• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
selam arkadaşlar bende makyajı çok severim ama becermediğim tek şey eyeliner gözümün üztüne çekemiyorum bi türlü..,geçen parfümeride flormarın kalem şeklinde olan diplinerını gördüm kullanan var mı nasıl memnunmusunuz? bana yardımcı olurmusunuz kızlar yaaaaaaaa.:43::43::43::43::43:

alışmak için ilk başta normal siyah göz kalemi kullanalarak üzerine çek daha sonra üzerinden geçersin böylece daha kolay olur birde aplikatörde kullanabilirsin ben kullanımı daha kolay olduğundan aplikatör tercih ediyorum

2.52 sn den sonra nasıl çektiğini gösteriyor belki yardımcı olur sana daha net anlaman için

[video=youtube;Lkp07NyZLsQ]http://www.youtube.com/watch?v=Lkp07NyZLsQ[/video]

selam arkadaşlar bende makyajı çok severim ama becermediğim tek şey eyeliner gözümün üztüne çekemiyorum bi türlü..,geçen parfümeride flormarın kalem şeklinde olan diplinerını gördüm kullanan var mı nasıl memnunmusunuz? bana yardımcı olurmusunuz kızlar yaaaaaaaa.:43::43::43::43::43:

asla alma ben aldım tavsiye etmıyorum tamam sürümü güzel,yumuşak ama hemen dağılıyor ve akıyor ki satıcı bana asla dağılma akma olmaz demişti,,,
9.75tl ye almıştım haram olsun valla,bari kandırmayın milleti,garanti vermeyin...

tühhh videoyu eklemiştim farklı bi siteden ama açmadı.... dediğim gibi aplikatörler senin için daha kullanışlı gibi gözüküyor

Son düzenleme:
Kizlar bir suredir giremiyorum yorumlari da gorunce bu kadar alinti yapinca eyvah cok konuscam dye dusundum bastan uyaryorm yazdkca yazcam :-) :-) :-)

kızlarr saç maskesi alıcam ama elseve ve watsons ın ballı maskesi arasında kaldım kullanan varsa bi öneride bulunabilir mi ?
Tatlim watsons balli kullaniyorum memnunum . Bidahakine birali almak istiyorum sadee deneme amacli balliyi begenmedigimden degil tabiki. lakin sacin sorunluysa selective protek ammino keratin oneririm . Be forumda gormustum ve yorumlarini okuynca almaya karar verdim :-)
Gliss i denemeni öneririm, ben çok çok memnunum bu maskeden:42: Watsons maskeler de kullanıyorum ara ara ama
onlar sadece yumuşatıyor. Gliss hem yumuşatıyor, hem besliyor, hem de saç uçlarımı baya düzeltti:31:

Eki Görüntüle 566729
Aa merak ettim simdi tatlim bir arastiracagim bunu bakarsin indirimde hop aliveririm :-)
Kızlar ALIX AVIEN 'in DNA maskarasını denemenizi tavsiye ederim çok mnNennmnun kabldm kıvırıyo ve dolgun gösteriyo :)
Bende bu madkarayi merak ediyorum okudugum kadaryla cok begenen de var begenmeyen de isin asli benm korkum fircadinin garipligi ben dolgunluk pek sevmem bir de rimelde ama deneyecgm tatln oneri icin tesekkurler:-)
merhaba kk nın bakımlı hatunları bende little balck dressin parfümünü daha önce kullanmıştım çok ta hoşuma gitmişti vucut spreylerinide denemiştim tekrar avonda görünce aldım ve gerçekten vucut spreyi olmasına rağmende kalıcı :16:

Eki Görüntüle 567915
Tatliiimm bundan bende de var cokk seviyorum gerci benim vucut spreylerine karsi bi zaafim var ve bu arada avonun yei cikan pardumlerinden pembe olan parfum cook guzel kesinlikle denemelisinz bu katlgta %50 indirim var yanls hatrlamyotsam 31 lira.:-)
selam arkadaşlar bende makyajı çok severim ama becermediğim tek şey eyeliner gözümün üztüne çekemiyorum bi türlü..,geçen parfümeride flormarın fkalem şeklinde olan diplinerını gördüm kullanan var mı nasıl memnunmusunuz? bana yardımcı olurmusunuz kızlar yaaaaaaaa.:43::43::43::43::43:

Canim eger yakinlarinda gratis veya rossmann varsa essence asansorlu siyah gox kalemini oneririm. Akma yapmaz bulasmaz . Acma derdi yok zatem asansorlu surme derdi yok yapisi gayet yumusak ve simsiyah gercekten eyeliner gorumumu veriyir bende eyeliner cok seviyorumama cok ugrasiyoru, dye skldim kullanmaktan bu kalem benim beklentilerimi karsiliyor :-)
asla alma ben aldım tavsiye etmıyorum tamam sürümü güzel,yumuşak ama hemen dağılıyor ve akıyor ki satıcı bana asla dağılma akma olmaz demişti,,,
9.75tl ye almıştım haram olsun valla,bari kandırmayın milleti,garanti vermeyin...
Ahh tatlim ah seni cok iyi anliyorum sirf satmak icin yapiyorlar boyle yazik ama ya 10 lira icin yapilir mi bu ? Boyle seyler duyunca cidden sinirleniyoru, kiziyorum. Ben yanima yardim icin gelenleri geri ceviririm genelde o yuzden insanin sinirlerini hoplatiyorlar cunku.bugun bir firmaya sikayet maili bile attim gorevli bayanlarla ilgili yani. Sana da essence gox kalemi oneririm tatlim hem fiyati uygun hemde akma bulasma yapmaz. Ben gun icerisinde eger gozumde ssdece kalem varsa rimel filan yoka sekerleme yapacgm zaman temizlemye usenip oylece uzanirim kalktgmda fa hic bozulma olmaz kalemimde :-)

Ayy cok yazdim dimi kizlar ya :-) bu aradaa sizlere birsey sormak istiyorum okudugum yorumlar hep olumlu ama sizin de fikrinizi almak istedim neutrogena hassas ciltler icin nemlendirici losyon kullanan var mi :-) fiyati uygun boyutu da buyuk merak icerisindeyim :-)

Kızlaaar ben geldim, uzun zamandır yazamadım bir tembellik, bir hastalık derken...
Bugün hava güneşli burda dur dedim atayım şu tembelliğimi renklendirelim şu topiği kaç gündür kimse uğramıyor :(
$DSC02649.jpg

Gördüğünüz gibi la roche posayı ben zengin edeceğim...
Aldıkça alıyorum, şunu da deneyeyim, bu da iyi gibi derken zor tutuyorum kendimi.
Ama sanırım belli başlı ürünlerimi buldum artık onlardan alırım bittikçe.
Soldan başlayayım nemlendirici konusunda muzdariptim biliyorsunuz. En son la roche legere almıştım, iyiydi güzeldi ama benim cildimde öyle aman aman bir etki bırakmadı çabucak da bitince yeni arayışlara girdim. BB krem furyasına aklım da takılmış ve la roche da bu kervana katılmışken alayım dedim. Hem nemlendirici özelliği var hem de renkli daha ne dedim :1: 28 liraydı sanırım aldığımda. Kapatıcılığını sevdim bir fondoten olmasa da lekelerimi, kızarıklıklarımı kapattı çok yapmacık da durmadı sanki açık tonunu almıştım.Bir aydınlık kattı cildime. Ama nemlendrici özelliğini beğenmedim, benim cildim arada pul pul oluyor ilaç sonrası bu yüzden yetersiz kaldı. Bir de pompalı olmadığı için açtığınızda daha çok geliyor bu da eksi bir özellik. Ama yine de fondoten, pudra gibi şeyler kullanmadığım için dolabımda kurtarıcı olarak kalacak :34: Ayrıca 20 faktör koruyucu özelliği var. Keşke daha yüksek olsa da güneş kremine gerek kalmasa. ben çok sevmiyorum üst üste bir şeyler sürmeyi. Güneş kremini bunun üstüne sürmem gerekiyor o konuda da çok başarılı olamıyorum. Bir seferinde aven beyaz güneş koruyucuyla karıştırp sürdüm fena olmadı gibi:1: Koruyucunun etksi azalmaz değil mi:26:

Gelelim Duo'ya bu da aslında benim nemlendirici gibi de kullandığım bir ürün, özellikle yüzüm sivilcelenmeye başladığında etkisini gösteriyor. Cildimi sakinleştiriyor. Bitmişti yenisini aldım yanında da 50 ml.lik temizleme jeli hediyeliydi 40'a aldım yanılmıyorsam:50: Seyahatler için iyi oldu o da. Duo'yu bundan sonra alır mıyım bilmiyorum umarım artık gerek kalmaz.

Ve işte nemlendiricimi bulduumm.. İnşallah hep iyi gelir aklım da cebim de yoruldu çünkü aramaktan:1: Tolerıane ultra, toleriane serisinin en son çıkan ürünüymüş sanırım. Kuru, hassas, yıpranmış ciltler için ideal. En çok pompalı kapağını sevdim, israf olmasın canım krem değil mi:9::9::9: Hijyen olarak da iyi. Yoğun bir krem ama yağlı değil, sürümü de rahat, cildimi rahatlattı şimdilik bakalım nazar değmesin:9:
Yanında da termal su hediyeliydi.Henüz bunu kullanmadım ben de avenin termal suyu vardı. Düzenli bir termal su kullanıcısı değilim ama ani kızarıklıklarda, hassasiyetlerde cildimi yatıştıran bir ürün benim için daha çok. Ancak düzenli kullanımda faydalı olduğunu okudum pek çok yerde. Özellikle sabah uyanıp yüz yıkandıktan sonra fıs fıslamak cilde aydınlık, ferahlık ve sıkılık sağlıyormuş ama ne kadar doğru bilemiyorum:34: Ancak fiyatı biraz tuzlu. 50 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.

Dudaklarım için de nutrıtıc levres lips aldım...Artık ne rujlar ne nivelar ne vazelinler iyi geliyordu çünkü. Biraz pahalı bir ürün boyuna göre 20ydi 15 e aldım ama sevdim çok şükür. Renksiz, rahatsız etmeyen bir ürün, nemlendiriciliği de güzel. İlk günlerden fark ettirdi kendisini. Böyle sürer umarım.

Eveet biraz uzun oldu sanırım:1: Blog yazıları gibi yazdıkça yazasım geldi :9: Elimden geldiğince yardımcı olmak ve fikir vermek istedim. Çünkü ben çok sıkıntı çekiyorum bir ürün alırken. Neyse bıktırmadan kaçayım, herkese öpücükleer:16::16::16:

Kızlaaar ben geldim, uzun zamandır yazamadım bir tembellik, bir hastalık derken...
Bugün hava güneşli burda dur dedim atayım şu tembelliğimi renklendirelim şu topiği kaç gündür kimse uğramıyor :(
Eki Görüntüle 572171

Gördüğünüz gibi la roche posayı ben zengin edeceğim...
Aldıkça alıyorum, şunu da deneyeyim, bu da iyi gibi derken zor tutuyorum kendimi.
Ama sanırım belli başlı ürünlerimi buldum artık onlardan alırım bittikçe.
Soldan başlayayım nemlendirici konusunda muzdariptim biliyorsunuz. En son la roche legere almıştım, iyiydi güzeldi ama benim cildimde öyle aman aman bir etki bırakmadı çabucak da bitince yeni arayışlara girdim. BB krem furyasına aklım da takılmış ve la roche da bu kervana katılmışken alayım dedim. Hem nemlendirici özelliği var hem de renkli daha ne dedim :1: 28 liraydı sanırım aldığımda. Kapatıcılığını sevdim bir fondoten olmasa da lekelerimi, kızarıklıklarımı kapattı çok yapmacık da durmadı sanki açık tonunu almıştım.Bir aydınlık kattı cildime. Ama nemlendrici özelliğini beğenmedim, benim cildim arada pul pul oluyor ilaç sonrası bu yüzden yetersiz kaldı. Bir de pompalı olmadığı için açtığınızda daha çok geliyor bu da eksi bir özellik. Ama yine de fondoten, pudra gibi şeyler kullanmadığım için dolabımda kurtarıcı olarak kalacak :34: Ayrıca 20 faktör koruyucu özelliği var. Keşke daha yüksek olsa da güneş kremine gerek kalmasa. ben çok sevmiyorum üst üste bir şeyler sürmeyi. Güneş kremini bunun üstüne sürmem gerekiyor o konuda da çok başarılı olamıyorum. Bir seferinde aven beyaz güneş koruyucuyla karıştırp sürdüm fena olmadı gibi:1: Koruyucunun etksi azalmaz değil mi:26:

Gelelim Duo'ya bu da aslında benim nemlendirici gibi de kullandığım bir ürün, özellikle yüzüm sivilcelenmeye başladığında etkisini gösteriyor. Cildimi sakinleştiriyor. Bitmişti yenisini aldım yanında da 50 ml.lik temizleme jeli hediyeliydi 40'a aldım yanılmıyorsam:50: Seyahatler için iyi oldu o da. Duo'yu bundan sonra alır mıyım bilmiyorum umarım artık gerek kalmaz.

Ve işte nemlendiricimi bulduumm.. İnşallah hep iyi gelir aklım da cebim de yoruldu çünkü aramaktan:1: Tolerıane ultra, toleriane serisinin en son çıkan ürünüymüş sanırım. Kuru, hassas, yıpranmış ciltler için ideal. En çok pompalı kapağını sevdim, israf olmasın canım krem değil mi:9::9::9: Hijyen olarak da iyi. Yoğun bir krem ama yağlı değil, sürümü de rahat, cildimi rahatlattı şimdilik bakalım nazar değmesin:9:
Yanında da termal su hediyeliydi.Henüz bunu kullanmadım ben de avenin termal suyu vardı. Düzenli bir termal su kullanıcısı değilim ama ani kızarıklıklarda, hassasiyetlerde cildimi yatıştıran bir ürün benim için daha çok. Ancak düzenli kullanımda faydalı olduğunu okudum pek çok yerde. Özellikle sabah uyanıp yüz yıkandıktan sonra fıs fıslamak cilde aydınlık, ferahlık ve sıkılık sağlıyormuş ama ne kadar doğru bilemiyorum:34: Ancak fiyatı biraz tuzlu. 50 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.

Dudaklarım için de nutrıtıc levres lips aldım...Artık ne rujlar ne nivelar ne vazelinler iyi geliyordu çünkü. Biraz pahalı bir ürün boyuna göre 20ydi 15 e aldım ama sevdim çok şükür. Renksiz, rahatsız etmeyen bir ürün, nemlendiriciliği de güzel. İlk günlerden fark ettirdi kendisini. Böyle sürer umarım.

Eveet biraz uzun oldu sanırım:1: Blog yazıları gibi yazdıkça yazasım geldi :9: Elimden geldiğince yardımcı olmak ve fikir vermek istedim. Çünkü ben çok sıkıntı çekiyorum bir ürün alırken. Neyse bıktırmadan kaçayım, herkese öpücükleer:16::16::16:

Caniiimm hayirli olsun ne guzel seyler almissin oyle . Bende toleriane fluide kullanyorm ve memnunun bakalim nazar degmesin o da karma yagli ciltler icin losyon kivaminda bir urun seviyorum onu . Ben gerci gunduzleri bunu geceleri effaclar duoyu kullaniyorum . Termal sular cok guzel tatlim benin annemin kuzenine avene almistik o da cok memnun kalmisti cildi rahatlyormus gercekten :-) fiyati da 15 tl cok pahali degil tatkim bir dudak kremi icin pahali gelebilir ama sebamedler bile 12 tl ye kadar cikabiliyor bu arada en buraa yazmayi unuttum ama blistex de cok guzel. Benim kardesimin dudaklari cok catlar ama gorsen dudaklarinin cevresi bile kurumus col topraklari gibi olur abartmiyorum eczaneden blistex almistim iyi gelmisti . Yavrum kendi kendine de birsey alamiyor kucuk prensesim giderken bundan alayin bari hatta alip da kargoyla gonderym havalar cok sogumus istanbulda kiyamam ben ona ay birden ozledigimi farkettim kardesimi afdersiniz :-) gunes kremini de bb kremden once surmeyi dene tatlim ve 20 spf oldugu icin su an icin de yeterli aslinda ek bir korumaya gerek kalmaz diye dusunuyorum vee etkisini yitirmez bende arada 2 gunes kremimi karistirip suruyorum :-)

Caniiimm hayirli olsun ne guzel seyler almissin oyle . Bende toleriane fluide kullanyorm ve memnunun bakalim nazar degmesin o da karma yagli ciltler icin losyon kivaminda bir urun seviyorum onu . Ben gerci gunduzleri bunu geceleri effaclar duoyu kullaniyorum . Termal sular cok guzel tatlim benin annemin kuzenine avene almistik o da cok memnun kalmisti cildi rahatlyormus gercekten :-) fiyati da 15 tl cok pahali degil tatkim bir dudak kremi icin pahali gelebilir ama sebamedler bile 12 tl ye kadar cikabiliyor bu arada en buraa yazmayi unuttum ama blistex de cok guzel. Benim kardesimin dudaklari cok catlar ama gorsen dudaklarinin cevresi bile kurumus col topraklari gibi olur abartmiyorum eczaneden blistex almistim iyi gelmisti . Yavrum kendi kendine de birsey alamiyor kucuk prensesim giderken bundan alayin bari hatta alip da kargoyla gonderym havalar cok sogumus istanbulda kiyamam ben ona ay birden ozledigimi farkettim kardesimi afdersiniz :-) gunes kremini de bb kremden once surmeyi dene tatlim ve 20 spf oldugu icin su an icin de yeterli aslinda ek bir korumaya gerek kalmaz diye dusunuyorum vee etkisini yitirmez bende arada 2 gunes kremimi karistirip suruyorum :-)

Teşekkür ederim canım, bazen diyorum çok mu gereksiz şey aldım diye ama onlar olmadan da olmuyor işte.:34: Ben senin dediğin kremi not almıştım zaten onu sordum, cildimin de kuruduğunu söyleyince en iyisi size bu dedi. Ben de sürekli bunu sürmüyorum arada duo arada bu :) Dudak kremlerinde denizin o kokulularda vardı üçü 18di. blisteks vardı ama krem kutusu gibiydi, hijyenik olmuyor öyle, o yüzden almadım. 20 spf az değil mi canım, adama sordum az gelir dedi. :26: Kışın da yansımalarla cildinize geliyor güneş dedi:44: Bilemedim ki... Ayrıca kardeşler özlenmez mi ya:16::16:

kızlarr özledimm sizleri bu aralar bende çeyiz telaşında olunca pek fazla ürün alamıyorum ama bu aralar avonun vucut spreylerine takmış durumdayım yılbaşı katoloğundan 4 tane vucud spreyi sipariş ettim 2 si little black dress, latin sensation , dancing whit the stars vucud spreylerini aldım bakalım diğer 2 si nasıl onların kokularını bilmiyorum

kızlarr özledimm sizleri bu aralar bende çeyiz telaşında olunca pek fazla ürün alamıyorum ama bu aralar avonun vucut spreylerine takmış durumdayım yılbaşı katoloğundan 4 tane vucud spreyi sipariş ettim 2 si little black dress, latin sensation , dancing whit the stars vucud spreylerini aldım bakalım diğer 2 si nasıl onların kokularını bilmiyorum

Biz de seni özlediiiik...
Topic sahibesi olarak neredesin ki sen:19::20::17:
Bi şey almasan da uğra, çeyizlerini gösterirsin nolcak :9:
Uğra da yalnız kalmadığımızı görelim:50:

Biz de seni özlediiiik...
Topic sahibesi olarak neredesin ki sen:19::20::17:
Bi şey almasan da uğra, çeyizlerini gösterirsin nolcak :9:
Uğra da yalnız kalmadığımızı görelim:50:

tatlımmm tamam bundan sonra hem çeyizlerimi hem makyaj malzemelerimi bakım ürünlerimi koyarım :52:

sen nasılsın tatlım moraller nasıl mutlu musmutlu ol hep :16:

yeni yıl hediyesi olarak aldığım hediye kızlar sizlerde yorum yapın Gucci Guilty Pour Homme is an intense bakalım beğenicek mi hediye sahibi :16:

$images.jpg

Son düzenleme:
tatlımmm tamam bundan sonra hem çeyizlerimi hem makyaj malzemelerimi bakım ürünlerimi koyarım :52:

sen nasılsın tatlım moraller nasıl mutlu musmutlu ol hep :16:

yeni yıl hediyesi olarak aldığım hediye kızlar sizlerde yorum yapın Gucci Guilty Pour Homme is an intense bakalım beğenicek mi hediye sahibi :16:

Eki Görüntüle 573717

Ekle ekle gözümüz gönlümüz açılır:52:
Ben iyi değilim be canım, deve kuşu misali başımı gömüyorum ve geçmesini bekliyorum her şeyin napayım:50::31:
İnşalllah hepimiz mutlu oluruz.
Parfümün kokusunu bilmiyorum ama çok hoşa benziyor, şişesi filam hoş, şık beğendim :1:
Hediye alındığına şükretsin bence:1: Bakalım sana ne gelecek:17:

Ekle ekle gözümüz gönlümüz açılır:52:
Ben iyi değilim be canım, deve kuşu misali başımı gömüyorum ve geçmesini bekliyorum her şeyin napayım:50::31:
İnşalllah hepimiz mutlu oluruz.
Parfümün kokusunu bilmiyorum ama çok hoşa benziyor, şişesi filam hoş, şık beğendim :1:
Hediye alındığına şükretsin bence:1: Bakalım sana ne gelecek:17:

ayy canım benim kıyamam sana inş herşey yoluna girer zamanla bu üzüntülerin geçer gider hepimiz bazen zor zamanlar geçiriyoruz sadece birazcık sabır :31:

tatlım ben hediyemi aldım o benden önce davrandı :46::46:

en son english home den tv battaniyesi aldım kırmızı renkli dur resmini ekliyim :52:

$399319_450336871697825_1760580190_n.jpg

Çok hoşmuş canım güle güle kullan, artık battaniyenize sarılır tv izlersiniz inşallah :69:

Back