Tekrardan merhabalar kızlar... Ben 22 yaşındayım.. Bugüne kadar öyle düzenli olarak bi ürün kullanmadım.. Yani ayy bu ürünü çok sevdim çok faydasını gördüm bitince tekrar alayım demedim hiç.. Çevremde avon ve oriflame satan arkadaşlarım var genelde oriflame kullanıyorum ama dediğim gibi bitince aynı şeyi tekrar almıyorum.. Kozmetik mağazasına gidince de ellerindeki ürünü satmak için herşeyi öneriyorlar kandırılmak istemiyorum... Mesela neutrogene nın yıkama jelini aldım ama bi kaç kullanımda yüzümü acayip kuruttu hemen bıraktım.. Şu aralar ise sadece dalinle yıkıyorum onun haricinde hiiiiçççç bişey kullanmıyorum...
merhaba cnm topigin hayirli olsunnn bende yakinda eklerim bakim malzemelerimi
kuzu topigin hayirli olsun ben de eklerim fotolar
ayy ben bu bakım ürünlerının, makyaj malzemelerının, sampuanların ve sabunların ıcınde bogulmak ıstıyorumcokk sevıyorum yaa al al bıkmıyorum bütün paramı harcıyorum
canlarımmm bana yardımcı olabilir misiniz? mavi su almak istiyorum amaa hangi marka alsam karar veremedim. daha önceden sarıkız kullanmıştım memnundum sonra morfose aldım o nasıl bi berbatlık saçım tarancak sıkınca karışıyo yapış yapış olup basılıyo. ama aklımda bir de totex var böyle renkli kokulu kuafrde de geçen fön çekmeden önce ondan sıktılar daha öncede görmüştüm beğenmiştim . bide meyve kokulular var ama bilmiyorum önerebilceğniz var mı bunların arasında. bir de sarıkızın keratin sütü var onu biliyor musunz :))
Mavi su hakkında beni de aydınlatır mısın canım? Saç bakımı ürünü mü?
Ay pek bir cahil gördüm kendimi
bende paylaşayım bakım ürünlerimiyıllarca kozmetik ürünlerine çok çok güvenen ben, en son tıbbi ve bitkisel şeylere yönelirken buldum kendimi
hergün sabah akşam yüzümü yıkadığım dove sabun
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL
yıkama sonrası toniğim
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
nemlendirici kremim
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
banyoda kullandığım peeling
[URL=""[/URL]
haftada 1 (genelde hafta ortası) kullandığım hücre yenileyici kremim
[URL=""[/URL]
1 hafta arayla geceleri yatmadan yüzüme masaj yaparak uyguladığım kantaron yağım
[URL=""[/URL]
Canim kuaforde fon cekmeden once mavi su sikarlar sacina genelde. O sacin kolay taranmasini , fircanin kolah haretket etmesni , sacin fonden sonra elektitklenmesni ve fonun isisina karsi az da olsa koruma sagliyor. Ben saclarima cooookkk uzun sure kullanmistim sonra sac kremi kullanayim dedm vazgectim galba sac kremi surmeyi beceremiyorum ki saclarin eskiye oranla daha.cok dokuluyo diye dusundum . Benim saclarim dalgali bukleli kurtup kurtmama gore ikisinden biri oluho ve cok cabuk karisip dolaniyo sac taramak benim icin iskence oluyo. Mavi su sacin kolaycana taranmasini sagliyo ve parlak gozukuyo saclarin .) Bu arada saci agirlastirip sondurmuyoda .) Bugn almaya ciktm istedgm markayi bulamadm buldgmda da soka girdm o nasl bir fiyat farki. Internetten alcam artk sali yafa carsamba gelir ve sac serumu da alcam .)
Ayyy ben de paylaşayım kullandığım ürünleriiiiGerçi cilt bakım ürünleri hariç diğer ürünleri sık sık değiştiririm ama olsun
Uzunnnnnn bir yazı olcak sanırım
Öncelikleee yüz yıkama jelimmm:
Eki Görüntüle 435512
Peeling:
Eki Görüntüle 435513
Tonik:
Eki Görüntüle 435514
Nemledirici: (içinde 2 damla argan yağı var)
Eki Görüntüle 435515
Eki Görüntüle 435529
Yatmadan önce kullandığım gül suyum:
Eki Görüntüle 435517
Banyoda kullandıklarım:
Eki Görüntüle 435518 Eki Görüntüle 435519 Eki Görüntüle 435520 Eki Görüntüle 435522 Eki Görüntüle 435521
Parfümümm
Eki Görüntüle 435523
Deodorant:
Eki Görüntüle 435524
Son olarak çeşitli sebeplerle kullandığım yağlar:
Eki Görüntüle 435526 Eki Görüntüle 435527 Eki Görüntüle 435528 Eki Görüntüle 435533 Eki Görüntüle 435534
canım hücre yenileyici krem demişsin gerçekten işe yarıyor mu:44: nasıl bir fark yaratıyor cildinde :44: bir de kantaron yağının faydaları nedir ilk defa duydumm
birde flormar ın çift taraflı göz kaleminden memnunmusun göze alerji falan yapıyor mu içine sürdüğünde ? bir de yüz için renkli balm var fondaten gibi yüzde kalıp gibi falan durmuyor değil mi ??
canımm şu sınavlarımı bir atlatsam rahat rahat giricem şu siteye doya doya yazıcammm =)) sendende aynı şekilde aldığın ürünleri bekliyoruztatlım ben PANTENE Aqua Light Saç Bakım Spreyi kullanıyorum memnunum ama mavi suyu bende denemek istiyorum kaç kere görüp almaktan vazgeçtim gelişmeleri senden alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?