Caniiimm hayirli olsun ne guzel seyler almissin oyle . Bende toleriane fluide kullanyorm ve memnunun bakalim nazar degmesin o da karma yagli ciltler icin losyon kivaminda bir urun seviyorum onu . Ben gerci gunduzleri bunu geceleri effaclar duoyu kullaniyorum . Termal sular cok guzel tatlim benin annemin kuzenine avene almistik o da cok memnun kalmisti cildi rahatlyormus gercekten
fiyati da 15 tl cok pahali degil tatkim bir dudak kremi icin pahali gelebilir ama sebamedler bile 12 tl ye kadar cikabiliyor bu arada en buraa yazmayi unuttum ama blistex de cok guzel. Benim kardesimin dudaklari cok catlar ama gorsen dudaklarinin cevresi bile kurumus col topraklari gibi olur abartmiyorum eczaneden blistex almistim iyi gelmisti . Yavrum kendi kendine de birsey alamiyor kucuk prensesim giderken bundan alayin bari hatta alip da kargoyla gonderym havalar cok sogumus istanbulda kiyamam ben ona ay birden ozledigimi farkettim kardesimi afdersiniz
gunes kremini de bb kremden once surmeyi dene tatlim ve 20 spf oldugu icin su an icin de yeterli aslinda ek bir korumaya gerek kalmaz diye dusunuyorum vee etkisini yitirmez bende arada 2 gunes kremimi karistirip suruyorum