Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

canımmm sen güzel olmasan bi kere bayan seni öyle dikkatli incelemezdiii boşuna öyle söylemee canım site işini yapabilirmiyiz acaba :26:

denizcim Bana Sivilce Giderici Krem filan Önerirmisin Az Sivilce çıkıyor ama rahasız Ediyor İşte Şu Aneler filan Yağlı Cildim Var Ve Bazen Parlıyor Önerin Var Mı ?

canım sivilceler için en etkili agnefug ve tretin ikilisi kremde önerebiliriz ama cildinin yapısını bilmiyoruz ki :26:

Orasida oyle bilemiyorum artik
Site isini soylerim canim geldiginde eve yapar sanirim cunku bir ara sana site yapalim falan diyordu anaokuluyla ilgili
Ama dusundugumuzde blog daha mantikli geliyorhersey daha goz onunde blogrolllara falan eklenirse takibe falan alinirsa daha cok kisi olur sanki
Cunku site icin bulan burdada buluyor blog biraz daha kisisel deneyim tarzinda olacak sanki yaniliyormuyum?

canım bende blog taratfartym sonuçta inceleyebiliriz bi çok şeyi =)

bu arada kızlarr pastelin kokulu ojeleri çıkmış gördünüz mü =) çikolta kahve, nane, ananas, portalak , greyfurt, tarçın , hindisan cevizi kokuları var gratis de fiyatları da 2,50 tl =)

Son düzenleme:
Ama blog icinde birkac kisinin yazmasi sorun olur cunku sonucta tek mail adresiyle girilebilecek
Ortak mail adresi acilir bir tane ondan girilip yzilir.
Site olursa yonetici olur ikisininde olumlu olumsuz yanlari var

Ama blog icinde birkac kisinin yazmasi sorun olur cunku sonucta tek mail adresiyle girilebilecek

aslında bu da var tabi =)
bu arada kokulu ojeleri çok merak ettim kızlar ya nasl kokulolar acba =)

kızlar bizim için en iyisi kremler ben bizim ciltleri patlamaya hazır bir bomba gibi düşünüyorum çünküü

Çok haklısın denizcim her an her şey olabilir bizim yüzlerimizde

aşkınihancımmmm canım hani senle konuşmuştuk ya cilt rengi ile ilgili tonik filan diye biodermanın hassas ciltler için sensibio h2o var cilt temizleyici ama güzel bi ürünmüş bilmem biliyo musun =)

Doktorum bana hep biodermanın ürünlerinden de bahsediyordu 10 lira indirim kartı filan veriyordu ama o zaman mali krizdeydim atanmamıştım
O yüzden yaklaşamıyordum. Şimdi bu ürünü alsam benim la roc temizleyicim ne olacak peki. :44: Memnunum aslında ondan.

Bu arada blog mu açıyorsunuuuuzzz :) Ayy ne hoş takip ederim sizi artık.

canım bu yüz yıkama jeli değil aslında yüzünü yıkadıktan sonra bile kullanabilirsn . mineralli su bunlar , hatta h2o sebium var bide o da sivilceye meyili yağlı ciletler için =) hem tonik hem temizleyici gibi düşüneblrsn bi ara kampanya vardı 500 ml alana 500 ml bedavuydı =)

bencede blog daha mantıklı ortak bir mail adresi çözer diye düşünüyorum işi

ben bu aralar gezmeye verdiğim için kendimi hiç ne çıkmış ne etmiş bilemiyorum ama bi sitede çok değişik ojeler sürülmüş yayınlayacağım burda

Canım Yağlı Cildim Var Malesef

canım sivilce sorununa agnefug ve tretin ikilisini kullan derim ben çok faydası oluyor dönüşümlü olarak .. daha önce hiç dermatolog ya da cildiyeye gittin mi

Aaa çok güzelmiş aslındaa...Ama toniğimi de yeni sipariş verdim, gelmiş hatta arkadaşımdan almadım kargoyu.
Artık bir dahaki kampanyayı düşüneyim. Kaçaymış ki şu an.

Canım Gitmiştim İmez Diye Krem Verdiler Maf Etmişti Aldım attım Yüzümüde Kendi Haline bıraktım Baya Süzelme oldu :) Ama İşte Lekeleri Ve Regl dönemleri çıkıyor

Canım Gitmiştim İmez Diye Krem Verdiler Maf Etmişti Aldım attım Yüzümüde Kendi Haline bıraktım Baya Süzelme oldu :) Ama İşte Lekeleri Ve Regl dönemleri çıkıyor

canım deniz tretin diyo o kullanmıştır eminim ama yazın tretin zaten uygun olmaz soyucu bi krem çünkü bilmiyorum deniz ne der ama .)

Aaa çok güzelmiş aslındaa...Ama toniğimi de yeni sipariş verdim, gelmiş hatta arkadaşımdan almadım kargoyu.
Artık bir dahaki kampanyayı düşüneyim. Kaçaymış ki şu an.

o şu la roche un toniği demiii bende istiyorum ondan canım senin yorumlarını da bekliyouz en kısa zamanda =)

ben gerçi tonik kullanamıoyrum demiştim ama ossion tonik aldım kuaför malzemesi satan yerden ve beğendm mentollü ferahlatıcı yeşilçaylı =)))

kizlar cepten girdigim icin pek detayli cevap veremiyorum pc ye gecinde daha detayli cevap vericem evet tretin ve agnefug soyucu kremler simdi yaz mevsiminde hic bi sivilce tedavisi mumkun olmuyo ama ben hem bunlari kullanip sadece tatilde ara verip guneslenmek yasak olmasina ragmen dinlememistim doktorumu sonuc bisi olmadi gunes koruyucu kullandigim icin amasiz boyle bisi yapmayin derim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…