Haklısın canım su içmek çok önemli bende çok tüketmem ama yaz geldi de şimdi daha çok içiyorum.
Ben sırf kozmetik alışverişi için yurt dışına çıkabilirim herhalde
Dışarı çıktığımda bakıcam canım uzun zamandır evdeyim ayağımı çatlatmıştım şimdi çıkınca tek tek bakıcam hepsine
o şu la roche un toniği demiiibende istiyorum ondan canım senin yorumlarını da bekliyouz en kısa zamanda =)
ben gerçi tonik kullanamıoyrum demiştim ama ossion tonik aldım kuaför malzemesi satan yerden ve beğendm mentollü ferahlatıcı yeşilçaylı =)))
Evet canım o tonik
Ben de merakla bekliyorum doğrusu, en hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabilir diyordu bakalım göreceğiz
Uygun olup alamadım daha arkadaştan.
Ay ne güzel kokar seninki dee
Kokuyo canim sen iste sana da gondereyim .) Aldin mi arkadasindan tonigi denedin mi bu arada sinavin nasil gecti .)
kizlar nasilsiniz napiyosunuz
çok seviniriz canım süper olur hattabu arada istanbulda mı çalışıyorsun hangi yakadasın
Canım İstanbulda yaşıyorum Avrupa Yakasındayım.
tünaydınnnn hepinizeee nasıl sıcak bir gün yaa fenaaa
fikir olabilir belki deneyebiliriz bazi modelleri :)) daha cok cesitler vardida iste ancak bu kadarini yukleyebildim devami gelicek :))
yok canim gormedim pc ye gectigimde bakiyim merak ettim =))) bugun bizim topik bombos =)) hayirli kandiller herkese bu arada :))
Woo ojeler eminonunde var kurukahveci mehmet efendinin arasindan dumduzgidince
Super parliyor puruzsuz oluyordu ama cok cabu bozuldu benimki :-(
Fiyatlari ne kadar peki canim .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?