Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
canım benm sarıkız var , morfose keratinli var bide morfose argan yağlı var :) avonun argan yağlısını mı beğenmedin tatlm :)

inşallah canım hoşgeldn aramıza :))
Argan yağlı olan değil tatlım saç uçları için onarıcı olan, gri kapaklı
Argan yağına ben de feciiii merak salmış durumdayım Eski kuaförüm
fönlerden sonra Kitoko diye bir markanın argan yağını sürerdi saçlarıma,
ışıl ışıl ve yumuşacık olurdu. Biraz belimi doğrultunca ondan almak istiyorum

gliss in saç serumları ve kremleri beğeniliyo genelde ben de almayı düşünüyorum bunu sürdükten sonra rahat taranıyo mu saçlar bi de üstünde ne yazıyo canım

Benim saçlarımda dolaşma olmuyor tatlım o yüzden kolay taranmasına bir etkisi olup
olmadığını malesef bilmiyorum:26: Ama kuruduktan sonra saçlar yumuşacık oluyor ve
elektriklenmeyi alıyor ULTIMATE REPAIR ÇİFT FAZLI, ONARIM VE PARLAKLIK SPREYİ

bayıldım saçlarına çok canlı ve parlak duruyor çok güzel olduğunda ne kadar saklasan belli oluyor

bence biraz açsan daha iyi olur sanki saç rengini:26:

Çok saol tatlımmmm ben de senin saç renginee bitttimmmm
Cildim çok hassas canım güneşe çıkınca hemen kızarıyorum,,
zaten çilliyim de o yüzden açık kızıllar hiç gitmiyor bana
Kara kaşlı kara gözlü olduğum için açık kumrallar da sırıtıyo

en iyisi o zaman çikolata ve kahve tonları bu aralar bende kahvelere sarmış durumdayım

hassas ciltlerde hepimiz bıktık artık yaa kış gelsin tekrar

anladım canım bi de bişey daha sorsam kokusu nasıl brz takıntılıyım da o konuda

Son düzenleme:
Tatlim kendi alisvers yaptgm sitefen baktm senn dedgn serumun fiyatna argN yagli 95 ml ve 69 tl. Kuaforler genlde abrtyolr fiyati bilmyorm sana bisey demdler mydi ama annemn kuaforu morfose argan yagli sac serumunu 40 lira demis ben 18 liraya almstm ki o da cok guzel argan yagli onu da dusnblrsn .)

N

tatlım bu kalem suya dayanıklı mı? akıyo mu kolay? ben de arıyorum hem yumuşak hem de akmayan bi siyah kalem...

canım ben daha öncede alix avien in başka rengini kullanıyordum çok memnun kalınca siyah kalemede ihtiyacım olunca aynı markayı tercih ettim akma olmuyor ben siyah renkte tam siyah seviyorum canlı göstericek gözü o yüzden bu markadan memnun kalıcağını tahmin ediyorum..lancome siyah kalemimin pabucunu dama attı diyebilirim

uuu o kadar yani... hemen ilk fırsatta tarafımdan edinilecek, saol önerin için denizcim )

uuu o kadar yani... hemen ilk fırsatta tarafımdan edinilecek, saol önerin için denizcim )

benim beklentilerimi karşılıyor tatlım pişman olmayacağını tahmin ediyorum pastel siyah göz kaleminide denedim ama yerini tutmuyor göz üstüne sürdüğümde aplikatör sürmüşüm gibi duruyor çok sevdim ben

hatta akşam eve gittiğimde alix avien ve lancome ikisinide elimde deneyip resmini çekiyim unutmazsam ekliyim topiğe

aa süper olur:)) bu arada alix avien in yeni ürünlerinde mutlu tavşan logosu varmış; yani hayvanlarda test yapmıyolar yeni öğrendim acayip bi aşk oluştu alix avien e karşı:)))))

aa süper olur:)) bu arada alix avien in yeni ürünlerinde mutlu tavşan logosu varmış; yani hayvanlarda test yapmıyolar yeni öğrendim acayip bi aşk oluştu alix avien e karşı:)))))

bende alix avien in sadece ojelerini beğenmiyorum kaç tane aldıysam çöpe gitti daha ojesini almıyorum

evet yaa bende öğrendiğimden beri artık ne alacağımı şaşırdım .. sürekli kullandığım markalarda da şimdide birden bire u dönüşü yapamıyorum bakıyorum arayış içine girdim kullandığım bazı markaların yerine yeni temiz markaları bulmak için

alix avien göz kalemi hakkında

Orta yumuşaklıkta ve sürümü kolay olan Alix Avien göz kalemleri gün içerisinde dağılma ve akma yapmaz. Tek sürüşte bile yoğun renk verir. Dermatolojik testlerden geçirilmiş olduğundan en hassas gözlerde bile rahatlıkla kullanılabilir.

ben de yaşıyorum bu süreci yaklaşık 1 aydır hala da bitmedi... türk markalarını tercih etmek lazım gibi geliyo bi de hiç bi şey bilmiyosam hangisi türkse yerli sermayeyse onu alıyorum)
pastelin ojeleri çok güzel ya bu konuda sitesinde de ayrıntılı bilgi var, ben de beğenmemiştim alix avien ojeleri... bi farlarını beğenmemiştim mavi tonlarda bi far paleti almıştım o kadar aktı ki ya far akar mı? ama kaaç sene oldu yani belki biraz iyileştirme yapmışlardır sen göz kaleminden memnun olduğuna göre

Eki Görüntüle 488889 bu da 369 numaralı siyah göz kalemim çok güzel yumuşacık kolay sürülüyor tam istediğim gibi siyahlığı

Tatlimmm gece uykum vardi yazilari gormedm herlde o halde .) Diplefe mi surulyoms aaa merak ettimbende simdi .) Ne renk tatlm su an saclarn .) Birde bu goz kalemini eline surup dagtmayi dener msn bnm goz kalemlerm daglmyor ben dagtmya calstkca kotu oluyor .) ayy tatlm ni sorm daha olcak pendkte guzl guvenlr kuafor var mi ama bayan olcak sacmi yapanlar .)

testerlarına bakarsın canım almadan önce evet pastel ojeler çok iyi golden rose da seviyorum ben hakikaten çok ilginçmiş far akması ilk defa duydum hiç karşılaşmadım bugüne kadar

canım ben göz kalemlerini genelde öyle kullanıyorum o yüzden canlı görünmesine dikkat ediyorum canım orta altın kumral ve sıcak kahve karışımı canım dün elime sürüp dağıtmaya çalıştığımda üstündeki siyahlık gitmişti ama elimde hala izi vardı belirgin bir şekilde öyle etrafını simsiyah yapmamıştı ... canım pendikte benim denemediğim kuaför kalmadı senelerdir aydın taner kuaföre gidiyorum çok memnun kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…