Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

canımm çok geçmiş olsun =)

Evet canım o tonik
Ben de merakla bekliyorum doğrusu, en hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabilir diyordu bakalım göreceğiz
Uygun olup alamadım daha arkadaştan.
Ay ne güzel kokar seninki dee

Evet canım o tonik
Ben de merakla bekliyorum doğrusu, en hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabilir diyordu bakalım göreceğiz
Uygun olup alamadım daha arkadaştan.
Ay ne güzel kokar seninki dee

Kokuyo canim sen iste sana da gondereyim .) Aldin mi arkadasindan tonigi denedin mi bu arada sinavin nasil gecti .)

Evdekilere kahve yaptim telvelerini gorunce dayanamadim bacaklarima surdum ohh misler gibi oldu resmen yumusadim :-D
Ellerime hep yapiyordum bundan sonra cok olursa hep bacaklara :-D

Kokuyo canim sen iste sana da gondereyim .) Aldin mi arkadasindan tonigi denedin mi bu arada sinavin nasil gecti .)

Sağ ol canım...Yok daha alamadım canım önümüzdeki hafta alcam inşallah. Sınavım çok iyi geçti, yüksek bir not almışım

kizlar nasilsiniz napiyosunuz

Yorgun, uykulu ama çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?

fikir olabilir belki deneyebiliriz bazi modelleri :)) daha cok cesitler vardida iste ancak bu kadarini yukleyebildim devami gelicek :))

yok canim gormedim pc ye gectigimde bakiyim merak ettim =))) bugun bizim topik bombos =)) hayirli kandiller herkese bu arada :))

yok canim gormedim pc ye gectigimde bakiyim merak ettim =))) bugun bizim topik bombos =)) hayirli kandiller herkese bu arada :))

Evet canim ya kimsecikler yok baksanaaaaa .) seninde kandilin mubarek olsun tatlisim .) Gecince bak bak bayilacaksin birsuru var bide woo marka ojeler var renklerini gorsen hayran kalmistim ama bulamdm.nerde var .)

Woo ojeler eminonunde var kurukahveci mehmet efendinin arasindan dumduzgidince
Super parliyor puruzsuz oluyordu ama cok cabu bozuldu benimki :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…