- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
tatlım ben bi konuda pek bilgili değilim benm saçlarım normaldir çünkü ama istersen araştırım senin için =)
Ahh tatlim ah bide ben tebessumle bakabilsem bu ise artik almiycam diyorum ama dayanamiyorum .) ama artik gercekten almiyacagim istanbula gidene kadar ordan toplu alip uzun bir sure hic birsey almak istemiyorum cunku .) Tatlm toklarinin resimlerini de merak ettim musait bir zamanda koyar misin .) Elektiriklenme konusunda sac serumlari yatistiriyor birde melezguzelin kullandigi pantene in durulanmayan sac bakim kremi guzelms birdee wella elektrklenme karsti durulanmayan bakm kremi ckarms tatlm habern olsn .) Wellayi ben erkek arkadasim icin arastiracagim somuclari da yazarim. Sana karsida mahcubum bu arada sana maske alcaktm ama dun sevgilim maybelline standimn onnden badka bir yere gotrmeynce beni unuttum .(((Bsragzde'cim senin bu alışveriş severliğini tebessümle takip ediyorum çok tatlısın ya
Deniz'e de katılıyorum biz bayanlar yeter ki almak isteyelim tutamıyoruz kendimizi.
Ben de kendimi bu ara takıya tokaya verdim, kolye, küpe, bileklik filan aldım içim açıldı azcık
Hayatsultan aldığı maskeleri merak ettim ben de:44::44: Güle güle kullan, cildin pir ü pak olsun
Ve benim de saçlarım çok elektirikleniyor. Şöyle sakin, usul usul, yumuşacık olsun istiyorum ben ya:26:
İstemem mi ya istemem mi...Nolur bi araştır
Watsons ta çalışanlar genelde iyi oluyorlar. Ben de saç boyaları ve tonikler konusunda yardımcı olmalarını istedim, hiç öyle satmaya çalışır gibikızlarr nasılsınız nerelerdesiniz kimsecikler uğramamış buralara yazmamış da =)
sizlere bir şey anlatmak istedim. beni kozmetik magzalarında çalışanlarla ilgili sorunum var dün bir konuya yazdığım cevapta da bunu açıkça dile getirmiştim neyse göz çevrem için bir ürün arıyordum hatırlarsanız ve maybelline nin bu konuda iyi olduğunu okudum ( bu arada loreal de çok iyi okumadım ama sınıf arkadaşlarımdan biri kullanıyor ve göz çevresi ten rengiyle hep aynı makyajı kusursuz gözüküyo ama göz çevresinde hiç bişey yokmş gibi aynı zamanda sorduğmda loreal kullandğnı söylemişti ayy gene çok uzattım afedersinz ). watsons magzalarında 2.maybelline ürünün %50 indirimli olduğunu okudum ve bugün de yolum düşünce gidip bakayım dedim aslında başka bir ürüne ihtiyacım yoktu ama genede %50 indirimi görünce dayanamadım ve gittim. ben concealer ararken erkek bir çalışan geldi ve bayan çalışanı çağırdı .. ayy ne tatlı bir bayandı o bayıldım bayıldım valla. istediklerimi söyledim güzelce önerdi concealer ı verddi denemem için evett yanlş okumadınz denemem için bana verdi çok bilmiş çalışanlar gibi kendi alıp sürmedi. istediğim ürünü aldım koydum ve hep güler yüzlüydü sonradan madem %50 indrim var rimel koleksynma 1 tane daha eklym dedim zaten rimel bakarm düşüncesi ile sabah evden çıkarken sadece dipliner sürmüüştüm. kirpiklerimde topaklanma olmasın birbirne yapışmasın güzl bir rimel istyorum dedim. hacimli bir görntü istyorsunz anladğm kadryla kirpklernz de zaten uzun dedi ve bana rimel önerdi. ben genelde çalışanları dinlemeyip istediğim rimeli alırdım ki aklımda black drama vardı neyse kendisi maybelline the falsies volum express flared , ve maybelline the falsies volum express i gösterdi bir de benim istediğim black dramayı de bana verdi denemem için gene şaşırdım ben aa ben mi denycem filan diye düşündüm hoşma gitti neyse denedim . ilk önce black dramayı sağ gözme denedim pek içime otrmadı belkde tester filan diye çok kurumştu sonra sol gözüme falsies volum express i denedim ve beğendim fakat kararsız kaldım ama kendisi özellikle flared i denememi ve almamı söyledi sağ kirpklerimde rimel olmasna rağmen denedm pek normal durmadı altında rimel olduğu için ama kendisi onu daha çok önerince aldım.
çıkarken de kendisine teşekkür ettim çok ilgili olduğu için hatta benm denememe izin verdiği için bana dedği şey " istersenz bende deneyebilrdim fakat ben burada size dikkatlice sürerim beniim elim alışkın çok güzel durur çok hoşunuza gider ama eve gittiğinzde siz öyle süremezsinz ve istedğinz performansı alamazsınız rimelden " dedi =)
Soyulan maskeyi çok merak ettim, soyulurken yanma ya da kuruma yapıyor mu canım? Avondan aldığım bir maskem vardı inanılmaz kaşındırıyorduKızlar merhaba... Bugün oriflameden maske sipariş ettim.. Bi arkadaş kullanmış üçünüde arka arkaya sırayla kullanmış ve ilk kullanımda bile acayip fark etmiş... Yüzüme pudra sürmüş gibi oldum pürüzsüzleşti herkesde fark etti değişikliği dedi tabi ben bu sözlere dayanabilirmiyim bende alıyorum o zaman dedim... O aynılarından bi kaç tane daha sipariş etti... Umarım onda gösterdiği güzel etkileri bende de gösterir...
Maskeler bunlar...
Eki Görüntüle 528522
Bsragzde'cim senin bu alışveriş severliğini tebessümle takip ediyorum çok tatlısın ya
Deniz'e de katılıyorum biz bayanlar yeter ki almak isteyelim tutamıyoruz kendimizi.
Ben de kendimi bu ara takıya tokaya verdim, kolye, küpe, bileklik filan aldım içim açıldı azcık
Hayatsultan aldığı maskeleri merak ettim ben de:44::44: Güle güle kullan, cildin pir ü pak olsun
Ve benim de saçlarım çok elektirikleniyor. Şöyle sakin, usul usul, yumuşacık olsun istiyorum ben ya:26:
Tatliimmm cokk guzel gozukuyor saclarin sende yuzunu her ne kadar gizlesende cok guzelsin masallah .)İşte bu daa Palette 4.0 Kahve deneyimimGerçi kuaförüm boyayı biraz fazla beklettiği için kara kız oldum
ama yıkandıkça akıyor
Ahh tatlim ah bide ben tebessumle bakabilsem bu ise artik almiycam diyorum ama dayanamiyorum .) ama artik gercekten almiyacagim istanbula gidene kadar ordan toplu alip uzun bir sure hic birsey almak istemiyorum cunku .) Tatlm toklarinin resimlerini de merak ettim musait bir zamanda koyar misin .) Elektiriklenme konusunda sac serumlari yatistiriyor birde melezguzelin kullandigi pantene in durulanmayan sac bakim kremi guzelms birdee wella elektrklenme karsti durulanmayan bakm kremi ckarms tatlm habern olsn .) Wellayi ben erkek arkadasim icin arastiracagim somuclari da yazarim. Sana karsida mahcubum bu arada sana maske alcaktm ama dun sevgilim maybelline standimn onnden badka bir yere gotrmeynce beni unuttum .(((
L'Oreal Absolut Repair Saç Serumu[/B]:Bir süre çok beğenerek kullandım ama Anadolu yakasına taşınınca markette bulamadım malesef,
ben de yeni yeni serumlar deneyip bunu unuttumSaçları yumuşatıyor, elektriklenmeyi alıyor ama diğerlerine göre birazcık tuzlu gibi:44:
Pantene doğal sentez serum: Geçenlerde indirimde olduğu için tesadüfen deneyip keşfettim. Bu fiyata böyle bir ürün alacağıma asla
inanmazdım. Yağlandırmadan yumuşacık yapıyor saçlarımı.Kokusu da çok hoş
Avon serum: Ben bu serumu kırıkları onardığını söyledikleri için almıştım ama malesef kırıklara hiç bi etkisi yok. Parlaklık ve kayganlık
veriyor sadece saçlarıma.
John Frieda Orjinakl Formül (beyaz) ve Isıya karşı koruyucu (sarı): Beyaz olan senin istediğin gibi yumuşatıp parlaklık veriyor. Sarısını
eskiden düzleştirmeden önce kullanırdım ondan da memnundum
Tamam canım bir ara çekeyim resimlerini inşallah...Ayrıca mahcup olmana gerek yok tatlım, sıkma canını..Saç için önerdiklerinin durulanmayan olması da benim için büyük artıÇok üşengecim saç konusunda :26: Yorumlarını bekliyorum canım.
Pantene güzele benziyormuş canım. Ben de bakayım bir alışverişe gittiğimde. Çok teşekkür ederiim
Tamam canım bir ara çekeyim resimlerini inşallah...Ayrıca mahcup olmana gerek yok tatlım, sıkma canını..Saç için önerdiklerinin durulanmayan olması da benim için büyük artıÇok üşengecim saç konusunda :26: Yorumlarını bekliyorum canım.
Pantene güzele benziyormuş canım. Ben de bakayım bir alışverişe gittiğimde. Çok teşekkür ederiim
İşte bu daa Palette 4.0 Kahve deneyimimGerçi kuaförüm boyayı biraz fazla beklettiği için kara kız oldum
ama yıkandıkça akıyor
Eki Görüntüle 529314
Tatliimmm cokk guzel gozukuyor saclarin sende yuzunu her ne kadar gizlesende cok guzelsin masallah .)
Bir de bunu deneyeyim bakalım umarım memnun kalırım. Saol canımMelezGüzel..
Canım soyulan maskeyi daha öncede kullanmıştım.. Jel kıvamında sürüyosun yüzünde kuruyunca ucundan tutup çekiyosun sanki derini soyar gibi oluyo yüzdeki kiri yağı güzel temizliyo....
Rica ederim tatlımTamam canım bir ara çekeyim resimlerini inşallah...Ayrıca mahcup olmana gerek yok tatlım, sıkma canını..Saç için önerdiklerinin durulanmayan olması da benim için büyük artıÇok üşengecim saç konusunda :26: Yorumlarını bekliyorum canım.
Çok tatlı birine benziyosun canım :) Maşallah.
Ayyyy teşekkür ederimmmm canımYüzümü kapattığım içindir büyük ihtimal
aaa hiçde değil bence çok tatlısın :) yüzünü görsek daha iyi olurdu tabi :)
İnşallah fırsat olur da toplu bir buluşma ayarlayabilirsek neden olmasın
Inşallah canım :) nerde yaşıyorsun ? :)
İstanbuldayım sen nerdesin
Çok saol güzelimmm beğenmene çokkk sevindimmmmm Koyu oldu diye bunalıma girmek üzereydim
Bir de bunu deneyeyim bakalım umarım memnun kalırım. Saol canım
Rica ederim tatlım
Ayyyy teşekkür ederimmmm canımYüzümü kapattığım içindir büyük ihtimal
Tatlim hic skma canini gayet guzel gozukuyor saclarin hem zamanla akar ve oturur rengi zaten canini sikip kendini uzme cunku sende cok guzel gozukuyorsun. Vee gordugum kadariyla gene biseyler alicaksin tatlimah biz bayanlar durduramiyorz kendimizi bir turlu. Hele ben donemdonem bir seyler esiyor onlari alasim geliyor simdi ise goz makyaji urunleri istiyorum surekli . Rossmann a gidip toplu bir alisveris yapip uzuunnca bir sure baska seyler almayacagim sey umarim.
Bu arada biliyorsunuz ben suratima makyaj yapmiyorum hatta bb kremlere de pek yanasmiyorum fakat maybelline ve loreal in hatta la roche un bile bb krem cikarmasi ilgimi cekti cidden cok merak etmeye basladim aranizda var mi bb krem kulanan bir cilginlik yapip en hafif ve gunes koruma faktorlsnualabilrm toplu alisversmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?