Aslında kafama estiği gibi kullanıyorum özel bir tarifim yokMesela dün yorgundum uğraşamadım, elime biraz katı yağı
alıp ellerimi birbirine sürte sürte ısıtıp erittim ve o şekilde saçlarıma sürdüm. Bazen de bununla hindistan cevizi yağını benmari
usulü eritip karıştırıp sürüyorum. Streçle sarıp 2 saat civarı bekletip yıkıyorum. Yumuşacık oluyor saçlarım
Kizlaaaarrr bana guzeel soyle kirpiklerimi cok daha uzun gostericek birbirnr yapstrmycak bir rimel onerir misinz birde lutfen pahali bir urun olmasin malum ogrenci halleri . Ahhh ahh max factor rimelimi indirimde gordugumde kapmaliydim ama almafim bi alaydim iyiydi
Hoşgeldinnnn canım nerelerdesin sık uğramıyorsunKızlaaaar ben geldim nasılsınız?Bugün kendime ufak tefek bi şeyler aldım
Dove duş jeli kullanan var mı? Genelde ben duş jeline antipati beslerdim, kimyasaldır filan diye ama bu kez dayanamadım.
Ferah bir kokusu var, nemlendiriyormuş bakalım memnun kalacak mıyım.
El kremim bitmişti geçenlerde flormarın mango kokulu kremini aldım, avuç içimde yağlı bir his bırakıyor başta ama fena da değil.
Buranın havası, suyu elleri çok kuruttuğu için yoğun bir nemlendirici de şart.Dalan d'oliv de zeytinyağı özüyle bu bakımı yapıyor, güneşte karartıyor elleri ama gece süreyim dedim aldım 1 lira zaten. Şöyle güneşte karartmayan, iyi nemlendiren ve fiyatı da uygun olan nemlendirici var mı ya
Eki Görüntüle 532597
Bsragzde'cim benim de rimelim bitti bitecek. Ben şimdi maybelline kullanıyorum mor olanını, süper olmasa da güzel.
Hoşgeldinnnn canım nerelerdesin sık uğramıyorsunBir sorun yoktur inşallah özletme
Güle güle kullan aldıklarını. Duş jeli kullanmaktan hoşlanmıyorsan ve lavanta kokusunu seviyorsan Otacı lavantalı sabun çok çok güzel
Nemlendirmesi de güzel diğer sabunlar gibi kurutmuyor öneririm.
Nemlendirici önerilerim de ellerin için Avon gliserinli kremi önerebilirim hem aşırı yağlı değil hem de çok güzel bir ürün. Sonracığımaa biraz
yağlı bir krem istersen Arko klasik olabilir, o bir efsaneVücut ve yüz nemlendiricisi olarak da Nivea Baby nemlendirici kremi öneririm
tatlıımm hoşgeldin nasılsın =) ben duş jellerini çok seviyorum ama şu an elmde birsürü sey var diye almıyorum lakiiinnn rossmann alışverişmde ısana duş jellerinden 1-2 tane alabilirim =))Kızlaaaar ben geldim nasılsınız?Bugün kendime ufak tefek bi şeyler aldım
Dove duş jeli kullanan var mı? Genelde ben duş jeline antipati beslerdim, kimyasaldır filan diye ama bu kez dayanamadım.
Ferah bir kokusu var, nemlendiriyormuş bakalım memnun kalacak mıyım.
El kremim bitmişti geçenlerde flormarın mango kokulu kremini aldım, avuç içimde yağlı bir his bırakıyor başta ama fena da değil.
Buranın havası, suyu elleri çok kuruttuğu için yoğun bir nemlendirici de şart.Dalan d'oliv de zeytinyağı özüyle bu bakımı yapıyor, güneşte karartıyor elleri ama gece süreyim dedim aldım 1 lira zaten. Şöyle güneşte karartmayan, iyi nemlendiren ve fiyatı da uygun olan nemlendirici var mı ya
Eki Görüntüle 532597
Bsragzde'cim benim de rimelim bitti bitecek. Ben şimdi maybelline kullanıyorum mor olanını, süper olmasa da güzel.
tatlım benmde aklımda maybelline var zaten seviyorum ürünlerini fakat rimmel london ürünleri de beğeniliyor ve aklmda flormar rimelleri de var aslında . daha önceden mor olanı kullanıyordum gayyyeet güzel bir rimel o hatta benmkini annem çarptı =)Maybeline derim tatlımmm
Bunlar favorilerim
Eki Görüntüle 532670 Eki Görüntüle 532671
Hoşgeldinnnn canım nerelerdesin sık uğramıyorsunBir sorun yoktur inşallah özletme
Güle güle kullan aldıklarını. Duş jeli kullanmaktan hoşlanmıyorsan ve lavanta kokusunu seviyorsan Otacı lavantalı sabun çok çok güzel
Nemlendirmesi de güzel diğer sabunlar gibi kurutmuyor öneririm.
Nemlendirici önerilerim de ellerin için Avon gliserinli kremi önerebilirim hem aşırı yağlı değil hem de çok güzel bir ürün. Sonracığımaa biraz
yağlı bir krem istersen Arko klasik olabilir, o bir efsaneVücut ve yüz nemlendiricisi olarak da Nivea Baby nemlendirici kremi öneririm
Hoşbuldummm canım, iyiyim çok şükür sen nasılsın?Evet gelemiyordum epeydir ruhi sıkıntılar diyeyim
Lavanta kokusunu severim aslında bir deniyeyim.
Arko nemi de seviyorum epey kullandım ama onu da sürüp dışarı çıkınca kararıyo ellerim hemen.
Yüzüme şu an la roc duo kullanıyorum bir de onun nemlendiricisini...
Ama bulursam şu avona bir bakayım.
Teşekkür ederim önerilerin içiiiin
Bende hep duş jeli kullanırdım palmolive favorimdi...
Ama oriflameden yüzüm için aldığım biberiyeli sabunu banyoda kullanmaya başladım inanılmaz hoşuma gitti kokusu çok rahatlatıyo cildimede çok iyi geldi şimdi stok yapıp çokca alacağım...
Aşknihan'cım tavsiye edyim dedim...
Sağ ol canım, biberiye kokusunu da pek bilmemAma o da bakılacaklar listesine alındı canım çok sağ ol.
Eki Görüntüle 532760
tatlıımm hoşgeldin nasılsın =) ben duş jellerini çok seviyorum ama şu an elmde birsürü sey var diye almıyorum lakiiinnn rossmann alışverişmde ısana duş jellerinden 1-2 tane alabilirim =))
dalan dolive bende de var fakat çok ağırlıştıryor sanki eli. flormarınkinin testernı vermişlerdi bana o gayet güzeldi =) fakat ben şu sıralar evde birikmiş olan arko meyveli kremlerimi bitrmkten yanayım. gayet güzeller yapış yapış yağlı yapmıyorlar =)
rimel konusunda aslında evde en eskiki ağustosta alınmış olan toplam 4 rimelim var 1 tane de açılmamış maybelline mor rimel var. kernarnda melek kanatları olandan flared olması lazım. bende maybelline rimellerini beğeniyorum fiyat performans açısından çok güzeller orda birsürü çeşidini görünce hepsni hepsni alasım geliyorsenin dedğin mor olan hangsi canım 3 çeşidi var morların =)
tatlım benmde aklımda maybelline var zaten seviyorum ürünlerini fakat rimmel london ürünleri de beğeniliyor ve aklmda flormar rimelleri de var aslında . daha önceden mor olanı kullanıyordum gayyyeet güzel bir rimel o hatta benmkini annem çarptı =)
Canım benimkinde melek kanadı filan yok. the falsies volum express yazıyor. Şu kıvrık fırçalı olandan. Kabının ucu inceleşenlerden.Ortası geniş..Nasıl bir anlatım bu ya
Ben de bugün kk'da bir rimel tavsiyesi gördüm not aldım. MAybelline the falsies feather look volum express rimel. Bir araştır istersen canım
tamam tatlm anladım galba senin mor rimelnn kenarları mavi galba şu mu=)
Eki Görüntüle 532790
bende de bunlar var maybelline mor olanını daha açmadım ama =)
Eki Görüntüle 532793 Eki Görüntüle 532792
dedğin rimeli de hemenn araştryorm tatlm hatta ben bakılcaklar listeme not almışım onu okudum herlde bir yerde ama =)
o da uymuş fırçası güzele benzyor yorumlara bakmak lazm bir de =)
Eki Görüntüle 532794
Hoşbuldummm canım, iyiyim çok şükür sen nasılsın?Evet gelemiyordum epeydir ruhi sıkıntılar diyeyim
Lavanta kokusunu severim aslında bir deniyeyim.
Arko nemi de seviyorum epey kullandım ama onu da sürüp dışarı çıkınca kararıyo ellerim hemen.
Yüzüme şu an la roc duo kullanıyorum bir de onun nemlendiricisini...
Ama bulursam şu avona bir bakayım.
Teşekkür ederim önerilerin içiiiin
Rimmel London ve Flormar ı hiç kullanmadım canım o yüzden fikrim yok maleseftatlıımm hoşgeldin nasılsın =) ben duş jellerini çok seviyorum ama şu an elmde birsürü sey var diye almıyorum lakiiinnn rossmann alışverişmde ısana duş jellerinden 1-2 tane alabilirim =))
dalan dolive bende de var fakat çok ağırlıştıryor sanki eli. flormarınkinin testernı vermişlerdi bana o gayet güzeldi =) fakat ben şu sıralar evde birikmiş olan arko meyveli kremlerimi bitrmkten yanayım. gayet güzeller yapış yapış yağlı yapmıyorlar =)
rimel konusunda aslında evde en eskiki ağustosta alınmış olan toplam 4 rimelim var 1 tane de açılmamış maybelline mor rimel var. kernarnda melek kanatları olandan flared olması lazım. bende maybelline rimellerini beğeniyorum fiyat performans açısından çok güzeller orda birsürü çeşidini görünce hepsni hepsni alasım geliyorsenin dedğin mor olan hangsi canım 3 çeşidi var morların =)
tatlım benmde aklımda maybelline var zaten seviyorum ürünlerini fakat rimmel london ürünleri de beğeniliyor ve aklmda flormar rimelleri de var aslında . daha önceden mor olanı kullanıyordum gayyyeet güzel bir rimel o hatta benmkini annem çarptı =)
Eki Görüntüle 532805 Rimelim şu canım, fırçası da siyah.
Güzel ama daha güzeli varsa neden olmasın diyorum ben de. Şu yeni rimel benim de ilgimi çekti.
Şöyle topaklanmadan, güzel ayıran, kıvıran rimele de hayır demem: 60:
İyiyim tatlım ben deİş aramaca, evde pineklemece şeklinde günlerim geçiyor Bir de erkek arkadaşımı askere göndericem, onun sıkıntısı var accık
Arko nem'i ben fazla sevmiyorum canım benim dediğim Arkonun klasik yağlı kremi şu:
Eki Görüntüle 532804
Avon'u da hep yılbaşında alıyorum canım 3 tanesi tek krem fiyatına oluyor, annem ben kardeşim üçümüz de kullanıyoruz bayıla bayıla
Rimmel London ve Flormar ı hiç kullanmadım canım o yüzden fikrim yok malesefMor rimeli de çok güzel Maybeline nin ama ben onu sürünce
kirpiklerim kaşlarıma değiyor o yüzden kullanamıyorum
rimmel london ı bbende bilmiyorum tatlım ama flormar mor rimel güzeldi aslında fiyatı da uygun hem 8 tl =) neden onu almıyorsun diye sorarsan =)
bende bilmiyorum ama değişk ürünler denemk istiyorum sanırsam =)))
Normalde feci maymun iştahlıyım ama rimel konusunda yeniliklere açık değilim hiç ben canımÇok çok çok
beğendiğim bir rimel olmadıkça bunları kullanmaya devam
İyiyim tatlım ben deİş aramaca, evde pineklemece şeklinde günlerim geçiyor Bir de erkek arkadaşımı askere göndericem, onun sıkıntısı var accık
Arko nem'i ben fazla sevmiyorum canım benim dediğim Arkonun klasik yağlı kremi şu:
Eki Görüntüle 532804
Avon'u da hep yılbaşında alıyorum canım 3 tanesi tek krem fiyatına oluyor, annem ben kardeşim üçümüz de kullanıyoruz bayıla bayıla
Rimmel London ve Flormar ı hiç kullanmadım canım o yüzden fikrim yok malesefMor rimeli de çok güzel Maybeline nin ama ben onu sürünce
kirpiklerim kaşlarıma değiyor o yüzden kullanamıyorum
tatlım o jelmiş ve ağırlık yapmıyormuş zaten kuş tüyleri var kenrnda kuş tüyü etkisinde olduğu içn =) bende yorumları okuyordm ve kullananlar çok memnun.
gerçiii ben senin rimelini de denemştm ve çok beğnmştm ama watsonsdaki bayan melek kanadı etksnn bana daha uygn olduğnu söylnce onu alıvermiştim. Aslında öyle yerlerde çalışanları pek dinlemem burnmn dikine giderim lakin watsonsdaki bayan çok tatlıydı o yüzden onu dinledm=)
aslındaa bir şey itiraf ediyorum max factor false lash effect gerçekten harika. ne yapış yapış yapıyor , ne topaklanıyor. hacmli ve upuzuunn kirpklerinz oluyor. fiyatı biraz pahalı bunlara göre o ayrı. anneciğimn dizinin dibinde olsam alırdı bana amaaa artık öyle olmuyumş bnu gördüm =) indirmdeyken almadım o da benm sorunum
aslında kendimi tutacğmı bilsem gider mor rimeli denerdim ama gidince ben alırım vee sevigilmle anlaşmamız var istanbula gidene kadar kendmi tutarsam rossmann a gidicez eğer tutamyp bir şey alırsam gitmycez =)
bu arada melezcim senin rimelini de bir arkadaşm kullanıyor galba ve kirpkleri çok güzel duruyordu =) ona da bakmak lazım aslnda bir =)
ben ne yazık ki maymun iştahlym ya sürekli bişeyler alasım geliyor =) bu sıralar da buna taktım evde var o kadar bir de ama off off =) tutmam lazım kendimi =)))
Saol canım inşallahAy Allah sağlıkla kavuştursun canım ya.Allah sabır versin beklerken fe. Gururlu ve zor bir süreç, çabucak geçer inşallah.Güzel bir de işin olursa daha kolay geçer zaman.
Şu Avon kremi de iyice merak ettim canım ya, bir bakayım sağa sola. Burda bir kozmetikçi açıldı, öyle çok büyük değil ama ,ilçede iyi oldu. Var mıdır acaba?
O zaman tut kendini tatlım kaçırma bu fırsatı. Hem elinde varmış rimelin o zamana kadar bir fikrin de olur.
Ben de iyice bitsin öyle alıcam. Şu yeni rimel de ilgimi çekti ben de ağırlık yapmasın ama etkili olsun istiyorum. Normalde ben rimeli sürerken fırçayı sıyırıp öyle sürüyorum yoksa aşırı yoğun hissediyorum :26: Merak ettim ben de iyi miMax factor kullanmadım hiç, pahalı geliyor bana da. Maybelline fiyat ve kalite açısından da iyi
Ay Allah sağlıkla kavuştursun canım ya.Allah sabır versin beklerken fe. Gururlu ve zor bir süreç, çabucak geçer inşallah.Güzel bir de işin olursa daha kolay geçer zaman.
Şu Avon kremi de iyice merak ettim canım ya, bir bakayım sağa sola. Burda bir kozmetikçi açıldı, öyle çok büyük değil ama ,ilçede iyi oldu. Var mıdır acaba?
O zaman tut kendini tatlım kaçırma bu fırsatı. Hem elinde varmış rimelin o zamana kadar bir fikrin de olur.
Ben de iyice bitsin öyle alıcam. Şu yeni rimel de ilgimi çekti ben de ağırlık yapmasın ama etkili olsun istiyorum. Normalde ben rimeli sürerken fırçayı sıyırıp öyle sürüyorum yoksa aşırı yoğun hissediyorum :26: Merak ettim ben de iyi miMax factor kullanmadım hiç, pahalı geliyor bana da. Maybelline fiyat ve kalite açısından da iyi
Ben cilt temizleyicilere,saç bakım yağlarına ve şampuanlara taktım bu aralar,, almadığım yağ kalmadı
Şampuanda da en son Elidor Keratinology den memnun kaldım, onu kullanmaya devam ediyorum hatta maskesini
de alıcam babamı accık yolabilirsem
Saol canım inşallah
Avonla pek aram olmamasına rağmen sevdiğim nadir ürünlerindendir gliserinli kremi kesinlikle denemeye değerEn kötü ihtimal
hediye edersin, 3 tanesi geçen sene 12 lira civarıydı ve paketleri de kocaman
tatlım 2 katlog öncesindeydi yanılmıyorsam gliserinli kremin tanesi 2.9 tl idi =)
cilt temizleyicisi konusunda bioderma foaming gel öneririm gayet güzel fakat cilt tipin de önmli =)
aa bir de durulanmayan bakım kremi var aklımda benm ya =) off off battım ben galba =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?