Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

canim benim cildim karma vede hic sivilcem yok, siyah noktali vede puturlu bir cildim var ben o puturluklerin duzelmesini istiyordum, cilt doktoruda bu markayi onerdi ama almadim henuz.kararsizim (

canim benim cildim karma vede hic sivilcem yok, siyah noktali vede puturlu bir cildim var ben o puturluklerin duzelmesini istiyordum, cilt doktoruda bu markayi onerdi ama almadim henuz.kararsizim (

canım neostrata güzel bi marka bende alıcam ama kışın . glikolik asit olduğu için yazın kullanmak çok doğru değilmiş bende cilt görünümünü düzenleyici losyon alıcam hatta ama şşmdi bioderma aldım set. inatçı cilt pürüzlerine kaarşı diye öyle pürüzümde yok pek ama bebek gibi olsun istiyorum içerisinde bioderma sebium serum var o pürüzlere karşı bide sebium akn var o güzel bir ürün onu kullandım siyah noktalar için ve sivilceler için .)) doktorun demiş bilemiyorum ama bana özellikle eczanedeki bayan da doktorumda yazın olmaz demiişlerdi.

Birebir fotograf çekmedim kızlar sadece hangi markaların hangi ürünlerini kullandığımı göstermek istedim.Yurtdışından gelen ürünlerim var aralarında.Rimelim max factor ve loreal.Far paletlerim ayrıca inglot var.Fırçalarım kesinlikle inglot.Mx factor paletim özel geliyor bana.Max factor lastinj performance fondötenlerinin her tonu var.Maybellinenin bir kaç rujunu kullanıyorum.Elimden ancak bu kadarı geldi idare edin kızlar En azından bir fikir oluşmasını istedim kafanızda.Allıkta mac farda inglot fondötende estee ve max factor,pudrada her markanın tonları var.Rimelim max faktor vazgeçilmezim.Farlarımı inglottan 4 lü olarak yaptırırım ki taşıması kolay olsun.v.s v.s

hımm anladım canım çok teşekür ederim verdiğin bilgiler için ben vichynin yeşil toniğini kullanıyorum cilt temizlemek ve sıkılaştırmak için ama temizlemekten başka pek bi etkisini göremedim işte o yüzden önerebileceğin bi tonik varmı diye sormak istemiştim :)

bioderma sebium gözenek sıkılaştırıcı nasıl bir ürün peki kızlar o markayı hiç kullanmamıştım etkisi oluyormu

Canım tonik sıkılaştırma temizleme ve suyu dengeye almaya yarar.gül suyuda kullanabilirsin.Ayrıca destek istiyorsan sıkılastırıcı serum kullan tonik gözle görülür gözenek kapatmaz asla.cildini temiz tut gözenekler açıksa.ben marka önermiyorum ama kozmetik ürünler etkili degil.dermatolojik bir ürün kullan derim.tercihine kalmiş estee laudere bakabilirsin.

[SUP][/SUP]
bioderma sebium gözenek sıkılaştırıcı nasıl bir ürün peki kızlar o markayı hiç kullanmamıştım etkisi oluyormu

gayettt güzel bi ürün canım düzenli kullanıldığı takdirde tabi. burcu estee lauder demiş güzel bi markaymış ben kullanmdım ama dermokozmetik değil kozmetik bi marka kullanmadığım için bilemiyorum ama onun yerine dermokozmetik öneririm çünkü doktorlar bile yazıyor yarı ilaç onlar :)

Canım ben kozmetik ürünler asla kimseye tavsiye etmem farkındasındır.Fakat herkes bile bile bunları kullanmayı tercih ediyor ne söylersek söyleyelim şimdi ben herkese kesinlikle cilt analiziniz için ve doğru ürünler için uzmana gitmelisiniz desem eminim yarıdan azı yapar bunu biliyorsun hayatım.Ben burda marka ismi bile veremiyorum cilt için görmeden analiz etmeden bana iyi geldi diye öneremem.Estee lauderi ekstra kozmetik kullanan bir arkadaşımızsa eğer tercih edebileceğini söyledim tatlım.Görüşürüz :)

canım biliyorum önermmediğni ve haklısın bi çok kişi uzmana gitmiyor ama korknlar da var gitmeye . bi analz yaptryosn önüne 50 tane şey çıkaryolar fiyatları da malum :) ben bile gittiğimde korkyrm acba ne verck dye :))) estee lauederin de iyi bi marka olduğunu da biliyorum . ben dermokozmetk kullanmasının daha olduğunu düşndğm için hem iyi bi eczaneye giderse cilt analznı bile yapablrler :)

tamam çok teşekürler:)

ewt aynen işte bu yüzden sordum canım en son kozmetikçiden fondöten aldım biliyosunuz orda bakım analiz falanda yapıyolar kadın yüzüm için bi sürü marka söyledi fiyatlar hep 250 civarlardında :) yani şimdi o kadar da alamam kendi paramı kazanıyor olsam neyse gel cilt bakımıda yapalım dedi ama bişeyler satmaya kalkcak orda iyice kazıklanam o yüzden hani deneyip beğendiğiniz ürünler varmı diye sormak istemiştim ilk önce bi kil maskesi deneyim sonra sizin dediğiniz ürünleride araştırıcam kızlar gidebilirsem eğer eczanede cilt analizi yaptırıcam çok teşekürler tekrardan

Evet canim cok haklisin benm surekli gittigm eczane var oraya gidince istedklermi soylerm taniyolar attk zaten yuz tipimi hassasligmi da biliyolar soylerler bu uygn degl diyr yada doktora gidiyorum emn olamadgm zamnlarda doktor onrriyor .) Eczanedeki bayablar ile guzelce konusrsan cok yardimci oluyolar. Gcen bi alsveris merkeznfeydm gittim gunrs kremi bakmya bana 30spf li krem onerdi bende olmaz benm en az 50spf kullanmam lazm dedim yuznz sivlceye meyilli ise kullanamzsnz dedi bendr kullaniyorm doktrm onerdi hatta dedm kremi gosterdm nyse ben doktra gidiym dedm bana drdigi sey " size o kremi oneren doktora mi gidicrksnz yime ". evet ona gidicm o kadn 10 sene tip okms firmlrn ogrettigi seyleri ezbere soylemyo kndi eczanrme gittm gunes kremi istyrm renksz olck bu sefer dedm hemen verdiler .) Gittign eczanedklere dikkat et tatlim .)

tamam canım bu dediklerini dikkate alıcam istediğimiz gibi bi yüze sahip oluruz umarım:)

Canım birgün makyaj ürünleri için alışverişe çıktım rimel alıcam v.s bayan bana artistlik yaptı ben bu ürünlerin uzmanıyım v.s cildinize bakalım dedi neyse ben ses çıkarmadım sen ürün uzmanısın ben cildin uzmanıyım demedim :) eline böyle küçük kalem gibi bir makine aldı yanağıma değdirdi aaaaaa dedi cilt neminiz 60 ın altında olmamalı sizinki 23 dedi :)))) çok kötü ne yaptınız siz kendinize böyle :)))aldım makineyi elinden bu sahtekarlık biliyorsunuz değilmi dedim tereciye tere satmaya çalıştın ama yanlış taş dedim :) o makine ile cilt analizi yapılamaz.Sakın kanmayın.Eczane nasıl yapıyor hiç denk gelmedim ama aman kızlar uydurmasyon makinelerle yaparlar dediğiniz gibi 300 ten aşağıda çıkarmazlar.Analiz sonucunda çıkan imkansız birşeydi ki helede benim cildim ph değeri sürekli kontrolüm altında ben uzmanım nasıl bakımsız bırakıcam cildimi ki benimde sizler gibi sorunlarım oluyor mesela lekelenmeye meyilli yaşlardayım yatkınlığıda var cildim karma zaten benim cildimin en güzel tarafı temizdir her zaman sivilce akne comedon yoktur bakımını sürekli aksatmadan yaparım cildi temiz tutun en önemlisi bu arada kuruyor ama sabrederek düzelmesi için zaman verip bakımını yapıyorum yoksa kimse afrodit değil kızlar bende dahil:) nemlendiricimi krem değil losyon olarak kullanıyorum geceleri kremsi yapıda olanını uygularım.Nivea markasını kullananlara çok kızıyorum bir tek bu markaya karşı uzaklığım var olmaz yani yeterli asla asla asla gelemez.Yüzeysel temizlenir belki ama cilt altına bir yararı yok.Her cildin ihtiyacı farklı bana olmayan ürün bir başkasına uyar fakat kızlar rica ediyorum nivea hatasına düşmeyin heleki sizin gibi bilinçli bayanlar yapmaz diye düşünüyorum.Öpüyorum...

nivedan nefret ediyorum gerçekten . bundan 3 sene önce ilk defa kendime nemlendirici alıcaktık. kızsizin cildinize bu uygun diyerek mavili kremini verdi . 3-4 gün sürdüm sürmedim .yanaklarımda koskocaman iltihaplı sivilceler çıktı ki o ozamanlar 1 tane bile sivilcem çıkmazdı doktora gittik bi şey alerji yapmış olabilir ne kullandın son zamanlarda farklı dedi bende söyledim bidaha SAKIN kullanma dedi aksil ve bephanten verdi. gece yatmadan önce aksil sürüyodum sabah yıkayıp bephanten sürüyodum mecburen çünkü yüzüm çöl toprakları gibi kurumuştu. kremi çöpe attım bidaha sürmedim o günden beri de yanıma yaklaşan sözde nivea uzmanlarına ısrarla hayır dememe rağmen anlamıyorlar . neden diyolar anlatıyorum o dönem özel döneminizdesinizdir , yağlı yiyecekler yemişssinizdir diyorlar ki yediklerimizin sivilce ile ilgisi yookkk ki bu insanlar tarafından bilinen bir yanlış ama nivea güzellik uzmanlarının böyle söylemesi akıllarda acaba diye soru işarteleri bırakmakta biz şimdi nasıl güvenelim bu insanların güzellik uzmanı olduğna :)baknz " Yanlış. Besinler ve akne üzerine yıllarca süren çalışmalar sonunda herhangi bir besinin akneye sebep olduğu gösterilememiştir. Ne çikolata akne yapar, ne yağlı yemekler ne de süt. Eğer öyle olmuş olsaydı o besinlerden yemeyerek sivilcelerinden kolayca kurtulurlardı. Oysa gerçek öyle değildir. "
eczanelerde öyle alet malet kullanmıyolar canım güzelce inceliyorlar ama haklısın annemede yapmışlardı kozmetik mağzasında öyle :)) ve insanlarda artık neye kime güveneceklerini bilmiyorlar bi yerde onlara da hak vermek lazım :)

Son düzenleme:
kız selam bende kullandığım şeyleri paylaşmak istiyorum ama..
hangi yıkama jelini kullandıysam hepsi yeni sivilce ve yeni lekeyle geri döndü
(herşeye en az 2 ay şans veriyorum)
en son sebamed likid almıştım son yıkamamda yüzümü yaktı kaşına kaşına öldüm
zaten o son yüzümü yıkayışımdı, burun ameliyatı oldum perşembe çıkıcak bantlarım :)
tabi forumdaki fotoğraflara baktım hiç kimse benimki kadar değil, maşallah mumya gibiyim:S (bantlar yanağımda ve alnımdada var)
velhasıl bantlar çıkınca bakıma giricem bu topiği öncedende okumuştum ama doa kozmetikten alışveriş yapmayı düşünüyorum.
çünkü bana alerji yapmayan bir yüz yıkama jeli, sivilce çıkarmayan bi nemlendirici bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…