Cok cahil gordm canm kndmo bu nedi ki boleeee .)
canım sana birşey söyliyim mi bende oraya her lazere gittiğimde tartışıyorum en sonunda dedim siz kişiye göre mi muamele yapıyorsunuz diğerlerine yapıyorsunuzda bana neden böyle söylüyorsunuz diye kızdım o da tetikleme yapar dedi hayır dedim diodda yapmıyor biliyorum ben öyle istiyorum yapıcaksınız mesuliyet bana ait diye ... gidip sinirlenip sinirlenip geliyorum her zaman aynı kişiye denk gelsem orda anlaştığım bi bayan var ama başkalarına denk gelince uyuzluk yapabiliyolarsanki bedava yapıyolar
o yüzden birazda tuzla dakini merak ettim... bana kalırsa en iyi yer göztepe medikal park ben çok memnun kalıyordum her gittiğimde .. galiba en iyisi hastane ortamında yaptırmak...
Kızlar artık ciltlerinizle ben ilgilenicem bana emanetsiniz :)))))) ŞuaN tam merkezim belli değil aynı kurumun şubelerini dolaşıyorum şuan eğitim sürecim iyi geçtiğinden ve başarılı bir uzman olduğumdan merkez konusundaki seçim hakkı bana ait olucak.Belki bir süre onayladığım bir merkezde tam gün kalmayı isterim daha sonra çok çok daha iyi bir merkeze geçerim.Buraya yazarım eğer semt olarak yakın olursanız sizi ağırlamak keyif verir başım üstünde taşır gereken neysede birlikte çözüm buluruz.Artık çoğu merkez ezber yapıyor emin olun herkese aynı uygulama yazık oluyor müşterilere.Blog içinde isterseniz katkıda bulunurum.
Merhabalar burda çok bilgili hatunlar gördüm geldim
Güneş kremi alıcam cildim yağlıya dönük karma ne önerirsiniz kızlarr ?
Kızlar artık ciltlerinizle ben ilgilenicem bana emanetsiniz :)))))) ŞuaN tam merkezim belli değil aynı kurumun şubelerini dolaşıyorum şuan eğitim sürecim iyi geçtiğinden ve başarılı bir uzman olduğumdan merkez konusundaki seçim hakkı bana ait olucak.Belki bir süre onayladığım bir merkezde tam gün kalmayı isterim daha sonra çok çok daha iyi bir merkeze geçerim.Buraya yazarım eğer semt olarak yakın olursanız sizi ağırlamak keyif verir başım üstünde taşır gereken neysede birlikte çözüm buluruz.Artık çoğu merkez ezber yapıyor emin olun herkese aynı uygulama yazık oluyor müşterilere.Blog içinde isterseniz katkıda bulunurum.
Avene kullaniyorum bende tavsite ederim yagli cildim var benimde sorun yaratmadi
Yagsiz krem zaten komedon dfalanda yapmiyor
hoşgeldin canımm .. sebamed yağlı ciltlerde yağ bezeleri yapabiliyo canım . güneş koruyucular çok önemli o yüzden bir dermozkozmetik öneriyoruz genelde buradaki arkadaşlarla. ben daha öncede yazmıştı avene kullanıyorum cildim hassas karma ama sivilceye meyilli sürdüğüm bi çok krem sivilce yaptı suratımda ama avene de hiç i sorun yaşamadım ama yağlı akneye meyilli ciletler için la roche ve bioderma nın da çok güzel güneş ürünleri var .) cildini tam anlatsan belki daha iyi bişey söyleyebilirz =)
Avene kullaniyorum bende tavsite ederim yagli cildim var benimde sorun yaratmadi
Yagsiz krem zaten komedon dfalanda yapmiyor
çok seviniriz canım süper olur hattabu arada istanbulda mı çalışıyorsun hangi yakadasın
canım güneş kremlerinde bizim forumda kullanılanlar avene , la roch ,sebamed,vich ama renklendiricili almanı tavsiye ederim hangi markayı seçiceksen çünkü çok daha güzel duruyor
Canımm şöyle söyleyeyim ozman karmadan yağlıya dönük sivilce problemim çok fazla olmaz.Ama güneş kremleri parlama ve sivilce yapıyor işte.
Zaten genelde de oluyor o sinir parlamaRoc anti shine diye bir güneş kremi görmüştüm nette roc ürünleri hakkında bilginiz varmı peki ?
Yağsız bir güneş kremi istiyorum.
Tatlım ben bb krem kullanıyorum o yüzden renkliyi hiç düşünmemiştim :44:
kizlar hepiniz günes kremi kullaniyorsunuz :26:
ben kullanmiyorum almanyanin yazi pek olmaz oldugu zamanda bikac gün günes acar yine yagmura döner
bende bu yaz (eger günesli olursa hava) günes kremi kullanmalimiyim? ben büroda calisiyorum benim büroma günes girmiyoryinede kullanmalimiyim?
bb kremden memnunmusun geçen gün forumdaki arkadaşlar soruyolardı ama :26: güneş kremini renkli alırsan daha kolay olur kullanımı üstüne renklendirici sürmez zorunda kalmazsın
Canımm şöyle söyleyeyim ozman karmadan yağlıya dönük sivilce problemim çok fazla olmaz.Ama güneş kremleri parlama ve sivilce yapıyor işte.
Zaten genelde de oluyor o sinir parlamaRoc anti shine diye bir güneş kremi görmüştüm nette roc ürünleri hakkında bilginiz varmı peki ?
Yağsız bir güneş kremi istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?