Hoşbulduk tatlım :) Kolay makyaj uygulaması yapılabilecek bir yüze sahipsin oval yüzama dediğim gibi cilt bakımı çok önemli makyaja uygun olmazsa kusabilir kendini.Eğer tam buğday tenlı değilsen ve biraz koyuysa tonun fondöten seçimin çok önemli.Uygun bir fondöten üzerine kendi tonundaki bir pudrayla cildi pürüzsüzleştirebilirsin.Göz rengin güzel her tonu kullanabilirsin fakat saç renginde önemli ki belirtmemişsin.Yeşil tonları güzel olur.Yada far rengin hafif bakır tonunda alt kirpik diplerine yeşil tonunda ince bir far uygulaması yapabilirsin.Allığın her zaman şeftali tonlarına gidiyorum ben hep nedense pratiktede :) Elmacık kemiklerinin hemen alt çizgisi vardır aynaya bak ve o bölgeyi gözüne kestir ve bronz bir allıkla orayı hafif belirginleştir pudradan sonra.Hmen ardından allığını yuvarlak hatlarla sürmelisin ne şakaklara doğru ne enlemesine olmalı.Ovalini bozmamalısın yüzün.Ayrıntılara girerek anlatmıyorum benim için zor olur üstünden geçerek ancak bu kadar.Farklı makyaj uygulamalaı rahatlıkla yapılabilir sana sadece oval hatlarını bozma.Gözler koyu ise dudak koyu olmamalı bunu biliyorsunuz zaten.
teşekkür ederim canım bilgilerin içinsaç rengim altın orta kumral allık kullanmayı çok sevdiğim için oval yüze nasıl uygulanır incelemiştim tam senin tarif ettiğin gibi kullanıyorum allığımı çünkü allık kullanmadan hiçbirzaman makyajımı tamamlayamıyorum sanki yüzüm boş gibi geliyor fondeten kullanamıyorum cildim kusuyor kabul etmiyor onun yerine renkli nemlendiriciler seçiyorum o da özel günlerde onun dışında kullanmıyorum allık yeterli oluyor
teşekkür ederim canım bilgilerin içinsaç rengim altın orta kumral allık kullanmayı çok sevdiğim için oval yüze nasıl uygulanır incelemiştim tam senin tarif ettiğin gibi kullanıyorum allığımı çünkü allık kullanmadan hiçbirzaman makyajımı tamamlayamıyorum sanki yüzüm boş gibi geliyor fondeten kullanamıyorum cildim kusuyor kabul etmiyor onun yerine renkli nemlendiriciler seçiyorum o da özel günlerde onun dışında kullanmıyorum allık yeterli oluyor
Sık sık fondöten kullanımı yanlış tatlım zaten.Bulunduğun ortama göre makyaj uygulamanı yapman en güzeli yanlız sadece allık kullanımı çok yanlış bir uygulama bilgin olsun olmaz bunu unutma.Saç rengin bronzer a çok uygun yani bronz bir allık tonuna.Şöyle yap istersen elmacık kemiklerine kullan fırçada kalanını ise yüznde hafif dağıt hem hafif ışıltı ve bronzluk verirsin.Allığını direkt olarak sürmek yerine bölgeye dokundur ve öyle dağıt olurmu.Ten renginde bir pudarada işine çok yarar canım.Cildin fondöteni almıyorsa cilt bakımını bir daha gözden geçir yüzeysel bakım yapıyor olabilirsin yani yeterli gelmiyordur aslında ürünlerin kesinlikle doğru zeminde fondöten katiyen kusmaz.Yaz aylarında zaten fondöten kullanma derim.
Mrb canımmm. Bana da birkaç öneride bulunursan çok sevinirim
Resmimi özel msjla gönderdim sana daha iyi anlayabilmen açısından
Sık sık fondöten kullanımı yanlış tatlım zaten.Bulunduğun ortama göre makyaj uygulamanı yapman en güzeli yanlız sadece allık kullanımı çok yanlış bir uygulama bilgin olsun olmaz bunu unutma.Saç rengin bronzer a çok uygun yani bronz bir allık tonuna.Şöyle yap istersen elmacık kemiklerine kullan fırçada kalanını ise yüznde hafif dağıt hem hafif ışıltı ve bronzluk verirsin.Allığını direkt olarak sürmek yerine bölgeye dokundur ve öyle dağıt olurmu.Ten renginde bir pudarada işine çok yarar canım.Cildin fondöteni almıyorsa cilt bakımını bir daha gözden geçir yüzeysel bakım yapıyor olabilirsin yani yeterli gelmiyordur aslında ürünlerin kesinlikle doğru zeminde fondöten katiyen kusmaz.
merhaba kizlaaarrr bazen size özenmiyor degilim
sivilcelerinizden falan konusuyorsunuz kremler öneriyorsunuz falan.......
bende sizinle sivilcelerim hakkinda konusmak isterdim ama bende yok sivilce falan regl dönemimde bile yok.
Kızlarrrr regl zamanı çıkan sivilcelerime çare buldummmm
Normalde sivilce problemim yoktur ama regl zamanı alnımda minik
sivilceler çıkar. Yüzümü bu ürünle yıkayınca sivilceler baya azaldı
Eki Görüntüle 442278
prensesss özenilcek başka şeyyy bulamadın mııne güldüm okurken yazdığını olsun cilt bakımı bitmez sen gel konuşucak şeyler buluruz makyajdan falan bahsederiz
canım loreal serisinden kullanıyorum bende memnunum hatta 3 etkili olanından almayı düşünüyorum elimdeki lorealler bitince
bulamadim cnm magdurum o yönden eskiden okulda bile arkadaslarla sohbet edemiyordum bu konuda susup kaliyordum
tamam kuzu zaten takipteyim
amann amannn sakın sohbet edicek başka şeyler bulben tam 1 sene boyunca savaştım bu illet şeyle ama zafer benim oldu
merhaba kizlaaarrr bazen size özenmiyor degilim
sivilcelerinizden falan konusuyorsunuz kremler öneriyorsunuz falan.......
bende sizinle sivilcelerim hakkinda konusmak isterdim ama bende yok sivilce falan regl dönemimde bile yok.
canım kimyasal peeling bile yaptırdım daha ne kadar derinden olucak ki bu cilt bakımı:26: la rochun renkli güneş koruyucusunu kullanıyorum onda birşey yapmıyor ... bronz allık kullanıyorum top allık tercih ediyorum çok parlak olmasın diye... iyi ki aramıza katılmışsınnn
Canım bana cilt tipini söylermisin salon bakımı yaptırdığın yerde sana nasıl bir bilgi verdiler.Nemlendirici özelliği olan bir fondöten kullanman gerekiyor belkide.Canım özellikle belirtmek isterim şunu evde yada salonda yaptığınız peelingler lütfen kremsi yapıda olmalı hani böyle sert taneciklerin olduğu yada tanecik yoğunluklu olmamalı katiyen katiyen aman sakın ha diyorum tatlım.Büyük bir ihtimalle senin makyajında kalıcılığı kısa oluyordur kustuğu için gün içersinde makyajına dokunma canım.Yanında bir pudra olsun ve fırça yardımıyla hızlıca üzerinden geç bu yeterli.
Ay canım ya ben de çok güldüm doğrusu, çok tatlısın
sen sivilcen olmadığına şükret ve yine de gel aramıza.
İnan sivilce sorunun olmadığı için çok çooook şanslısınBen yıllardır uğraşıyorum hala tam kurtulamadım
Bu peelingi nasıl buluyorsun canım? Şuana kadar bir sorun yaşamadım kendisiyle ama uzun vadede zararlı mı?(2gunde 1 falan kullanıyorum)
Eki Görüntüle 442542
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?