Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Ayyy ben onlardan arıyorum ama bulmadım yaa.. Nerde görmüştün canım?

cosmo home da görmüştüm canım onlardan ama cesaret edip alamamıştım şimdi gönül rahatlığıyla alabilirim bir sürü rengide vardı

bsrgzde bak o marka iyiymiş ondan alabiliriz bu arada kuaför olayını ne yaptın merak ettim pendik te önerdiğim yeri inceleme fırsatın oldu mu

İlk sürdüğün an daha buğulu oluyo gözler canım ama gece bol sürüp sabaha yıkayınca hem o siyahlık yumuşuyor hem de çok güzel görünüyor.
Deniyeyim canım, isteyeyim içindekileri yazarlar herhalde.
Evet tester iyi olurdu, mesela ben elimdekini yüzümü kızarttı, mor oldu diye atmıştım bir köşeye ama o zamanlar tedavi sürecindeydim cildim çok aşırı hassastı. Şimdi de hassas ama 8 aha bir şey yapmadı , iyi geldi.

Tatlım ama ben sheidayı kullanmadım ama hiç, yanlış bir şey önermiş olmayayım. Güzel olduğunu duymuş, renklilerini merak etmiştim. Benim şu an kullandığım başka zaten resmini de ekledim. Ama bi renklisini alıp denesen ucuzsa. Ben yeşil ve lacivert almak istiyorum yaa
Ay panikledim birden

Son düzenleme:

yok ben daha önceden denedin sandım

bi işle ilgilenip bir de dönüp forumu takip edersem olucağı bu

canım bakıcam fiyatını falan bilmiyorum hiç ama alıp denicem artık ilk fırsatta inşallah sürmesini yapabilirim ben kalem gibi dik tutmaya çalışıyordum

tatlım aydın taneri biliyorum ama bana çalışanları bayan olan bir kuaför lazım =) öyle bir yer var mı bildiğin =)

tamam tatlım gece sürcem sürme bakalım sabah nasıl olcak ayy heycan yaptım . o sürmelere bende bakmıştım aynı marka mı bilmiyorum ama benim baktıklarımın fiyatı 14 liraydı o kadar vermeye gerek yok diye düşünmüştüm doğru söylemek gerekirse =)
bende aha 10 alıcam canım ilk kez glikolik asit kullanıcak genç ciltler için uygundur diyodu ama genede bir tester denemek istiyorum. içindekileri de öğrenirsen çok sevinirm tatlım ya =)

Olsun canım çok istiyorum zaten almayı ben de. Ama hiç görmedim ben burda. Bir de ismit sürmesi mi ne varmış. O çok sağlıklıymış,biraz pahalıymış diğerlerine göre 10 lira mı ne. Burdan bir arkadaş yazmış adını unuttum. O nasıl acaba merak ettim.
Dediğim gibi canım dik tutma, yatay tutup gözün birazcık içinden göz hizası boyunca çek. Benim şimdi kullandığımın sürmesi çok rahat.

Sür tatlım sonra ben de heyecan yaptım bakalım beğenecek misin. Benim sürme olmazsa olmazlarımdan olduğu için iyi bir şey olsun istiyorum. Sİyah göz kalemi almam hiç. Ama tabi kullanmadığımız,bilmediğimiz bir markaya da o parayı vermeye çekiniyoruz haliyle

evet tatlım ya. dedişkom bi baksın olmadı aşkusum alcak. annesinin varmış çift taraflı bir taraf toz bir taraf da jel.) ayy hemen elimde olsa çok iyiydi yaaaa =) şu neostrata testerlrnı da bulrsam çok mutlu olcaaaaammmm =)

kızlaaaaaarrrrrrrrr çok güzel bir haberim vaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :114:
la roche posay .... dım dııımmmmmm heyecan bastı değil miiiiiiii

BB krem çıkarmışşşşşş

eylül ayında satışa başlanıcakmış ve ve veeeee sadeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

36.90 TL cik vihhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

aaa kuzuu nerden duydun yaa =)

iveett hain garnier'i kullanmak zorunda kalmıcaz
ganirer a da hain demey
elim kuzum ya kullanıp memnun kalanlar var tabi la roche harikalar yaratacktır o ayrı =)

bu arada kızlar totex mavi su almıştım. daha doğrusu pembe. ayyy çok çok çok g
zel kokuyor daha ilk defa denedim. aynı parfüm gibi kokusu bayıldım ben. umarım etkisi de böyle harikadır. saçlarımı taramak için sıkmamıştım örüğüm için sıktım o yüzden etkisni şu an bilemiyorum =)

Son düzenleme:

Aaaaaaaaaaaaaaa
Çok sevindim ben bu habere çok çok çok :)
Üstelik la roc yaa
Hemmen almalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…