canım çok teşekkür ederim :))sağol cnmm,inşallah olurda hayırlı olur:)))
elime geçerse gönderirim ayıp ettin:)
Son zamanlarda işsiz olduğumdan dolayı fazla kozmetik alışverişi yapamadım
Dayanamayıp tekrar aldığım aldığım parfümüm var sadece
Eki Görüntüle 473648
.
.
.
.
.
Denizz canım Avon'un internetten sipariş seçeneği var mı? Arkadaşlarım malesef
temsilcilik yapmıyorlar artık, ağustos katalogundan saç serumu almak istiyorum,,
kimseyi bulamadım alacak
gül suyu yerine demlenmiş yeşilçay da koyabilirsin o da kurutuyomuş sivilceleri inşallah işe yarar da kurtulurum şunlardan :)
evet kızlar alalacele çektim unuttuklarım kesin vardır
bunların hepsi benim gözümün nurudur senelerdir,olmasa olmazlarım:)
son resimlerin çoğu artık ürünlerin abonesi olduğum için sebamedin biodermanın ve vıch nin numuneleri deneme ürünleridir:)
her bişey aldığımda kız poşetlerce veriyor neredeyse:)
Eki Görüntüle 473585 Eki Görüntüle 473587 Eki Görüntüle 473588 Eki Görüntüle 473590 Eki Görüntüle 473593 Eki Görüntüle 473597 Eki Görüntüle 473599 Eki Görüntüle 473600 Eki Görüntüle 473601
ehehehe :))orda benim güneş kremlerinden mi gördüm neeeeeeeeaman tanrım çıldırmış gibi fotoğraflara bakıyorummmmmmmmmmmmm
bizede versin bizede yolla nolluurr
ehehehe :))
çok memnunum ama benn,sende memnunsun dimi..zaten Vıch inanılmaz bir marka
hangi ürününü kullansam içime sine sine kullanıyorum
hele fondöteni bi harika!
bu konuya daha önce yazmısydım :26: hatırlamıyorum hıc
ben görmedim canım hiç ama ben yoktum bi aralar o zaman yazdıysan bilemedim şimdi :)
bende hic gormedim esmerimsin seni :)) hosgeldin :)
bsrgzde nasilsin canim
iyim canım sen nasılsın :)
bende iyiyim tatlim siparis ettigim urunlerimi merakla bekliyorum gelince hepsinin resmini cekip yukluyecegim sayfaya
bu aralarda gozeneklerim acilmaya basladi benimde bol bol peeling yapiyorum ama yaz sonu hemen cilt temizligi yaptiricam iyi bir yere
tonikle gezer oldum sicaktan mi ne gozenekler aciliyor
bende iyiyim tatlim siparis ettigim urunlerimi merakla bekliyorum gelince hepsinin resmini cekip yukluyecegim sayfaya
bu aralarda gozeneklerim acilmaya basladi benimde bol bol peeling yapiyorum ama yaz sonu hemen cilt temizligi yaptiricam iyi bir yere
tonikle gezer oldum sicaktan mi ne gozenekler aciliyor
sıcaktan canım sıcaktan valla benm biodermam o konuda yardımcı oluyor sağolsun ama cilt bakımı şart benm de bi kaç tane sivilcem çıktı sıcak hava nemli terliyorum filan diye mi düşünüyorm ama snrm bozldu :)) yaz yaz merk ettm neler gelck bende vercm siparş ayn 3 ü olsmn da :)
Aynı dert bende de var canım, galiba havalardan,ben peeling yapmaya da korkuyorum sivilcelerimi yayar diye. Bir de ne kullanıyorsun peeling için?
canım ben loeral in peelingini kullanıyorum gözenek açıcısıyla sonrada tonikliyorum ama korkuyorum bian önce sonbahara girsek vucut gevşiyor sanırımcildin nasıl oldu canım varmı gelişme
canım ben loeral in peelingini kullanıyorum gözenek açıcısıyla sonrada tonikliyorum ama korkuyorum bian önce sonbahara girsek vucut gevşiyor sanırımcildin nasıl oldu canım varmı gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?