Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

Kızlar artık ciltlerinizle ben ilgilenicem bana emanetsiniz :)))))) ŞuaN tam merkezim belli değil aynı kurumun şubelerini dolaşıyorum şuan eğitim sürecim iyi geçtiğinden ve başarılı bir uzman olduğumdan merkez konusundaki seçim hakkı bana ait olucak.Belki bir süre onayladığım bir merkezde tam gün kalmayı isterim daha sonra çok çok daha iyi bir merkeze geçerim.Buraya yazarım eğer semt olarak yakın olursanız sizi ağırlamak keyif verir başım üstünde taşır gereken neysede birlikte çözüm buluruz.Artık çoğu merkez ezber yapıyor emin olun herkese aynı uygulama yazık oluyor müşterilere.Blog içinde isterseniz katkıda bulunurum.

Canim cok saol valla bu arada bisey sorcam siyah nokta isini nasil halledyorsiniz .)

Merhabalar burda çok bilgili hatunlar gördüm geldim
Güneş kremi alıcam cildim yağlıya dönük karma ne önerirsiniz kızlarr ?

hoşgeldin canımm .. sebamed yağlı ciltlerde yağ bezeleri yapabiliyo canım . güneş koruyucular çok önemli o yüzden bir dermozkozmetik öneriyoruz genelde buradaki arkadaşlarla. ben daha öncede yazmıştı avene kullanıyorum cildim hassas karma ama sivilceye meyilli sürdüğüm bi çok krem sivilce yaptı suratımda ama avene de hiç i sorun yaşamadım ama yağlı akneye meyilli ciletler için la roche ve bioderma nın da çok güzel güneş ürünleri var .) cildini tam anlatsan belki daha iyi bişey söyleyebilirz =)

Canim cok saol valla bu arada bisey sorcam siyah nokta isini nasil halledyorsiniz .)
bu mesaj nasıl karışmış böyle düzenleyemedim bile ya =)

Avene kullaniyorum bende tavsite ederim yagli cildim var benimde sorun yaratmadi
Yagsiz krem zaten komedon dfalanda yapmiyor

günaydın canımm =) valla bugün bende mi sorun var forumda mı anlamdm yazdgm mesaj alıntı gibi olmamış sana yazdgm cevap senden önce yazılmş gözkyo =)

Son düzenleme:

Canımm şöyle söyleyeyim ozman karmadan yağlıya dönük sivilce problemim çok fazla olmaz.Ama güneş kremleri parlama ve sivilce yapıyor işte.
Zaten genelde de oluyor o sinir parlama Roc anti shine diye bir güneş kremi görmüştüm nette roc ürünleri hakkında bilginiz varmı peki ?
Yağsız bir güneş kremi istiyorum.

çok seviniriz canım süper olur hatta bu arada istanbulda mı çalışıyorsun hangi yakadasın

canım güneş kremlerinde bizim forumda kullanılanlar avene , la roch ,sebamed,vich ama renklendiricili almanı tavsiye ederim hangi markayı seçiceksen çünkü çok daha güzel duruyor

Tatlım ben bb krem kullanıyorum o yüzden renkliyi hiç düşünmemiştim :44:

kizlar hepiniz günes kremi kullaniyorsunuz :26:

ben kullanmiyorum almanyanin yazi pek olmaz oldugu zamanda bikac gün günes acar yine yagmura döner

bende bu yaz (eger günesli olursa hava) günes kremi kullanmalimiyim? ben büroda calisiyorum benim büroma günes girmiyor yinede kullanmalimiyim?

canım ben roch un kisini kullanıyorum zaten sorunlu bir cildim olduğu için doktorum önermişti la roche posay anthelios xl tinted fluid 50 spf tavsiye edebilirim kesinlikle

Ben izmirde yaşıyorum buranın güneşi malum yakıyor insanı.
Ama güneş kremi zaten yaz kış kullanılmalı güneş olsa da olmasa da.
Cildi yaşlandıran en büyük etkenlerden biri güneş sonuçta.Bence spf si düşük bir güneş kremi kullanabilirsin.

bb kremden memnunmusun geçen gün forumdaki arkadaşlar soruyolardı ama :26: güneş kremini renkli alırsan daha kolay olur kullanımı üstüne renklendirici sürmez zorunda kalmazsın

O kadar çok çeşit var ki insanın kafası karışıyor Artık dediğiniz markaları aklımda tutup birde görevlilere danışıcam.Teşekkür ederim :)
Bb kremden memnunun garnierin kullanıyorum ben çok problemli bir cildim yok.Ancak kapatıcı özelliği çok fazla değil.

bugün forumda bişeyler var yazdgğm cevplara hayrtler içinde bakıyorm valla =) canım sda da dedi zaten avene ürünleri akne yapmıyolar . la roche un A ROCHE POSAY Anthelios AC Spf 30 Fluide Extreme (Yağlı ve Akneye Yatkın Ciltler için Güneş Koruma) kremi var =)
Bioderma Photoderm Max Ultra Fluide Light SPF 50+ (UVA40)
Bioderma Photoderm Akn 30 Sprey 100ml
Bioderma Photoderm Max Fluid SPF 50 Güneşe Hassas Yağlı Ciltler için SPF 50 Koruma
canım ben senin için baktım telk tek bunlar başlıca örnekler ama avene in renklsn kullanmama rağmen bişey yapmadı onu a önereblrm makyaj yapıyosan yapman da gerekmz =) avene in normal kremi de güzel onu da denedm bu arada =)

güneş kremlerini aslında yaz kış kullanmamız gerekiyormuş ne kadar olursa olsun uv ışınlarına maruz kalabiliyormuşuz o yüzden sürekli kullanmak gerekiyormuş ama biz genelde yazları tercih ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…