sürede yapıldı?

Ben dekorasyon şirketiyle anlaşmadım. Bir usta buldum. Zaten 8 senedir mutfağımı kullandığım için nerede ne olması gerektiğini düşünmüştüm. Ben tarif ettim o çizdi. Sonra beraberce marangoza yapı markete gidip malzemeleri aldık. Ben ustaya sadece işçilik parası verdim. Dolaplarım toplam2600 tl tuttu. Tezgahım çimstone1200 tl ara fayans800 tl ankastre 1500 termikel, evye teka250tl tuttu. Yani aslına bakarsan en uygunu dolaplar oluyor. Kapladıgı alana göre. Diğer ayrıntılar daha fazla tutuyor. Süreye gelince ben 1ay öncesinden sipariş verdim. 15 tatile hazır olsun diye. Benim önce yerdeki seramikler söküldü granit döşendi. Peşine zatan hazır olup ustanın dükkanda bulunan dolaplarım geldi. Tezgah takıldı arafayans yapıldı. Bir haftada herşey tamamlandı. Ama içinde otururken inşaat çok zor

Son düzenleme:
Evet canım oğlum . Anneciğim heni futmağında rahıt rahıt nemeklerini yaparsın diyor kendileri.

Tezgahınız ve ankastre setinizde sıkıntı yaşıyor musunuz? Mutfağınız çok güzel olmuş güle güle kullanırsınız inşallah:)

mikemmelllll missss, güle güle kullanın, banada o ankastre setlerden lazım, kaça aldınız sakıncası yoksa, kullanışlımı , sorun varmı

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tezgahımdan ve ankastrelerden çok memnunum. Termikel markası ve 1500 TL ye almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…