Ayyy ben onlardan arıyorum ama bulmadım yaa.. Nerde görmüştün canım?
canım bana verseydin keşke yaaa =) çok güzel benmde var ama yensini istyrm işte =)
tatlım onu sorcaktm gece sürüp yatınca öyle oluyo mu bir yerde okumuştum merak ettim =)
tatlım o losyonun tarifini birde fiyatını öğrenirsen çok iyi olur valla =) reçetelerin bir nüshası bizde kalıyo bildiğim kadarıyla yada rica etsen yazar mı o içindekileri =) neostrata bakıcam bu aralar da çok az eczanede var bulmak zor . tester kullanmadan da almak istemiyorum o kadar para verilcek sonuçta ve denemek istiyorum alerji filan yapmasn =)
cosmo home da görmüştüm canım onlardan ama cesaret edip alamamıştım şimdi gönül rahatlığıyla alabilirim bir sürü rengide vardı
bsrgzde bak o marka iyiymiş ondan alabiliriz bu arada kuaför olayını ne yaptın merak ettim pendik te önerdiğim yeri inceleme fırsatın oldu mu
Tatlım ama ben sheidayı kullanmadım ama hiç, yanlış bir şey önermiş olmayayım. Güzel olduğunu duymuş, renklilerini merak etmiştim. Benim şu an kullandığım başka zaten resmini de ekledim. Ama bi renklisini alıp denesen ucuzsa. Ben yeşil ve lacivert almak istiyorum yaa
Ay panikledim birden
tatlım aydın taneri biliyorum ama bana çalışanları bayan olan bir kuaför lazım =) öyle bir yer var mı bildiğin =)cosmo home da görmüştüm canım onlardan ama cesaret edip alamamıştım şimdi gönül rahatlığıyla alabilirim bir sürü rengide vardı
bsrgzde bak o marka iyiymiş ondan alabiliriz bu arada kuaför olayını ne yaptın merak ettim pendik te önerdiğim yeri inceleme fırsatın oldu mu
İlk sürdüğün an daha buğulu oluyo gözler canım ama gece bol sürüp sabaha yıkayınca hem o siyahlık yumuşuyor hem de çok güzel görünüyor.
Deniyeyim canım, isteyeyim içindekileri yazarlar herhalde.
Evet tester iyi olurdu, mesela ben elimdekini yüzümü kızarttı, mor oldu diye atmıştım bir köşeye ama o zamanlar tedavi sürecindeydim cildim çok aşırı hassastı. Şimdi de hassas ama 8 aha bir şey yapmadı , iyi geldi.
yok ben daha önceden denedin sandım
bi işle ilgilenip bir de dönüp forumu takip edersem olucağı bu
canım bakıcam fiyatını falan bilmiyorum hiç ama alıp denicem artık ilk fırsatta inşallah sürmesini yapabilirimben kalem gibi dik tutmaya çalışıyordum
tatlım aydın taneri biliyorum ama bana çalışanları bayan olan bir kuaför lazım =) öyle bir yer var mı bildiğin =)
tamam tatlım gece sürcem sürme bakalım sabah nasıl olcak ayy heycan yaptım . o sürmelere bende bakmıştım aynı marka mı bilmiyorum ama benim baktıklarımın fiyatı 14 liraydı o kadar vermeye gerek yok diye düşünmüştüm doğru söylemek gerekirse =)
bende aha 10 alıcam canım ilk kez glikolik asit kullanıcak genç ciltler için uygundur diyodu ama genede bir tester denemek istiyorum. içindekileri de öğrenirsen çok sevinirm tatlım ya =)
Sür tatlım sonra ben de heyecan yaptım bakalım beğenecek misin. Benim sürme olmazsa olmazlarımdan olduğu için iyi bir şey olsun istiyorum. Sİyah göz kalemi almam hiç. Ama tabi kullanmadığımız,bilmediğimiz bir markaya da o parayı vermeye çekiniyoruz haliyle
kızlaaaaaarrrrrrrrr çok güzel bir haberim vaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:114:
la roche posay .... dım dııımmmmmmheyecan bastı değil miiiiiiii
BB krem çıkarmışşşşşş
eylül ayında satışa başlanıcakmış ve ve veeeee sadeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
36.90 TL cik vihhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aaa kuzuu nerden duydun yaa =)
beybi dünden beri nerdeyse bütün bloglar bu müjdeyi verdiçookk sevindim yahu
gördüm kuzu bende az önce e hadi bakalım. sürekli diyordum dermokozmetiik renkli güneş kremş kullanın bb krem yerine diye bu iyi oldu artık dermokozmetik bb kremler var =)
ganirer a da hain demeyiveett hain garnier'i kullanmak zorunda kalmıcaz
kızlaaaaaarrrrrrrrr çok güzel bir haberim vaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:114:
la roche posay .... dım dııımmmmmmheyecan bastı değil miiiiiiii
BB krem çıkarmışşşşşş
eylül ayında satışa başlanıcakmış ve ve veeeee sadeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
36.90 TL cik vihhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ooo bayanlarrr herkes bb krem beklyo bakiyorumda .)
Vaatleri çok olunca bekliyor insan ister istemez.
NAptın sen canım sürmelendin mi?
Evet canim surmelendim .) Buguku goz icin aplikatr de aldm denedm cok guzl oldu cok begndm .) Bu arada smdi de sacma kizl balyaj atyrz annemn kuznylen .)
Oh ne güzel ya...
Kime bu süs bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?