Mutfak Dekorasyonu Benim beyaz mutfağım eski-yeni hali

Canım mutfağın çok güzel olmuş. Bende mutfağımı değiştiriyorum beyaz olacak benimkide ve ankastre setide seninkinden baktım bide şimdi renklileri var bordosu beğendim ama kararsızım netten pek iyi yorum yapılmamış termikel için.:KK43:

Eki Görüntüle 1417204 Eki Görüntüle 1417206 Eki Görüntüle 1417208 Eki Görüntüle 1417211 Eki Görüntüle 1417213 Eki Görüntüle 1417214 Eki Görüntüle 1417215 Eki Görüntüle 1417216 Eki Görüntüle 1417217 Eki Görüntüle 1417205

Arkadaşlar evim TOKİ. İşçilik ve malzeme kalitesi çok kötüydü. Ben ufak tefek değişikliklerle tam 8 sene kullandım mutfağımı ve sonunda değiştirdim. Mutfak kapaklarım akrilik, tezgahım çimstone, tezgah arası cam mozaik. Yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca son resimde eski mutfağıma ait. sadece raflar duruyor kapı arkasındaki dolap yok onun yerine buzdolabı var.
bayıldım öncekinde pencere altına kadar fayans olması gerçekten çok kötü olmuş birde tezgah karşısına dolap yaptırmışsınız süper olmuş dolap her zaman büyük bir kurtarıcı oluyor sağlıcakla güle güle kullanın:nazar::nazar::nazar: bir sorum var yeni tezgah ve dolap arası yaptırdıgınız mozaiklerden memnun musunuz ? yağ.kir...birikiyor mu ?

Yalnız buzdolabını göremedim bende tokide oturuyorum buzdolabı yerine tezgah uzatmak istiyorum o yüzden sordum.

Gule gule kullanin cok zevklisiniz 6 senedir bende tokideyim ama simdi bu basligi gorunce bende toptan degisiklige karar verdim benim mutfagim masa sigmayacak kadar kucuk ama tezgah bicimi ayni ben yer seramigini merak ettim fayanstan guzel durdugu kesin ben su gecirmez parke sandim ilkbgorunce

Çok güzel olmuş gerçekten güle güle iyi günlerde kullanın :)

X