Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
bb yi ben de kullanıyorum fena değil.eğer iki kat sürersen fondöten gibi oluyo.bittikten sonra superdurg ınkini düşünüyorum.
bb nin kokusu çok hoş bu arada

Yakinda almaya baslarsin sanirsam tatlim
Tatlim benm kapaticilgia filan ihtiyacm yok aslinda. Cilt tonum arada kilcal damarlarm yuzunden bozuluyor ve o yuzden esit bir cilt tonu istiyorum lakiiin asil sorun su benim cildim sivilceye meyilli aldigim urun kesinlikle sivilce yapmamali bir de ben suratima bir sey surdugm zaman sanki nefes alamyormusum gibi hissedyorm rahat edemiyorum bunlar da suratmda sadece nemlndrci surmsm gbi olmali yanu yapilari cok hafif olmali

bb yi ben de kullanıyorum fena değil.eğer iki kat sürersen fondöten gibi oluyo.bittikten sonra superdurg ınkini düşünüyorum.
bb nin kokusu çok hoş bu arada
IIste benm sorunum bu tatlim benm surdugum suratmda yok gibi olmali kapaticilik ozelligi olmamali ve fondoten gbi olmamli ben pudra sursem bile yuzmde en fazla 15 dkka durablr bunalyrm cnku duramiyorum oyle
Aslina bakarsaniz avene renkli gunes kremim gibi olursa hos olabilir

Anladım canım ama malesef yapısını bilmiyorum ben, sadece deneme amaçlı sürüp hemen sildim çünkü
Far almayı düşünüyorsan Flormar ın paletlerine bak canım renkleri çok hoşş fiyatları da baya uygun. 12tl
ye 5 li farlar almıştım ben (biri toprak tonları biri de mavi) baz bile kullanmaya gerek kalmadan hem çok
kalıcı hem de renkler süper duruyor

o zaman tek kat sür.öyle nemlendirici gibi oluyo zaten.nefes alamıyor gibi hissetmiyosun.o hissi ben de sevmiyorum zaten rimel bile kullanamıyorum doğru dürüst ağırlık yapıyo die

Tatlimm bende seviyorum flormar urunlerini ve dedgn far krem renginden baslayp koyu kahaveye dogru gidiyorsa o palet bende de var' ben sadece en aciktan baslayark 2 rengni arada kullanyorum koyu renklerni hic denemedim o yuzden bisey diyemem. Kalicilklai guzel bencede ve ben hayatmda hic baz kullanmadim. Aslinda yapmaknistedigm cok dogal duran bir makyaj var onu belki yapablrm dye almstm ama becemedim .
Bu arada flormarin parfumleri de benm cok hosma gidiyor kendmi tutyorum evdekler bitene dek bittigi an kosup alacagim o parfumden. Denedn mi blmyormnama cok guzel ve kalicilar
o zaman tek kat sür.öyle nemlendirici gibi oluyo zaten.nefes alamıyor gibi hissetmiyosun.o hissi ben de sevmiyorum zaten rimel bile kullanamıyorum doğru dürüst ağırlık yapıyo die

Rimek kullanmapyor msun ayy rimelsiz olamam ben heralde ya cook seviyorum rimel surmeyi hc birsey surmrsem rimelim bnle olur genede agirlik yapyorsa tatlim rimek maybellinenin bi rimli vr agrlk yapmayan tuy etkisi yaratan deneyblrsn bi istersen

Evet tatlım aynı palet var bende de ben de normalde ilk iki rengi kullanıyorum ama akşam çıkacaksam son renklerle
gölge de yapıyorum kendi çapımda Bu paletteki koyu renkler bile çok doğal hiç yapmacık durmuyor Flormarı ın 2
parfümünü denedim sadece ama çok ağır geldi bana:44: Hafif, yormayan kokulardan hoşlanıyorum ben, bana pek hitap
etmedi malesef

Bugün banyoyu elden geçirirken hemen bir resim çektim, şuanda kullanmakta olduğum duş ürünlerim var Hepsi beğendiğim ürünler,
sadece argan yağlı serum biraz yağlı geldi çok nadiren kullanıyorum Kullanmadığım 6 kutu şampuanı itinayla sıvı sabun olarak
kullanılmak üzere zulama sakladım

Öndeki kutulardakiler shea yağı ve h.cevizi yağı, bayılıyorummmmmm ikisine deeee 4 kez kullandım ikisine de yumuşacık yapıyor
saçlarıı

Bende cekicem yakin bir xamanda resim tatlim ama oncelikle birptirilcek urunlerimi cekicem onlari bir bitireyim de ve bende palette en acik iki rengni kullaniyorum tatlim bu arada hangi parfumleri denedim yuvarlak olanlari mi ince uzun sisedekleri mi vee baya cok da urunun varmis ya ahh anh bende oyle ve artik bitsinler istrym ya

Yuvarlak olanları denedim canım sanırım pembe mor ve yeşili denemiştim. İnanılmaz tatlı kokular çok boğucuydu
Migrenim var zaten benim baş ağrısı yapıyor bende.

İsteriz resim isteriizzzzzz Ürünleri görüp soru sormak, fikir almak çok güzel oluyor yeni ürünler alırken yardımcı
oluyor Ahhh Palette deme banaaaaa kara kız oldummmmmmm emo oldummmmm Eğer akıp
güzel bir kahve olursa dokunmam zaten saçlarıma ama akmazsa Palette koyu kumral alıcam, kendi rengime anca
onla dönebilirim

Makyaj temizlemede dalin bebe şampuanını es geçerim ..

Şİmdi düğünden geldim tabi gece makyajı olunca biraz yoğun yaptım geldim eve tek yıkamada çıktı bütün makyajım.. Miss misss

Kil maskemi yaptım bekliyorum hafif yüzümde karıcalanma yapıyo..

shea yağını nerden aldın katı mı denk geldim tesadüfen gezinirken merak ettim

Kiz ben boya palette demedim flormar paletten bahsediyordum ve bence sac rengin gercekten guzel olmus
Aa neden begenmedin ki bende pembe olana bayiliyorum cook onceden kullanip birakmistim smdi gene istyorm iste
ayy evet birbirmze sormak cok hos hos oluyor . Meselaa ben durulanmayan bakim kremi istyorum sende gorup yorumunu okuyup. Amaaa isana kremim bitmeden almiyacagim gerci o dab yakin zamanda biter cunku 50 ml ve artik her dustan sonra duzenli kullaniyorum . Bu arada bitirilecek listemi yazayim foto cekmeden
1) watsons vucut peeling i lavantali : aslinda guzel bir urun fakat brn dus jeli kullanmayi daha cok sevdigimi farkettim baska bir urunle degisimli kullaniyorum az kaldi hemen bitsin istyorum skldim cnku.
2) magicare yuz ve vucut scrub i. Bunu kuafor malzemleri satan yerdeki kadin onermisti siyah nokatalr icin guzel bir peelingmis. Peh . Boyle bir peeling yuze hayatta surulmez tanecikleri cok iri ve bildiginiz kayisi cekirdeginin ufalanmis hali.. ben vucuduma suruyorum dusta bitsin die bol bol ama dikkat etmessem canimi yakabiliyor tanecikler o derece kotu birdaha hayatta almam zaten peeling gorevi de gormuyorrr
3) watsons yaseminli dus jeli. Ayy bir ara yasemin takintim vardi almistim iyi guzel hos bir urun de cok buyuk bu ya skliyorum ben boyle buyuknurunlerden. Yukardki 2 urn bitince kullanmaya baslayacagim
4) magicare peel of maske.bunu da kuafor malzmleri satan yerdeki kadin onermsti soyulan bir maske bu ama hic bir ise yaramiyor cidden .surup soyduktan sonra yuzunzde hic bir degisiklik hissedemiyorsunuz . Bitsin diye arada suruyorum amaa yakinda cope gidecek galiba o derece kotu cnku
5) arko meyveli krem turuncumsu olandan kokusu guxel iyi hos da sorun su ku ben vucdma nemlndrici surmye usenyorum neyse bir gayret bunu da bitircegm haydi bakalim
Dahasi da var cok yakinda

shea yağını nerden aldın katı mı denk geldim tesadüfen gezinirken merak ettim
Evet canım katı, Doa kozmetikten aldım

Hahahahaaaaaa Yine jeton köşeliii oldu benimmm
Aklım orda yaaaa algım da oraya kaydı

Benim bitecek ürünler listem olmadı hiç,, çünkü beğenmediğim ürünlerin bitmesini beklemeden yenisini
alıp ürünü ya attım ya da başkasına verdim Ama "bir ara kullanılacak" olan o kadar çok ürünüm var ki anlatamam

Ilahi tatlim ya aklin baya sacinda kalmis senn ama cidden guzel duruyor
Sende katil bana bitrlm o zaman bu urunleri
Bu arada renjli nemlndrici yada bb krem almama karari aldim, memnun kullananlar oldugu kadar memnun olmayanlarin sayisi da azimsanmycak kadar cok vee benm renkli harka bir gunes kremim var zaten o da bana koyu gerci ama seviyorum onu
Bu arada gecenlerde arkdslrla piknge gitmstk birbrmze dizide yada filmde oynasak ne olurz onu soylyorduk ben vampir olurmusum dusunun yani

Evet canım ben de yağlandırdığını okudum bir çok kişiden, elindeki üründen memnunsan boşa para verme
Vampir değil canım senden kurabiye (kozmetik) canavarı olurBu halimle vampir olsa olsa benden olur
Dün erkek arkadaşımla görüştüm, bu halimi ilk defa gördü tabi Bu daha akmış hali, akmadan görecektin
falan dediğimde ne dese beğenirsin: "Emolar gibi olmuşsundur kesin" Ümüğünü sıktım tabi anında

Son düzenleme:

Memnunum canim biraz koyu oluyor ama aklma azvik renkli gunes kremi azck beyz bioderma kremi karstrsam nasl olur dye dusnyorm bana cok beyazum diye vampir olursn demislerdi , cildim beyaz saclarm da koyu degl cok diplerim koyu kumral geris de karamelmsi bir renk

teşekkür ederim cevabın için, nasıl kullanıyorsun sen :)

Aslında kafama estiği gibi kullanıyorum özel bir tarifim yok Mesela dün yorgundum uğraşamadım, elime biraz katı yağı
alıp ellerimi birbirine sürte sürte ısıtıp erittim ve o şekilde saçlarıma sürdüm. Bazen de bununla hindistan cevizi yağını benmari
usulü eritip karıştırıp sürüyorum. Streçle sarıp 2 saat civarı bekletip yıkıyorum. Yumuşacık oluyor saçlarım

kızlar biodermanın renkli güneş kremi'nin açık rengi bana koyu geliyoo beyaz güneş kremiyle karıştırdım, daha bi yağlanma yaptı anlatamam yani eskiden yüzüm kuru, çöl gibiydi şimdi yağdan arınmıyorD

Tatlim hangi gunes kremiyle karistirdin . Renkli gunes kremleri zaten genelde daha yagli olur bir de normal bir gunes kremi ile karistirdiysan normal olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…