Argan yağlı olan değil tatlım saç uçları için onarıcı olan, gri kapaklıcanım benm sarıkız var , morfose keratinli var bide morfose argan yağlı var :) avonun argan yağlısını mı beğenmedin tatlm :)
inşallah canım hoşgeldn aramıza :))
gliss in saç serumları ve kremleri beğeniliyo genelde ben de almayı düşünüyorum bunu sürdükten sonra rahat taranıyo mu saçlar bi de üstünde ne yazıyo canım
bayıldım saçlarına çok canlı ve parlak duruyor çok güzel olduğunda ne kadar saklasan belli oluyor
bence biraz açsan daha iyi olur sanki saç rengini:26:
Çok saol tatlımmmm ben de senin saç renginee bitttimmmm
Cildim çok hassas canım güneşe çıkınca hemen kızarıyorum,,
zaten çilliyim deo yüzden açık kızıllar hiç gitmiyor bana
Kara kaşlı kara gözlü olduğum için açık kumrallar da sırıtıyo
Argan yağlı olan değil tatlım saç uçları için onarıcı olan, gri kapaklı
Argan yağına ben de feciiii merak salmış durumdayımEski kuaförüm
fönlerden sonra Kitoko diye bir markanın argan yağını sürerdi saçlarıma,
ışıl ışıl ve yumuşacık olurdu. Biraz belimi doğrultunca ondan almak istiyorum
Benim saçlarımda dolaşma olmuyor tatlım o yüzden kolay taranmasına bir etkisi olup
olmadığını malesef bilmiyorum:26: Ama kuruduktan sonra saçlar yumuşacık oluyor ve
elektriklenmeyi alıyorULTIMATE REPAIR ÇİFT FAZLI, ONARIM VE PARLAKLIK SPREYİ
Tatlim kendi alisvers yaptgm sitefen baktm senn dedgn serumun fiyatna argN yagli 95 ml ve 69 tl. Kuaforler genlde abrtyolr fiyati bilmyorm sana bisey demdler mydi ama annemn kuaforu morfose argan yagli sac serumunu 40 lira demis ben 18 liraya almstm ki o da cok guzel argan yagli onu da dusnblrsn .)Argan yağlı olan değil tatlım saç uçları için onarıcı olan, gri kapaklı
Argan yağına ben de feciiii merak salmış durumdayımEski kuaförüm
fönlerden sonra Kitoko diye bir markanın argan yağını sürerdi saçlarıma,
ışıl ışıl ve yumuşacık olurdu. Biraz belimi doğrultunca ondan almak istiyorum
Benim saçlarımda dolaşma olmuyor tatlım o yüzden kolay taranmasına bir etkisi olup
olmadığını malesef bilmiyorum:26: Ama kuruduktan sonra saçlar yumuşacık oluyor ve
elektriklenmeyi alıyorULTIMATE REPAIR ÇİFT FAZLI, ONARIM VE PARLAKLIK SPREYİ
Eki Görüntüle 488889 bu da 369 numaralı siyah göz kalemim çok güzel yumuşacık kolay sürülüyor tam istediğim gibi siyahlığı
tatlım bu kalem suya dayanıklı mı? akıyo mu kolay? ben de arıyorum hem yumuşak hem de akmayan bi siyah kalem...
canım ben daha öncede alix avien in başka rengini kullanıyordum çok memnun kalınca siyah kalemede ihtiyacım olunca aynı markayı tercih ettim akma olmuyor ben siyah renkte tam siyah seviyorum canlı göstericek gözü o yüzden bu markadan memnun kalıcağını tahmin ediyorum..lancome siyah kalemimin pabucunu dama attı diyebilirim
uuu o kadar yani... hemen ilk fırsatta tarafımdan edinilecek, saol önerin için denizcim)
hatta akşam eve gittiğimde alix avien ve lancome ikisinide elimde deneyip resmini çekiyim unutmazsam ekliyim topiğe
aa süper olur:)) bu arada alix avien in yeni ürünlerinde mutlu tavşan logosu varmış; yani hayvanlarda test yapmıyolar yeni öğrendim acayip bi aşk oluştu alix avien e karşı:)))))
bende alix avien in sadece ojelerini beğenmiyorum kaç tane aldıysam çöpe gitti daha ojesini almıyorum
evet yaa bende öğrendiğimden beri artık ne alacağımı şaşırdım .. sürekli kullandığım markalarda da şimdide birden bire u dönüşü yapamıyorum bakıyorum arayış içine girdim kullandığım bazı markaların yerine yeni temiz markaları bulmak için
canım gliss şampuanını kullandım ama o kadar etki görmedim bu saç diplerine sürülüyormuş gliss uçlarına sürülüyordu yanlış hatırlamıyorsam ama bakalım nasıl bir etki görücem ve ya göremeyeceğimteşekkür ederim canım şuan ki halinin resmini arıyorum bakıyım nerde sürekli renk değiştirdiğim için kendimi yakalayamıyorum
Eki Görüntüle 488889 bu da 369 numaralı siyah göz kalemim çok güzel yumuşacık kolay sürülüyor tam istediğim gibi siyahlığı
ben de yaşıyorum bu süreci yaklaşık 1 aydır hala da bitmedi... türk markalarını tercih etmek lazım gibi geliyo bi de hiç bi şey bilmiyosam hangisi türkse yerli sermayeyse onu alıyorum)
pastelin ojeleri çok güzel ya bu konuda sitesinde de ayrıntılı bilgi var, ben de beğenmemiştim alix avien ojeleri... bi farlarını beğenmemiştim mavi tonlarda bi far paleti almıştım o kadar aktı ki ya far akar mı? ama kaaç sene oldu yani belki biraz iyileştirme yapmışlardır sen göz kaleminden memnun olduğuna göre
Tatlimmm gece uykum vardi yazilari gormedm herlde o halde .) Diplefe mi surulyoms aaa merak ettimbende simdi .) Ne renk tatlm su an saclarn .) Birde bu goz kalemini eline surup dagtmayi dener msn bnm goz kalemlerm daglmyor ben dagtmya calstkca kotu oluyor .) ayy tatlm ni sorm daha olcak pendkte guzl guvenlr kuafor var mi ama bayan olcak sacmi yapanlar .)
[/url][/IMG] [/url][/IMG] iste kizlar ekledim bakabilirsiniz
alix avien çizdiğin alttakiyse ii duruyodum gercekten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?