Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
canim tuzlada aydin taner kuaforle ayni binadaymis ama adini bilmiyorum pendikte istanbul lazer estetik var ben medikal parkta yaptiriyordum o yuzden buralarin ne kadar iyi oldugunu bilmiyorum sadece tavsiye ettiler :)) sen nereyi biliyosun

canım istanbul estetik merkezi var tuzladakinden filan da büyük aynı zamanda güzel . ben oraya gidiyorum başka şeyler için çok memnunum ama annem cilt bakımını oraya yaptırmıştı çok memnun kalmıştı . tuzladakinin de yerini biliyorum adını hatırlayamadım :))) istanbul lazer estetik dediğin yer de dolmuş durakalarına yakın değil mi iksi birbirinden farklı bildiğim kadarıyla =)

tamam canim ayni yerden bahsediyoruz buyuk 4 katli bende oraya baska seyler icin gidiyorum ama cilt bakimi hakkinda hic bilgi almadim .. lazerde iyi ama cilt bakimini bilmiyorum..annen yaptirip memnun kaldiysa denenebilir aslinda =)) nasil bi uygulama yapti bakim sirasinda

canım annem bilmiyorum ne yaptığını diyo gözü kapalıydı o yzüden farketmedi heralde =)

canım annem bilmiyorum ne yaptığını diyo gözü kapalıydı o yzüden farketmedi heralde =)

canım ben peelinge gittiğimde soruyordum hep işlem yapılırken =)) ilk başta cildime ne sürdünüz falan diye diyordu alkol sürdüm =)) sonra karışım kapıyordu diyordum ne bunlar tek tek soruyordum cildime temizleme amaçlı arınsın diye bişi püskürtüyordu sordum hep en son güneş koruyucusunun markasına varana kadar soruyordum çünkü ben ruaccutuan kullanırken yaptırıyordum bu da benim için büyük bir hassasiyet uyandırıyordu işlem sonrası resmen cildim yanmış gibi oluyordu şimdi gitsem mesela bakıma sorarım hangi ürünlerle falan bakım yaptığını hangi aşamalardan geçiceğini çünkü alerjik bir reaksiyon gösterebiliyor

Kızlar bugün kkda reklamı yapılan Garnıer BB kremi hakkında bilginiz var mı ? :26:

canım bizde bunu konuşmuştuk bi kaç sayfa öncesi ... henüz alıp test etmedik ben bununla ilgili güzellik kazanı diye bi blogda kullanım aşamasını yüzünde duruş şeklini izlemiştim .. güzel duruyor ama yaz ayları için pek uygun değilmiş akabiliyormuş:26:

Bana sanki fondotenmiş gibi geldi ama sen uygun değil diyosan hiç düşünmem bile...

canım valla ben kullanan bayanın dediğini söylüyorum kullanmadığım için yorum yapamıyorum:26: benimde dikkatimi çekmişti yoksa bu ürün ama the balmın renkli nemlendiricisi varmış kullananlar çok memnun onu düşünebilirsin eğer renkli nemlendirici düşünüyorsan

Kızlar ben estetisyenim ayrıca makyöz ve masör eğitimimde var.Yardımcı olabileceğim birşey olursa sorabilirsiniz...Daha öncede sorularınıza cevap verebilirim diye konu açmıştım ama sanırım kimsenin ihtiyacı yok :)

ilk defa duydum bunu varmıdır her yerde hiç dikkatimi çekmedi ama bakarım...

makyöz müsün ? Hep kusursuz çok güzel makyaj yapabilmeyi istemişimdir... Sana zahmet bi kaç püf noktra versene makyaj konusunda...

makyöz müsün ? Hep kusursuz çok güzel makyaj yapabilmeyi istemişimdir... Sana zahmet bi kaç püf noktra versene makyaj konusunda...

Canım temelinin sağlam olması gerek yapılan makyajın iyi durması için zemin yani cilt bakımı çok önemli ve yüzü iyi tanımak gerekli öncelikle.Yüz oval mi yuvarlak mı kare mi ters üçgen mi kaşlar yüz şekline göre uygunmu bunlar önemli.Tanımlayıp söylerseniz daha iyi olur ona göre yardımcı olurum

Ben yuvarlak yüzlüyüm, kaşlarım çok seyrek ama ben seviyorum ... Aslında normalde makyaj yapmıyorum namaz kıldığımdan çıkarıp silmek zoruma gidiyo... Çok nadir özel günlerde yaparım... Makyaj yapmadığım içinde bakım ürünlerine fena sarmış durumdayım.. Makyaj yapmayayım ama yüzüm sanki makyajlı gibi çok güzel görünsün istiyorum

Canım yuvarlak bir yüze sahipsen allığını elmacık kemiklerinin enlemesine sürmemelisin katiyen şakaklara doğru olmalı kaşlarında düz olmamalı kavis ister değilse hafif bir kalem yardımıyla olabilir.Natural istiyorsan allık rengin şeftali tonu olmalı sürerken sert darbelerle değil hafif 2 geçişle doğal bir ton yakalarsın.Far kullanırım dersen bej tonunu kullan.Rimelini unutma tercihin uzun kirpikler değil dolgun kirpikler olsun rimelini ona göre seçmelisin.Pudra kullanman uygun olabilir fondöten tercihin değilse en azından pürüzlerini birazda olsa örtersin.Ruf dudaklarının rengine bağlı renksiz dudaklara sahipsen hafif ışıltı olabilir hafif şeker bir kırmızılık varsa kendiğinden kullanma derim ruj.

ilk defa duydum bunu varmıdır her yerde hiç dikkatimi çekmedi ama bakarım...

canım bi arkadaş paylaşım yapıp bilgi vermişti bi kaç sayfa öncesinde var bakmak istersen

olmaz olur mu hoşgeldin benimde ten rengim bronz buğday tenliyim sıcak cilt tonuna sahibim oval yüz hatlarına sahibim açık kahvede göz rengim makyaj konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim yardımcı olmak amacıyla benzetildiğim ünlülerde yasemin ergene ve şarkıcı günel

Son düzenleme:

canım annemn yüzünde bi sorun olmamıştı ama siyah noktası vardı kalmamıştı hala da yok hatta bende gidicem bu hafta aynı yere =) büyük ihtimalle çarşamba günü giderim diye düşünüyorum =) yüzüm azcık kendnie gelsin parıldasın =) ohh miss =9 =9 =)

yaz aylarında ben pek uygun bulmuyorum canım cilt işlem sonrası hassaslaştığı için o yüzden ben yaz sonu gibi düşünüyorum

canımm hoşgeldin aramıza =) konun gözükmemiştir bence o yüzden kimse sormamıştır. benim cildim beyaz ama bembeyaz değilim buğdaydan açık rengim ama. far sürmekten hoşlanmıyorum çok ağır geliyo bana nasıl göz makyajı yapabilirm =) bu arada saçlarım koyu kumral ama altları biraz daha açık dibim geldi biraz ama boyamama konusunda ısrarcıyım . yüzüm uzun ama öyle çok uzun da değil ay anlataöadım hiç bişeyi sanki =)

Son düzenleme:
aa bende mi yaptırmıyım canım bişey olmaz ama herlde soyulma filan yapılmıyo sonuçta =)

ne biliyim ben gene de korkuyorum cildim çok hassas olduğu için ilaç sonrası inanılmaz derece hassaslaştı alerji bile yapıcak olsa cildim direk yüzden kendini yansıtıyor buhar işlemi falanda uyguluyolar yaa bilemiyorummm:26:

Hoşbulduk tatlım :) Kolay makyaj uygulaması yapılabilecek bir yüze sahipsin oval yüz ama dediğim gibi cilt bakımı çok önemli makyaja uygun olmazsa kusabilir kendini.Eğer tam buğday tenlı değilsen ve biraz koyuysa tonun fondöten seçimin çok önemli.Uygun bir fondöten üzerine kendi tonundaki bir pudrayla cildi pürüzsüzleştirebilirsin.Göz rengin güzel her tonu kullanabilirsin fakat saç renginde önemli ki belirtmemişsin.Yeşil tonları güzel olur.Yada far rengin hafif bakır tonunda alt kirpik diplerine yeşil tonunda ince bir far uygulaması yapabilirsin.Allığın her zaman şeftali tonlarına gidiyorum ben hep nedense pratiktede :) Elmacık kemiklerinin hemen alt çizgisi vardır aynaya bak ve o bölgeyi gözüne kestir ve bronz bir allıkla orayı hafif belirginleştir pudradan sonra.Hmen ardından allığını yuvarlak hatlarla sürmelisin ne şakaklara doğru ne enlemesine olmalı.Ovalini bozmamalısın yüzün.Ayrıntılara girerek anlatmıyorum benim için zor olur üstünden geçerek ancak bu kadar.Farklı makyaj uygulamalaı rahatlıkla yapılabilir sana sadece oval hatlarını bozma.Gözler koyu ise dudak koyu olmamalı bunu biliyorsunuz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…