Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
sağol cnmm,inşallah olurda hayırlı olur:)))
elime geçerse gönderirim ayıp ettin:)
canım çok teşekkür ederim :))

tatlım avon sitesinde müşteri olmak istiyorum diye bi yer var oraya tıklayp bilglierini verirsen en yakın temslcye yönlendrlyorsun onlar sana ulaşıyor böylelkle siparşni vereblrsn :)
gül suyu yerine demlenmiş yeşilçay da koyabilirsin o da kurutuyomuş sivilceleri inşallah işe yarar da kurtulurum şunlardan :)

canım benm umarım işe yarar teşekkür ederm önern için bdhke onu denycm :)

Bioderma Fondötenlerimi çekmeyi unutmuşum

orda benim güneş kremlerinden mi gördüm neeeeeeee aman tanrım çıldırmış gibi fotoğraflara bakıyorummmmmmmmmmmmm
bizede versin bizede yolla nolluurr

orda benim güneş kremlerinden mi gördüm neeeeeeee aman tanrım çıldırmış gibi fotoğraflara bakıyorummmmmmmmmmmmm
bizede versin bizede yolla nolluurr
ehehehe :))
çok memnunum ama benn,sende memnunsun dimi..zaten Vıch inanılmaz bir marka
hangi ürününü kullansam içime sine sine kullanıyorum
hele fondöteni bi harika!

Kızlar merhaba.İşimle ilgili yerim tam olarak belli değil geziciyim bir firma adı altında demiştim hatırlarsanız şimdilik bir aksilik çıkmazsa kararımı verdim yer avrupa yakası etilerde yakın olan arzu eden başım üstüne Selülit ödem sarkma gibi problemi olan arkadaşlarımız varsa sıkılaşma toparlama incelme ve selülitin MİKRO PLUS yöntemiyle bölgesel çalışarakta tedavisinide yapıyorum.İsterseniz internetten inceleyin bu yöntemi.İletişim kurmak isteyen olursada bir şekilde iletişime geçeriz.yok öyle yok böyle Övme gibi vasat bir olaya girmicem tarzım değil sadece çok başarılı :) !!!! artık siz düşünün ne demek istediğimi :) bu teknikle alakalı dip not SEMA ARABACIOĞLU yazıp hikayesini ve Mikro Plusla nasıl tanışıp ne yaptığını okursunuz.Bu arada masaj içinde iletişim kurmak isterseniz kurabiliriz.Görüşmek üzere kızlar.Tedaviyi yapıcak olan kişi benim o yüzden kendimide övmücem :))) sadece başarılıyım :)!!! Günlerinizin güzel geçmesi dileğiyle...

iyim canım sen nasılsın :)

bende iyiyim tatlim siparis ettigim urunlerimi merakla bekliyorum gelince hepsinin resmini cekip yukluyecegim sayfaya

bu aralarda gozeneklerim acilmaya basladi benimde bol bol peeling yapiyorum ama yaz sonu hemen cilt temizligi yaptiricam iyi bir yere

tonikle gezer oldum sicaktan mi ne gozenekler aciliyor

sıcaktan canım sıcaktan valla benm biodermam o konuda yardımcı oluyor sağolsun ama cilt bakımı şart benm de bi kaç tane sivilcem çıktı sıcak hava nemli terliyorum filan diye mi düşünüyorm ama snrm bozldu :)) yaz yaz merk ettm neler gelck bende vercm siparş ayn 3 ü olsmn da :)

Aynı dert bende de var canım, galiba havalardan,ben peeling yapmaya da korkuyorum sivilcelerimi yayar diye. Bir de ne kullanıyorsun peeling için?

Bsragzde'cim nasılsın epeydir görüşemedik. Senin şu gözenekler için olan biodermanın tam adı neydi ve ne kadara almıştın canım?
Bir cilt temizliği de ben yaptırmak istiyorum ama iyi bir yer de bilmiyorum ki burda:44:

canım ben loeral in peelingini kullanıyorum gözenek açıcısıyla sonrada tonikliyorum ama korkuyorum bian önce sonbahara girsek vucut gevşiyor sanırım cildin nasıl oldu canım varmı gelişme

Sivilceler küçüldü gibi, öyle top top değiller şükür ama hala yerleri belli
İşe yarayacak inşallah ama lekeler olduğu sürece geçmiş mi geçmemiş mi belli olmuyor ki canım.
Benim başım lekelerimle dertte:31
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…