Ben geldim hanımlaaaar
Biliyorsunuz bugün lazere gittim.
Korka korka tabi ama elimden tutan da yok
Geçtim lazer odasına beklemeye başladım doktorumu...
Malesef bu işlem sadece kılcal damarlarım için yapıldı, lekelere etkisi olmayacakmış
Sanırım ona ayrı bir lazer türü uygulanıyor.
Benim önce bu problemi gidermem lazımmış.
Aslında doktorum haklı çünkü yanaklarım yer yer kırmızı ve kızarık ve bu beni daha çok etkiliyor.
Amaaa bir taşla iki kuş olayı olsaydı tadından da yenmezdi değil mi?
Neyse doktorum geldi ben başladım acıyacak mı, sonrası kabuk olacak mı, yüzümü yıkayabilir miyim, bi ilaç sürecek miyim, nolcak gibi sorulara.
Cihazın adını da söyledi ,evita mıydıı evina mıydı unuttum malesef.
Kaç seans olacağını sordum 4-5 seans oluyor ama senin daha az sürebilir damarların çok büyük değil dedi.
Beklediğim gibi acılı bir işlem değil.
İğne değip hava üfleniyor sanki. Bazı hassas yerlerde çok az bir acı hissettim ama geçiyor hemen.
10 dk. filan sürdü sanırım sonrasında aynaya baktım yanaklarım kıpkırmızıydı tabi.
Hemen buz verdiler onları tuttum bir 15-20 dakika.
Kızarıklığı biraz hafifledi sonra da hamilton güneş koruyucu verdiler bolca sürdüm ve çıktım.
Şu an acı yok, kızarıklık da kremin sayesinde çok çok azalmış durumda.
dün bazı ilaçlar ve losyon yazmıştı doktorum onları kullanmam da, yüzümü yıkamam da bir sakınca yokmuş.
Yani çok rahat bir işlem.
Benim gibi bu tarz sorunu olanlar hiç çekinmesin.
Umarım 1 seansla bile biraz etksi olur çünkü diğerini ancak kışın geldiğimde yaptıracağım.
Çok uzattım ama yardımcı olmak istedim merak edenlere
canım bir sürü şey yazmıştım ama silindii :26:
şimdi tekrar yazıyım hatırladığım kadarını
canım hoşgeldin
bende merak ediyordum nasıl geçtiğini gelişmeleri ama okuyunca çok sevindim iyi geçmesine
ve iyileşme sürecindeki gelişmeleride bekliyoruz senden
inşallah bebek gibi bir cilde sahip olduğunun müjdesini de alırız burdan
sen doktoruna bırak kendini diğer seanslarını da ihmal etme tatlım
Kızlar size aldığım maskeyi söylemeyi unuttum.
Malum son dönemde gözeneklerim açılmaya başladı, sivilceler var diyordum ya.
Doktorum bir maske önerdi.
Dermatologic Cosmetic LAboratories
Clay mint mask.
Mentollü Kil maskesiymiş.
Gözenekleri derinlemesine temizleyip, sıkıştırıyor, ciltteki yağı emiyormuş ve cildin dokusunu, tonunu düzgünleştiriyormuş.
Açıkçası daha önce hiç duymamıştım.
Çekindim de alırken.
Çünkü oldukça pahalı 108 tl.ydi,85 e aldım doktorum gönderince filan.
Ama içime oturmadı değil hani.
Kullanıcı yorumlarını da çok bulamadım, bazıları iyi diyo bazıları aman aman değil diyor.
Ama eczacı çok iddialı konuştu.
FArklı farklı ürünlere boşuna para dökmeyin bu en iyisi filan dedi.
Artık ne derece doğru kullanıp göreceğim.
Umarım param çöpe gitmez.
İşte bu da resmi
Eki Görüntüle 489624
selam kızlar nasılsınız =)) kızlar dün gelemedim ne çok şeyler konuşmuşsunuz =))
aşkınihancım hayırlı olsun canım . umarım işe yarar da böyle pürüsüz ipek gibi bi yüzün olur =)) aldığın maskey. de kullanıp yprumunu bekliyoruz tatlımm =)
dermalogica iyidir ya bence 85 e ii almışsın umarım ii sonuç alırsın:))
bi de cildini temizledikten sonra nemlendirmeden önce doğal gülsuyuyla toniklemeni öneririm ama öyle piyasadaki gülşah gülsuyu falan değil rosense gibi aviva gibi markalardan, gülsuyunun da gözenekleri sıkılaştırdığını okumuştum...
askinihancmmm doktor sana ne loayon verdi tatlim .)
az önce çok mutlu oldum =) sürme ile ilgli yorumlara bakıyordum ama çok uzun zaman önec yazılmışlar kime sorucam bilmiyordum ki şu yorumu gördüm " Ben de sürme hastasıyım,toz sürme kullandım, markasını bilmiyorum hac malzemeleri satan yerden almıştık. Ben genelde silkeleyip sürüyorum ve sürdükten sonra yıkıyorum, gözümdeki tozları rahatsız etmesin diye. Faydasını azaltıyor muyum bilmiyorum ama daha rahat ediyordum daha yumuşak bir ton oluyordu hem
Ama tabi sürmeyi de arada yenilemek lazım,bayatlama sorunu var galiba. Gözlerimi yakmaya başladı.
Yeni ve renkli sürmelerden almak istiyorum...Şu Sheida bulunuyor mu her yerde ve gözleri yakıyor mu?"
aşkınihancımmmmm tatlımm sen sürme kullanıyormuşsun hala kullanıyor musun balım =)
Aaa evet hatırladım...Ben sürmeye bayılıyorum canım ya. Şu an bile gözümde Sürme çekmeyince sanki tuhaf hissediyorum kendimi Siyah kalem kullanmam ben mesela. Sürmeli sürmeli dolaşırım genelde. Ama dediğim gibi markası yazmıyor şişenin üstünde. :26: Ve o renkli sürmeleri de bulamadım hala.
CAnım doktor eczanede hazırlanan bir karışım yazdı. DAha önce de vermişti, lazer için değil yani. Tonik yerine onu kullanacağım bir kaç gün. İçinde bazı ilaçlar filan var. Reçete eczanede olduğu için içeriğini bilmiyorum:26: Ama geçen seferlerden aklımda kalmış gülsuyu da oluyordu hep.
tatlım şişesi nasıl nette bulup koysan bi resmini yada resmini çekip koysan olur mu =) bide buğulu gibi duruyor mu =)
ayy o losyon ne için canım nasıl bişey merak ettim bende tonk kullanamıyorum ya pek cildim hassas diye =) ne için vermişti doktor sana o toniği =)
canım ben buğulu olabilecek bir sürme arıyorum . bu arada zifiri siyah sevmiyorum çok sert duruyorum o zaman =) akşam dedemlere gidicez. dün aradım dedee camiye giderken bi hac malzemeleri satan yere bakar mısın sürme dedim o da tamam dedi tontosum ya =) benim var bitane dedm umreden getirmişti ama çok oldu yenisini istiyorum o yüzden =)Eki Görüntüle 490488
Şisesi böyle bir şey işte canım, bir taraf çizgili diğer tarafı düz. İsim filan yazmıyor. Kağıdı filan vardı üstünde sanki çok hatırlamıyorum:26: Alalı çook oldu. Sürme çok sağlıklı bir şey üstelik gözler için. Orda da yazmıştım sürüp yıkadığında daha bi güzel geliyor bana öyle çok keskin siyahlığı da sevmiyorum ben. Ama asıl faydalı olanı ve usulü sürüp yıkamamak, tozları biraz acıtıyor başta ama alışılıyor. Aslında ben de yeni ve güzel bir sürme arıyorum. Tazeyken filan buğulu duruyor birazcık
canım ben buğulu olabilecek bir sürme arıyorum . bu arada zifiri siyah sevmiyorum çok sert duruyorum o zaman =) akşam dedemlere gidicez. dün aradım dedee camiye giderken bi hac malzemeleri satan yere bakar mısın sürme dedim o da tamam dedi tontosum ya =) benim var bitane dedm umreden getirmişti ama çok oldu yenisini istiyorum o yüzden =)
şu losyonu çok merak ettim yaa =) neler var içinde bi bulsan canım birde ne kadar ödedin bide şey ımm neostratayı sürüyo musn =)
kızlar ben hiç beceremiyorum sürme sürmesini çok merak ediyorum nasıl duruyor acaba gözlerde :26::26:
vardı sürmem kullanamayınca sinirlenip atmıştım
sheida göz sürmelerinden görmüştüm renk renk onlar nasıl acaba :26:
canım bana verseydin keşke yaaa =) çok güzel benmde var ama yensini istyrm işte =)kızlar ben hiç beceremiyorum sürme sürmesini çok merak ediyorum nasıl duruyor acaba gözlerde :26::26:
vardı sürmem kullanamayınca sinirlenip atmıştım
:) Evet sürme çok güzel oluyor gerçekten. Genelde geceden sürer yatarım ben, arkadaşlarım buğulu görünüyor derlerdi bilemiyorumBen de gitmeden alayım yenisini. Babam almıştı bana bir tane cam şişede. Ama o çok yaktı gözümü, sertti tozu ve sürme aparatı güzel değildi, bununki çok hoş, rahat.
Losyon da elime geçmedi daha canım, eczanede. Alırken reçeteyi istesem verirler mi acaba? Fiyatını henüz bilmiyorum. Neostratayı sürdüm sivilcelerime, geçirdi evetAy bak doktora onu söyleyecektim unuttum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?