Aşılama Benim aşılama günlüğüm kasım 7

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamanın 11.günü..
Sabah sol tarafımda sanki birşey batıyormuş gibi bir ağrı ile uyandım,insan kendini dinledikçe orası burası daha çok ağrıyor herhalde.. Başka yine ilaçtan(progestan) ötürü baş dönmeleri ama dediğim gibi alıştım buna da..Yine doktorun dediği gibi yapamadım, işe gittim,koşturdum,pazara gittim,sebze taşıdım.evde iş güç yemek..
Gerçekten zorlu bir süreç ama inşallah kazananlardan oluruz hepimiz..

puduhepam benim canımm
evet vakti degilmiş
dr.um aşılama yapınca eger adet görürsen gelme bir sonraki adette aşılama yapalım demişti bu ayada etkisi var dedi
dr tabiki bir bildigi vardır ama bana pek mantıklı gelmedi
ama yarın tlf edip söylemeyi düşünüyorum zatenn
canım inşallah sonucun pozitif olur
sen test yaptırmayı düşünmüyorsun dimi hala

seninle aşılama günlerimiz aynıydı tam olarak adet oldun mu benim bu sabah çok az pembemsi leke geldi sonra 1-2 kere daha damla kadar ama devamı gelmedi ne olur bilmiyom hala bekliyom :Saruboceq:

canım inşallah yerleşme kanamasıdır
gerisi gelmezde hamile kalırsın
zaten normal adet tarihim benim bugündüü
sagolsun bana pek sadıktır onun içinde gecikme bile yapmadıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim yaptıgın işlere kafanı takma
tabiki dikkat et ama
olacagı varsa olur canımm

üzülme canım benim herşeyde bir hayır vardır elbet
benim normal adet günüm değil bilmiyorum artık
dr. aradım cumartesiyi bekle dedi hayırlısımafoldumben

Canım yarın için doktor yaptır demişti ama yaptırmayı düşünmüyorum,bilmem belki de korkuyorum,duygularımı ölçemiyorum.
Doktorun vardır bildiği acele etme canım benim,aklını rahat tut,belki de bekleyeyim bu ay dersin,kendi kendine gelir.Yeter ki Allah ol desin,zamanını ancak O biliyor..[/QUOTE]

bravoo sana çok sabırlı bir insan oldugunu düşünüyorum
ama senin sonucunuda sabırsızlıkla bekliyorum

üzülme canım benim herşeyde bir hayır vardır elbet
benim normal adet günüm değil bilmiyorum artık
dr. aradım cumartesiyi bekle dedi hayırlısımafoldumben

canım hayırlısı bekleyelim ve görelim

zambak demek sen de bu ay pas dedin...
dilerim geecek ay kendiliğinden oluverir...

bilmem belli olmaz inşallah diyelimmm:Saruboceq::Saruboceq:

zambak sabah işe gelince ilk işim sonucunu öğrenmek için siteye girmek oldu.vardır bir hayır.üzülme.önümüzdeki maçlara bakalım

puduheba sanırım bu gün test yaptıracaktın ne oldu.bana senin ki pozitif olacakmış gibi geliyor ama...inşallah

zambakcığım ilk aşılamanmıydı canım üzülme napalım tüp bebek seçeneğimizde var bak en son çare o yaniş napalım

zambak ilk aşılamanmıydı ((((((gitme:

evet canım ilk aşılamamdı ama 2.ciyide yaptırcam inşallah aralıktayerimseniben

zambak sabah işe gelince ilk işim sonucunu öğrenmek için siteye girmek oldu.vardır bir hayır.üzülme.önümüzdeki maçlara bakalım

ben adet olunca doktorum düşükte olabilir diye ısrarla kan testi istemişti emin olmak için

canım benimm evet önümüzdeki maçlara bakmak lazımmm

puduheba sanırım bu gün test yaptıracaktın ne oldu.bana senin ki pozitif olacakmış gibi geliyor ama...inşallah

Sağol canım iyi niyetin için,pazartesi test yaptırmaya karar verdim.Çünkü benim kullandığım pogestan adlı ilacı bırakmadan regl olunmuyormuş,test yaptırıp olumsuz çıkarsa ilacı bırakırım diye düşünüyorum.Hayırlısı bakalım ama içimden bir ses" olmadı" diyor..Olmazsa tüp bebeğe geçerim inşallah..

benim kanama devam ediyo olmadı!mafoldumben:çok üzgünüm:
benim dr. aşılama tutmazsa rahmi daha ayrıntılı inceleyeceğini söylemişti
hayırlısı inşallah hepimiz bi gün bebeğimize kavuşuruz:gitme:mafoldumben:çok üzgünüm:

Hayırlısı olsun canım,hepimiz için hayırlısı olsun.Ben de demin öyle karamsarlaştım ki uzun uzun ağladım kendi kendime..Bugünler de geçecek mutlaka..

aşılamanın 12.günü..

İçimde kocaman bir boşluk..Ağladım uzun uzun, kendi kendime..Bilmiyorum ama kendimi olmadığına alıştırmak istiyorum..

aşılamanın 12.günü..

İçimde kocaman bir boşluk..Ağladım uzun uzun, kendi kendime..Bilmiyorum ama kendimi olmadığına alıştırmak istiyorum..

ağlama diyemiyom çünkü 2 gündür öyle ağlıyorum ki işe gidiyorum kafamı dağıtmam gerekirken bir an gözlerimden damlalar akıveriyor başlıyom ağlamaya bi de eşimle iş yerlerimiz dipdibe onu görünce daha çok ağlıyom ne olacak bu halimiz!mafoldumben

aşılamanın 12.günü..

canım ne oluyor sana
valla geliyor şimdiii oklavaklava:klava:
yapma böyleeee
seni anlıyorum tam duygu yogunlugunun olddugu bir safhadasınn
hani bana umutsuz olma karamsar olma diyen puduhepammm şimdi kendisi karamsarr
canım benimm allahım nasıl istediyse öyle olur
bize ise kabullenmek kalırr
bak enazından yapılacak bişey daha var
tüpbebek
ya böyle bir şansımız olmasaydııı
canım kendini çok üzmeden stres yapmadan bence pazartesiyide beklemeden testini yaptır çünkü daha çok hırpalayacaksın kendinii

canım vardır bir hayır
ya aşılaman tutsaydıda kalp atışını göremeseydinn bu daha büyük üzüntü olmayacakmıydıı
eşinide üzme bence böyle aglayarakk
bizler aglayarak buralarada konuşarak üzüntümüzü hafifletiyoruz
ama onlar öyle degil ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…