Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

canım sivilceler geçsin yerleri kalsın o sorun değil sivilce tedavisindede öyle oluyor lekeler için sonra başka işlemler yapılıyor ... inşallah tatlım işe yarasında kurtul artık şu sorundan

kızlar başka paylaşan var mı bilemiyorum ama ben sonuçtan memnun kaldım söylemek istedim
''noviderm boreade gommage visage'' akneli ciltler için peeling. annem kullanıyordu bende bi deneyim bakalım dedim.. Allah'ım iyiki denemişim
gerçekten çook güzel her hafta yapmaya başlayım o zaman daha net bişey söyleyebilirim
akneli bir cildiniz varsa peeling için bu ürünü kullanabilirsiniz :)
durun bakalım belki bende sivilce çıkartıcak ? bekleyip görelim

canım sivilceler geçsin yerleri kalsın o sorun değil sivilce tedavisindede öyle oluyor lekeler için sonra başka işlemler yapılıyor ... inşallah tatlım işe yarasında kurtul artık şu sorundan

İnşallah canım inşallah...İlaç sonrası gibi pırıl pırıl bir cilt istiyorum yeniden.

Ayy ben de böyle bir ürün arıyordum, akneyi yaymadan, azıtmadan temizlesin cildimi.
Sonuçları mutlaka yaz olur mu?

yazarım canıımm :) yüzümü sabah nar sabunuyla yıkadım bi baktım.. pul pul oldu neyse dedim lavanta suyumu sürdüm.. halaaa pul pul :s

dolapta gözüme çarpıp duruyodu sonuçta peeling ve sivilce yapıyor bana, kil maskesi bile pütür pütür yaptı bidaha yapmam kil mil

neyse işte şuan sonuç güzel :) önce haftada 1le devam edicem sonra haftada 2ye çıkarabilirim :) lekelerimide geçirse ne iyi olur :122:

aa süperr model ama anlamadım ben keşke vieo olsaydı saçına ne sarıyor kız kağıt parçasımı ayy bilsem yapaardım ben bundan

saci krepe yapmak icin tokalar satiliyor her boy onlardan koyuyor sacinin arasina nette krepe yapmak icin tokalar dersen cikar set halinde satiliyor ama sadece tarakla icten cekerekte yapabilirsin cok kabarik olmaz sadece

AYYY kimse bana noviderm demesin. Ben hayatmda boyle bir marka gormedm . Setini almstm emlsyon , boraede 12 ve peelingi iste. Yuzum berbat oldu hala yanaklarmn ustlernde kirmizlklar var ve gonun yuzinden kortzn krem surmk xornda ukaldm cildime. Actgm konulardan brne bakarsnz gorursnz kizlar ne umutlarla baslamstm oysa ki. Kesnlkle kimseye ama kimseye onermyorm urunlernn arksnda.bile durmuyorlar. Beni arayan hanimin bana tek soyledgi " sizin cildiniz hassas size yanls urun verilmis " sozuydu. Bir ozur bile dilemediler ki istersenz yuzmn resmlerini de koyablrm . saatlerce aglmstm yuzum o halr gelnce. Illa peeling dersenz siyah noktalara bile kesnlkle etkili dermlgca nin var. Bende uzinnn zaman once vardi . Fiyati biraz pahali ama ilk yapisnzda bile etksni gorrsnz .)

Iyiym canm sen naslsn valla gorusemedk uzun zamandir. Bioderma pore refiner adi canim 50 tl olmasi lazm 30 ml ama ooooooo cok idare eder o azck alsn yetr ki sadce yanak kismna surldgu icn rahat 3_4 ay kullanrsn .) cilt bakimna.bende aryorm antalyada yer ama hadi bakalm .)

canım senin sitemlerini hatırlıyorum şimdide okuyunca içimden gene ayy kıyamam yaa demek geldi çünkü kendiliğinden olsa insan bu kadar üzülmüyor kullandığın bir ürün tahribat oluşturunca yüzünde haklı olarak moralimiz bozuluyor isyan ediyoruz

Ah şu lekeler, ömrümü yedi ömrümü Bir geçseler bayramım olacak. Aklım da karıştı ama bu markaya karşı doğrusu:44:

Çok üzüldüm böyle bir şey yaşamana canım ya, verdiğin tepkide haklısın, geçmiş olsun yeniden. KAlmadı değil mi o kırmızılıklar?

Almayı düşünüyorum aslında canım, peki var olan gözeneklerin büyümesini mi engelliyor sadece yoksa küçültüp yok ediyor mu? Sen memnunsun değil mi?

evet canım kendliğnden olsa okadar şey olmaz ama yüzmz düzelsn diye bişeyler alıp onlar daha beter yapnca snr oluyor iinsan.

canım ben düzenli kullanmamştm aldğmda ama kullandğm zamnlrda herks yüzne ne yaptn diyodu. şimdi der düzenli kullanıyorum bikaç ggündür. gözenkleri küçltp yok olmasını sağlıyo canım tedvi edici etkisi var :)

Ay öyleyse çok iyi bir şey bu, bir bakınayım ben de alabilirim
Lekelerin de hala tam geçmediğine üzüldüm, o kırmızılıklar insanı nasıl etkiler çok iyi bilirim

kızlar sebamed likid hakkında ne düşünüyosunuz? az önce fondotenimi onla temizledim ve önceden kullandığım gibi yüzüm yandı :S normal mi bu

canım normlnde içinde aha ve salisilk asit yoksa ürünler cildini yakmaz. bi sorn var demek ki diye düşündm :/

böyle yanmak derken mm nasıl desem garip bi his işte sabunun ARTIK çok iyi temizlemediğini düşünüyorum.... çünkü hala sivilcelerimin önüne geçemedim..
sivilce çıkarmayan temzleme jeli varmı kızlar? arkadasım la roche kullanıyodu yüzü bi süre sonra alıştı ve sivilcelendi :/

ben biodermadan memnunum canım ama la roche köpük var hassas ciltler için onu önereblrm ben kullanmadım ama doktorm vermşti. onun dışında dalin kullanablrsn :))

ben biodermadan memnunum canım ama la roche köpük var hassas ciltler için onu önereblrm ben kullanmadım ama doktorm vermşti. onun dışında dalin kullanablrsn :))

ben bu gidşle bioderma nın sebium serisini dizeceğim
nasıl sende sivilcelenme yapmadıysa bendede yapmaz heralde:d

Kızlar siz bir şey soracağım.
Hani hücre yenileyici bir krem vardı, lekelere iyi gelir diyorduk.
O kremin adı Madecassol muydu? Ucuz diye hatırlıyorum
Bugün yazdırıp aldım ama 16 lira fark istediler:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…