Merhaba. Gectigimiz kis aylarinda aile dostumuzun oglu ile bir sure gorustuk ve iliskimiz gayet guzel gidiyodu. Direkt ciddiyete bindik ve soz nisan dusunuyoduk. Neyse gayet iyiyiz. 3 ay gibi bir surecten sonra birlikte tatil plani yapiyoduk. Ve ben de o siralar biseyler paylasiriz veya sorar diye oncesinde bakire olmadigimi soyleyince birden degisti ve bitirmek istedigini ilerde ikimiz icin de kaos ortami olacagini vs vs soyledi. Ben de peki dedim mutluluklar diledik birbirimize ve bitirdik gayet duzgun saygili sekilde. Bu arada ikimiz de ayni yastayiz 29. Annesi beni cok seviyodu ozellikle annesi hep istedi olmamizi zaten. O kadar ki hep guzel prenses kizim diye seviyodu ogluna kiziyodu surekli. Neyse zaten bunlarin da yalan oldugunu gormus oldum. Asil olay su ki, benim bu durumumu annesi biz bitirdigimiz icin surekli baski yapinca ona soylemis. Annesi de herhangi bi sorun olmadigini hatta cok uzuldugunu vs soyledi benim anneme. Olay boyle degisik bi hal alirken sorun yoktu. Tatli sekilde dostluklar bozulmadan aileler etkilenmeden noktaladik. Fakat suan ise her nasil olduysa yakin cevreye dedikodular cikmis. Isler buyudu ve karisti ozetle. Ayni mh den diger komsular vs derken bugun siddetli bi telefon gorusmesi oldu. Hem ben hem annem hem kiz kardesim hakkinda abuk subuk konusmalar baslatmislar. Kucuk sehirde yasiyoruz ve diger komsumuz annemi tehdit edercesine konusarak kapatti vs. Babamin herseyden bilgisi var fakat geri duruyo. Suan modum ve kafam cok karisik daha detay verebilirim fakat bu durumun sonucunda nolucak vilmiyorum beni taniyan insanlar bile hakkimda boyle dusunuyosa disardakiler beler dusunmez ne bicim insanlik bu ya kendimden baska kimseye guvenmemeyi iyice ogrenmis oldum artik