How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
renkli nasil oluyor kizlar :26: bronzlaticimi yoksa?

yok canım biodermanın var mesala kendi cilt rengine göre seçtiğini alıyosun hafif kapatıcılığı var cilt tonunun düzgn gözükyü avene in tek rengi var ben memunum =) makyaj yapmayı sevmeyenler için ideal bb kremler gibi ağır değil ( onlarn ağır olduğnu okmştm) gerçi ağır olmaslr bile bi yerde onlr kozmetk güneş kremleri dermokozmetik =)

bugün forumda bişeyler var yazdgğm cevplara hayrtler içinde bakıyorm valla =) canım sda da dedi zaten avene ürünleri akne yapmıyolar . la roche un A ROCHE POSAY Anthelios AC Spf 30 Fluide Extreme (Yağlı ve Akneye Yatkın Ciltler için Güneş Koruma) kremi var =)
Bioderma Photoderm Max Ultra Fluide Light SPF 50+ (UVA40)
Bioderma Photoderm Akn 30 Sprey 100ml
Bioderma Photoderm Max Fluid SPF 50 Güneşe Hassas Yağlı Ciltler için SPF 50 Koruma
canım ben senin için baktım telk tek bunlar başlıca örnekler ama avene in renklsn kullanmama rağmen bişey yapmadı onu a önereblrm makyaj yapıyosan yapman da gerekmz =) avene in normal kremi de güzel onu da denedm bu arada =)

Tatlım çok teşekkür ederim tek tek yazmışsın :16: Not alıyorum bunları dışarı çıktığımda bakıcam.
Birde bunların testerı olmuyor sanırım birkaç yere sordum yok dediler tester olsa deneyip alsak çok daha iyi olur.

Ben izmirde yaşıyorum buranın güneşi malum yakıyor insanı.
Ama güneş kremi zaten yaz kış kullanılmalı güneş olsa da olmasa da.
Cildi yaşlandıran en büyük etkenlerden biri güneş sonuçta.Bence spf si düşük bir güneş kremi kullanabilirsin.

O kadar çok çeşit var ki insanın kafası karışıyor:9::9: Artık dediğiniz markaları aklımda tutup birde görevlilere danışıcam.Teşekkür ederim :)
Bb kremden memnunun garnierin kullanıyorum ben çok problemli bir cildim yok.Ancak kapatıcı özelliği çok fazla değil.

Renkli nemlendiriciler gibi oluyor canım.

ozaman en kisa zamanda bende aliyim günes kremi :34: hicte alisik degilim krem sürmeye biliyormusunuz dustan ciktikan sonra sürerim ve gerek duydugumda sadece :1:

renkli nasil oluyor kizlar :26: bronzlaticimi yoksa?

güneş kremlerini aslında yaz kış kullanmamız gerekiyormuş ne kadar olursa olsun uv ışınlarına maruz kalabiliyormuşuz o yüzden sürekli kullanmak gerekiyormuş ama biz genelde yazları tercih ediyoruz :1:

öyle valla canı amerikanın ünlü dermotologlarından biri en iyi kırışıklık karşıtı ürünün düzenli güneş kremi kullanmak olduğunu söylemiş. şimdiden kullanırsak ilerde rahat ederiz =)

yok canım biodermanın var mesala kendi cilt rengine göre seçtiğini alıyosun hafif kapatıcılığı var cilt tonunun düzgn gözükyü avene in tek rengi var ben memunum =) makyaj yapmayı sevmeyenler için ideal bb kremler gibi ağır değil ( onlarn ağır olduğnu okmştm) gerçi ağır olmaslr bile bi yerde onlr kozmetk güneş kremleri dermokozmetik =)

hmm anladim cmn :29: tesekkürler bilgi icin. bende alisverise ciktigimda bi bakiyim bari benimde heveslendirdiniz :34:

Tatlım çok teşekkür ederim tek tek yazmışsın :16: Not alıyorum bunları dışarı çıktığımda bakıcam.
Birde bunların testerı olmuyor sanırım birkaç yere sordum yok dediler tester olsa deneyip alsak çok daha iyi olur.

aslında var canım ama ah şu eczacılar vermiyolar ama orda renklileri deneyebiliyosun =)bu arada rica ederim canım ne demek =)

Son düzenleme:
nekadar krem sürersek sürelim su icmeliyiz mecbur :16:
ama malesef ben cok icemiyorum

evet var cnm ben makyaj malzemelri almaya gittigimde karar veremiyorum hangisinden alicami :1:

Haklısın canım su içmek çok önemli bende çok tüketmem ama yaz geldi de şimdi daha çok içiyorum.
Ben sırf kozmetik alışverişi için yurt dışına çıkabilirim herhalde :27:

öyle valla canım gerçekten bb krem yerine renkşli bi güneş kremi alabilirsin =)orda deneyebilirsin =)

Dışarı çıktığımda bakıcam canım uzun zamandır evdeyim ayağımı çatlatmıştım şimdi çıkınca tek tek bakıcam hepsine:9:

Haklısın canım su içmek çok önemli bende çok tüketmem ama yaz geldi de şimdi daha çok içiyorum.
Ben sırf kozmetik alışverişi için yurt dışına çıkabilirim herhalde :27:

Dışarı çıktığımda bakıcam canım uzun zamandır evdeyim ayağımı çatlatmıştım şimdi çıkınca tek tek bakıcam hepsine:9:
cik ozaman güzelim :52: ben yolliyim burdan sana :34:

Su yüzüm haricinde tum vucuduma yariyorda asil onemli olan yere yaramiyor :-D

aaa o nasil oluyor ya :26: yüzüne yaramiyor mu ilk defa duydum :1:

Back