Mutfak Dekorasyonu Benim beyaz mutfağım eski-yeni hali

Canım mutfağın çok güzel olmuş. Bende mutfağımı değiştiriyorum beyaz olacak benimkide ve ankastre setide seninkinden baktım bide şimdi renklileri var bordosu beğendim ama kararsızım netten pek iyi yorum yapılmamış termikel için.

bayıldım öncekinde pencere altına kadar fayans olması gerçekten çok kötü olmuş birde tezgah karşısına dolap yaptırmışsınız süper olmuş dolap her zaman büyük bir kurtarıcı oluyor sağlıcakla güle güle kullanın bir sorum var yeni tezgah ve dolap arası yaptırdıgınız mozaiklerden memnun musunuz ? yağ.kir...birikiyor mu ?

Yalnız buzdolabını göremedim bende tokide oturuyorum buzdolabı yerine tezgah uzatmak istiyorum o yüzden sordum.

Gule gule kullanin cok zevklisiniz 6 senedir bende tokideyim ama simdi bu basligi gorunce bende toptan degisiklige karar verdim benim mutfagim masa sigmayacak kadar kucuk ama tezgah bicimi ayni ben yer seramigini merak ettim fayanstan guzel durdugu kesin ben su gecirmez parke sandim ilkbgorunce

Çok güzel olmuş gerçekten güle güle iyi günlerde kullanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…