Benim bebeğim ne olacak

Maddi sıkıntınız yoksa izninizi 2 yıla tamamlayın derim. Çok bunaldığınız zamanlar haftada 1-2 kez kayınvalidenize bırakıp alışverişe , yürüyüşe , arkadaşlarla çay kahveye çıkın. Emin olun çok iyi gelecektir size. Ben de çok bunaldım işi özledim ama benim de bebeğim de 13 aylık ben çözümü böyle buldum. Haftada 1-2 yarım gün kayınvalideme bırakıp işe kaçıyorum 🙈 hem nefesleniyorum hem işlerimi hallediyorum 2 yıl daha böyle idare edeceğim sanırım sonra kreş inşallah
Canımbir saatliğine bile olsa ben kayınvalide nazı ile uğraşamam doğum yaptığım günden bu yana 24 saat ben biricik kızımla yapayalnızım

Canım haklısın babası baksa ah keşke insanın içi nasıl rahat olur zaten sağlıkçılar genelde böle yapıyor ama çoğunun çocuğu artık 3 yaşından büyük oluyor öyle babaları bakıyor bir an içimden öyle yapmak geliyor diyorum eşime ben çalışacağım sen bakacaksın diyorum tamam diyor o da ben bakarım diyor ama hiç umudum yok yarın ben bakamıyorum derse ben o zaman ne yaparım vurdumduymazlık çok fazla eşimde ne çocuk giydirmeyi bilir ne altını değiştirmeyi ne yemek yedirmeyi hiçbir şey bilmez ne uyutmayı kabus gibi üstelik eve gelince yemekten sonra direk uuur yani hali hiç olmaz ben bu adama nasıl evlat emanet edeyim babası bile olsa
Ya bakmayan kocadan çocuk yapıp burda gelip ağlamanız çok komik gerçekten ya

Ben izninizi uzatma şansınız varken,maddi açıdan da zorlanmayacakken 14 aylık bebeği bırakıp ısrarla işe gitme isteğinizi anlayamayacağım...Hayır istemeden mi doğurdunuz bu çocuğu ?

Bunalmış olabilirsiniz ama hiç bir şey şuan bebeğinizin ihtiyaçlarından daha önemli değil.Bir sene sonra kreşe verir işe geri dönersiniz nedir yani.Oturun bu zaman diliminde bebeğiniz ile kaliteli zaman geçirin, aktivite yapın,bol bol oynayın bu ayların tadını çıkarın.
Hepsini yapıyorum kitaplar olurum etkinlik yaparım parka götürürüm hepsini yapıyorum ben çocuğumdan bunalmadım p Benim canım kızım ama ben sonunu da düşünüyorum durmadan bu çocuğu kim bakacak nasıl olcak nasıl bitecek eninde sonunda bu çocukla ben ayrılacağım ve bir sene geçti bile iznim bitti bile ama ben hala bir çözüm bulamadım ya izni uzatacağım bu sefer yine düşünmeye başlayacağım ve evde bunalmaya ya da bir karar vereceğim bil

Canımbir saatliğine bile olsa ben kayınvalide nazı ile uğraşamam doğum yaptığım günden bu yana 24 saat ben biricik kızımla yapayalnızım
Tabi siz bilirsiniz ama ben kendi adıma konuşayım konuşmayan bebeği tanımadığınız bakıcı ile bırakmaktansa ben kayınvalide nazını çekerim. Sonuçta canının canı sizin çocuğunuz . Kendince en iyi şekilde bakar.

Kusura bakma ama konu sahibi ne ona geliyosun ne ona. İkisinden birine gelmen lazım artık çocuk olmuş ve birisinin bakması gerek bence kabullensen iyi olur.

Kusura bakma ama konu sahibi ne ona geliyosun ne ona. İkisinden birine gelmen lazım artık çocuk olmuş ve birisinin bakması gerek bence kabullensen iyi olur.
Tamam da o da bakmak istemiyorsa madem açıkça söylesin şimdi yarı bakıcı tutup getirsem bu sefer ona da küser ben varken ona mı verdiniz buna mı versiniz bizi suçlu ilan eder

Tamam da o da bakmak istemiyorsa madem açıkça söylesin şimdi yarı bakıcı tutup getirsem bu sefer ona da küser ben varken ona mı verdiniz buna mı versiniz bizi suçlu ilan eder
Bence sen istifa etmek istiyorsan açıkca söyle 🤷😂 Bak diyoruz ki 2 sene ücretsiz iznini kullan sonra kreşe verebilirsin. Yada ilk kv sor çok istiyorsa denesin ama bence hic sorma direkt bakıcı veya kreş düşün ama şimdi değil ucretsiz iznin bitince.

İyi de hem bakmıyor diye şikayet ediyorsunuz,hem de nazını çekemem diyorsunuz.Bir yandan da bakıcıya güvenemem diyorsunuz.Asıl çocuğa kayınvalide bakarsa iyice yüz göz olup naz niyaz çekeceksiniz.Ben sizin ne yapmak istediğinize anlam veremedim.Memursunuz sonuçta,haklarınız özel sektöre göre çok daha iyi.Neden bu kadar mesele haline getirdiniz onu da anlamadım gerçekten.Alt üstü bir sene daha çocuğa bakıp işinize döneceksiniz yani.

Bence işinize dönün kayınvalidenizin "nazlamasını" en azından eşiniz yapsın. Madem sembolik bir baba ve ev işlerine sembolik yardımcı, kendi anasını pışpışlayabilir. Siz de işteyken çocuğu sokağa atacak halleri yok. Ana oğul baksınlar, siz de uzaklaşın biraz.

Ay kesicem bileklerimi şimdi bakmayacaginiz cocugu niye dogurdunuz kardeşim? Babası bakmıyor diyosun ama daha 1 sene olmuş sen de bakmamak için yirtiniyosun şuan. Ben mi yaptım ya sizin çocuğu. Yaptığınız gibi bakın bı zahmet bunalsaniz da sıkılsaniz da. Yeminle şu konuda sadece çocuğa üzüldüm ne babası bakıyor ne anası bakmak istiyor. Cinnet sebebi konu ya

Hepsini yapıyorum kitaplar olurum etkinlik yaparım parka götürürüm hepsini yapıyorum ben çocuğumdan bunalmadım p Benim canım kızım ama ben sonunu da düşünüyorum durmadan bu çocuğu kim bakacak nasıl olcak nasıl bitecek eninde sonunda bu çocukla ben ayrılacağım ve bir sene geçti bile iznim bitti bile ama ben hala bir çözüm bulamadım ya izni uzatacağım bu sefer yine düşünmeye başlayacağım ve evde bunalmaya ya da bir karar vereceğim bil
Hep aynı şeyi yazıp duruyorsunuz.Bir sene sonra farklı olacak çünkü çocuk biraz daha büyümüş olacak.O zaman ola hayrola...Kreşe verirsiniz,iyi bir bakıcı çıkar karşınıza vs.o zaman gelince düşünülür, şimdiden niye geleceğin derdini taşıyorsunuz ?

Tabi siz bilirsiniz ama ben kendi adıma konuşayım konuşmayan bebeği tanımadığınız bakıcı ile bırakmaktansa ben kayınvalide nazını çekerim. Sonuçta canının canı sizin çocuğunuz . Kendince en iyi şekilde bakar.

Kendini düşünürsün ama o bebek nasıl bunalacak acaba? 2 yaşla 1 yaş bir mi? Yarabbim gece gece ya!
Biraz sakin olur musun bu kadar bunalmasaydım bu kadar düşünmeseydim yavrumu beni hiç tanımayan insanlardan yardım ister miyim o kadar çaresiz yardım isteyecek kimsem yok demekki çocuğumu neden düşünmeyim ben bakarım ben bakarım diyen eşime bir an da çocuk bakmak çok zor geldi kendini geri plana çekti annesi ölğyordu bitiyordu torunu için iş ciddiyete binince artık başlayım mı deyince ama şöyle ama böyle demeye başladı yani yüzüstü kalan benim siz neden böyle bu açıdan düşünmüyorsunuz

Haklısın canım haklısın hata bende haklısın ama ne yapayım ben istifa mı edeyim o kadar çok sevdiğim severek yaptığım biricik mesleğim ve bir yandan da biricik canım kızım. O kadar çaresizimki
Ben istifa edin demedim zaten. Sevgili konu sahibi senin sorunun çok daha derin. Senin eşin bende olsa ben de kendimi evden dar atardım dışarıya.

Biraz sakin olur musun bu kadar bunalmasaydım bu kadar düşünmeseydim yavrumu beni hiç tanımayan insanlardan yardım ister miyim o kadar çaresiz yardım isteyecek kimsem yok demekki çocuğumu neden düşünmeyim ben bakarım ben bakarım diyen eşime bir an da çocuk bakmak çok zor geldi kendini geri plana çekti annesi ölğyordu bitiyordu torunu için iş ciddiyete binince artık başlayım mı deyince ama şöyle ama böyle demeye başladı yani yüzüstü kalan benim siz neden böyle bu açıdan düşünmüyorsunuz
Anası sensin çünkü çocuğun anası ya. Babaannenin hiçbir sorumluluğu yok yapmak zorunda değil. Babasını dize getirecek olan da sensin. Ha yapamadın mi olmuyor mu paşa paşa bakacaksın oturup çocuğuna çünkü tekrar ediyorum anası sensin

Ay kesicem bileklerimi şimdi bakmayacaginiz cocugu niye dogurdunuz kardeşim? Babası bakmıyor diyosun ama daha 1 sene olmuş sen de bakmamak için yirtiniyosun şuan. Ben mi yaptım ya sizin çocuğu. Yaptığınız gibi bakın bı zahmet bunalsaniz da sıkılsaniz da. Yeminle şu konuda sadece çocuğa üzüldüm ne babası bakıyor ne anası bakmak istiyor. Cinnet sebebi konu ya

Nette bir karakter vardı,sürekli "evlenecem,vermezlerse kaçacam " diyen.
Konu sahibi de onun "çalışacam,çalışacam,bakmazlarsa kaçacam " versiyonu gibi,asla ikna olmuyor :kızgın:

X