Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

canım bir sürü şey yazmıştım ama silindii :26:
şimdi tekrar yazıyım hatırladığım kadarını

canım hoşgeldin
bende merak ediyordum nasıl geçtiğini gelişmeleri ama okuyunca çok sevindim iyi geçmesine
ve iyileşme sürecindeki gelişmeleride bekliyoruz senden
inşallah bebek gibi bir cilde sahip olduğunun müjdesini de alırız burdan
sen doktoruna bırak kendini diğer seanslarını da ihmal etme tatlım

Hoşbuldum canım,
İnşallah canım ya hepimiz bebek gibi ciltlere sahip olalım.
Bakalım olcak mıyım çok merak ediyorum.
1 seansla nasıl bie etki gösterir ki, çok bir şey beklemiyorum.
Tamamlanınca geçer sanırım.
Şu an yüzümde acı filan yok birkaç yerde daha fazla olmak üzere hafif bir kızarıklık var.
Şu blogtaki kızı görünce nasıl heveslendim öyle bir cilde ya maşallah çok hoş olmuş.

Kızlar size aldığım maskeyi söylemeyi unuttum.
Malum son dönemde gözeneklerim açılmaya başladı, sivilceler var diyordum ya.
Doktorum bir maske önerdi.
Dermatologic Cosmetic LAboratories
Clay mint mask.
Mentollü Kil maskesiymiş.
Gözenekleri derinlemesine temizleyip, sıkıştırıyor, ciltteki yağı emiyormuş ve cildin dokusunu, tonunu düzgünleştiriyormuş.
Açıkçası daha önce hiç duymamıştım.
Çekindim de alırken.
Çünkü oldukça pahalı 108 tl.ydi,85 e aldım doktorum gönderince filan.
Ama içime oturmadı değil hani.
Kullanıcı yorumlarını da çok bulamadım, bazıları iyi diyo bazıları aman aman değil diyor.
Ama eczacı çok iddialı konuştu.
FArklı farklı ürünlere boşuna para dökmeyin bu en iyisi filan dedi.
Artık ne derece doğru kullanıp göreceğim.
Umarım param çöpe gitmez.
İşte bu da resmi

dermalogica iyidir ya bence 85 e ii almışsın umarım ii sonuç alırsın:))
bi de cildini temizledikten sonra nemlendirmeden önce doğal gülsuyuyla toniklemeni öneririm ama öyle piyasadaki gülşah gülsuyu falan değil rosense gibi aviva gibi markalardan, gülsuyunun da gözenekleri sıkılaştırdığını okumuştum...

Son düzenleme:
vallahi helal olsunn yaaa benhiç bişi almam kendim için makyajda yapmam ama sizin maaşallahınız var sabah sabunla yüzümü ykarım akşam yatarkende nemlendirici sürerim tamamm sizin eklediklerinize bakarken ben yoruldum yaa

selam kızlar nasılsınız =)) kızlar dün gelemedim ne çok şeyler konuşmuşsunuz =))
aşkınihancım hayırlı olsun canım . umarım işe yarar da böyle pürüsüz ipek gibi bi yüzün olur =)) aldığın maskey. de kullanıp yprumunu bekliyoruz tatlımm =)

Nerdesin sen canım ya dün çok aradı seni gözlerim. Duana tabi ki amiiiiiin diyorum.

Valla iyi sonuç almayı çok istiyorum yoksa yazık günah o paraya
Ben bir dönem kullandım canım o saf gülsularından ilk başta işe yarar gibi olmuştu ama sonra daha kötü oldu yüzüm. Belki cildim alıştığı için bilemiyorum. Ama doktorun vereceği losyonda da var gülsuyu sanırım.

az önce çok mutlu oldum =) sürme ile ilgli yorumlara bakıyordum ama çok uzun zaman önec yazılmışlar kime sorucam bilmiyordum ki şu yorumu gördüm " Ben de sürme hastasıyım,toz sürme kullandım, markasını bilmiyorum hac malzemeleri satan yerden almıştık. Ben genelde silkeleyip sürüyorum ve sürdükten sonra yıkıyorum, gözümdeki tozları rahatsız etmesin diye. Faydasını azaltıyor muyum bilmiyorum ama daha rahat ediyordum daha yumuşak bir ton oluyordu hem
Ama tabi sürmeyi de arada yenilemek lazım,bayatlama sorunu var galiba. Gözlerimi yakmaya başladı.
Yeni ve renkli sürmelerden almak istiyorum...Şu Sheida bulunuyor mu her yerde ve gözleri yakıyor mu?"
aşkınihancımmmmm tatlımm sen sürme kullanıyormuşsun hala kullanıyor musun balım =)

askinihancmmm doktor sana ne loayon verdi tatlim .)

Aaa evet hatırladım...Ben sürmeye bayılıyorum canım ya. Şu an bile gözümde Sürme çekmeyince sanki tuhaf hissediyorum kendimi Siyah kalem kullanmam ben mesela. Sürmeli sürmeli dolaşırım genelde. Ama dediğim gibi markası yazmıyor şişenin üstünde. :26: Ve o renkli sürmeleri de bulamadım hala.
CAnım doktor eczanede hazırlanan bir karışım yazdı. DAha önce de vermişti, lazer için değil yani. Tonik yerine onu kullanacağım bir kaç gün. İçinde bazı ilaçlar filan var. Reçete eczanede olduğu için içeriğini bilmiyorum:26: Ama geçen seferlerden aklımda kalmış gülsuyu da oluyordu hep.

tatlım şişesi nasıl nette bulup koysan bi resmini yada resmini çekip koysan olur mu =) bide buğulu gibi duruyor mu =)
ayy o losyon ne için canım nasıl bişey merak ettim bende tonk kullanamıyorum ya pek cildim hassas diye =) ne için vermişti doktor sana o toniği =)

Şisesi böyle bir şey işte canım, bir taraf çizgili diğer tarafı düz. İsim filan yazmıyor. Kağıdı filan vardı üstünde sanki çok hatırlamıyorum:26: Alalı çook oldu. Sürme çok sağlıklı bir şey üstelik gözler için. Orda da yazmıştım sürüp yıkadığında daha bi güzel geliyor bana öyle çok keskin siyahlığı da sevmiyorum ben. Ama asıl faydalı olanı ve usulü sürüp yıkamamak, tozları biraz acıtıyor başta ama alışılıyor. Aslında ben de yeni ve güzel bir sürme arıyorum. Tazeyken filan buğulu duruyor birazcık

canım ben buğulu olabilecek bir sürme arıyorum . bu arada zifiri siyah sevmiyorum çok sert duruyorum o zaman =) akşam dedemlere gidicez. dün aradım dedee camiye giderken bi hac malzemeleri satan yere bakar mısın sürme dedim o da tamam dedi tontosum ya =) benim var bitane dedm umreden getirmişti ama çok oldu yenisini istiyorum o yüzden =)

şu losyonu çok merak ettim yaa =) neler var içinde bi bulsan canım birde ne kadar ödedin bide şey ımm neostratayı sürüyo musn =)

Son düzenleme:
kızlar ben hiç beceremiyorum sürme sürmesini çok merak ediyorum nasıl duruyor acaba gözlerde :26::26:

vardı sürmem kullanamayınca sinirlenip atmıştım

:) Evet sürme çok güzel oluyor gerçekten. Genelde geceden sürer yatarım ben, arkadaşlarım buğulu görünüyor derlerdi bilemiyorum Ben de gitmeden alayım yenisini. Babam almıştı bana bir tane cam şişede. Ama o çok yaktı gözümü, sertti tozu ve sürme aparatı güzel değildi, bununki çok hoş, rahat.

Losyon da elime geçmedi daha canım, eczanede. Alırken reçeteyi istesem verirler mi acaba? Fiyatını henüz bilmiyorum. Neostratayı sürdüm sivilcelerime, geçirdi evet Ay bak doktora onu söyleyecektim unuttum:26:

kızlar ben hiç beceremiyorum sürme sürmesini çok merak ediyorum nasıl duruyor acaba gözlerde :26::26:

Canım bence mutlaka denemelisin. Çubuğunu gözlerin iç kısmına sürüp çekeceksin.

sheida göz sürmelerinden görmüştüm renk renk onlar nasıl acaba :26:

denicem tatlım ama hangi marka almak lazım kii

Son düzenleme:

canım bana verseydin keşke yaaa =) çok güzel benmde var ama yensini istyrm işte =)

tatlım onu sorcaktm gece sürüp yatınca öyle oluyo mu bir yerde okumuştum merak ettim =)
tatlım o losyonun tarifini birde fiyatını öğrenirsen çok iyi olur valla =) reçetelerin bir nüshası bizde kalıyo bildiğim kadarıyla yada rica etsen yazar mı o içindekileri =) neostrata bakıcam bu aralar da çok az eczanede var bulmak zor . tester kullanmadan da almak istemiyorum o kadar para verilcek sonuçta ve denemek istiyorum alerji filan yapmasn =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…