arkadaşlar.
açıklıyorum,
umutsuz olmayın belki de bundan sonraki ay sizin ayınız
çünkü bu ay benim ayımmış
akşam kan testi yaptırdık bhcg 90 çıktı
sevinçten ağladık
umarım bi problem yoktur
darısı başınıza
arkadaşlar.
açıklıyorum,
sevinçten ağladık
umarım bi problem yoktur
darısı başınıza
arkadaşlar.
açıklıyorum,
sevinçten ağladık
umarım bi problem yoktur
darısı başınıza
Toplamda sayınız kaçtıı
ve yıkama sonumu 4.5milyon çıktı???
canım bende ilk aşılamamı yaptırdım ve 5milyon sperm enjekte edildi
ama dr.um umutsuz konuşmadı
miktar degill hareket önemlii
2.aşılamayı aralık ayında yaptırcazz
inşallahh
ne mutlu canımm allahh mutluluk için dökülen gözyaşı versin inşallahh
umarımm problem yoktur ve saglıcaklada bebişini kucagına alırsınn
ohhh beee alkisalkisalkis sonunda güzel bir haber aldık. herşey yolundadır hiç tasalanma, gönlünü ferah tut canım, kutlarım...
Toplamda sayınız kaçtıı
ve yıkama sonumu 4.5milyon çıktı???
canım bende ilk aşılamamı yaptırdım ve 5milyon sperm enjekte edildi
ama dr.um umutsuz konuşmadı
miktar degill hareket önemlii
2.aşılamayı aralık ayında yaptırcazz
inşallahh
zambakcığım yıkıma sonrası 4.5 milyon çıktı.öyle ümitsiz konuşunca doktor ve birde ilk aşılama olduğu için heyacandan yıkama öncesi ne kadardı sayı sormayı akıl edemedik doğrusu..aslında mtarın önemi çok yok, sonucunda 1 sperm ile yetiyor...şans işi biraz da...sanırım senin de ilk aşılaman da olmamış, 2. aşılamanın sonuçları güzel olur...
yaa kızlar ilk aşılamam sanırsam tutmadı( :1no2: bugün aşılamanın 9.günü dayanamayıp kanda gebelik testi yaptırdım sonuç 2,3 malesef..Eğer tutmuş olsaydı biraz da olsa yükselmez miydi? Gebelik hormonu döllenme oluştuysa 1 hafta sonra yükseliomuş. Gerçi doktorum 3 Aralıkta test yaptır dedi ama..offffffffff 2.aşılamaya geçecek psikoloji de kalmadı bende ya hadi hayırlısı.mafoldumben
teşekkürler arkadaşlar
ama şunu sölemeliyim ki
pozitifi görünce herşey bitmiyo ve rahatlamıosunuz
aşılamayla hamile kaldığın içim kimyasal gebelik olma ihtimali de var dedi doktor.bakalım bugün yeniden kan testine gidicem.umarım değildir.
ve umarım pozitifi en kısa zamanda görürsünüz
selam.okurken aklıma 2 ya önceki halim geldi yüzümde ufak bir tebessüm belirdi.canım benim asıl şet o pozitifi grdkden sonra başlıyor,aman boş kesemi daha sonra aman kalbini duyucam mı?eşinle kavgalar-neden herkese söööyledin,sonrası ya düşük yaparsam...taki 3 aya kadar sonra geçiyo.bende ilk aşılama ile hamile kaldım şuan14. haftaya girdik,hala içime sıkıntılar giriyo.ama endişe etme.hiçbişey olmucak.herşey güzel olucak.doktorunu sanırım yalnış anlamışsın aşılama ile kimyasal gebeliğin alakası yok,bende sormuştum doktorum gülmüştü.neyse canım kendine dikkat et.tekrar hayırlı olsun.
benim aşılama tutmadıbugün aşılamanın 14.günü ve betahcg değerim 0,5...(9.gün 2,3 tü düşmüş) Ama kanama damla şeklinde çok az geldi ve kesildi.Adet olmama da 7 gün vardı daha.Sizce halen ümitlenmeli miyim?Adet kanamasımı ki bu ya anlamadım walla. ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?