benim aklım durdu siz olsanız ne yapardınız ?

NE EVLİLİGİMİ YAŞAYABİLDİM NE ÇOCUK HEYECANIMI HERŞEYIMI BİTRDİLER ARTIK YAŞAMA SEVİNCİM BİLE KALMADI ŞUAN İŞYERİNDEYİM ANNEM EVDE ÇOCUGUMA BAKIYOR BABAM EVDE ANNEM GELECEK DİYE BEKLİYOR TEK BAŞINA.KOCAM İŞTE BENİMLE KONUŞMUYOR AİLESİ KENDİ KEYİFLERİNDE

CANIM BENİM YAPMASIN ONLARDA BEN ONLARDAN BİŞEY BEKLEMİYORUM AMA BENIM ANNEMEDE YAZIK 60 YAŞINDA KADIN HERGUN 1 SAAT YOLDA GEÇİRİYO AKŞAM EVE GİDİYO KENDİ İŞİNİ YAPIYOR BEN DE ÇALIŞIYORUM DADIYA PARAM YOK AİLESİ BAKACAGIZ DEDİLER SIRT ÇEVİRDİLER BUNA RAGMEN BEN ONLARLA GÖRÜŞMEK YÜZLERİNİ GÖRMEK İSTEMİYORUM SURATINI 3 DEFA GÖRDÜKLERİ PARMAK KADAR MENFAATLERİ OLMADIKLARI BEBEGE TORUNUM DEMELERİNİ YEDİREMİYORUM

Çalışmak zorunda değilsin kaynanandan çok şey bekliyorsun bence yapmak zorunda değil ama sen saygılı olucan. Bilmiyorum bana ters geldi hani çok da şeetmemek istiyorum senin de duyguların incinmiş ama demeye çalıştığım eşinle aranı iyi tut onun yüzüne Gül tamam de kaynana gidince hiç bile yapma otur boş öyle öyle aranız soğur eşin de artık götürmez seni(bence!)

TABİ BUARADA NNEMDE ÇOCUGUMA DADILIK YAPSIN GÜLLÜK GÜLÜSTANLIK DİMİ

Biraz daha olgunlaşıp ,aileler arası huzuru sağlamak göreviniz
Onlar geldi gelmeyin bunlar var gelmeyin diyerek pekistirici davranis oluşturmayın. Aile her ne olursa olsun çöpe atılacak eskimiş bir corap degildir .
Ben gitmem sen git gör aileni demek gidemezsin demek ile ayni sey ...

Paragrafsızlik çok zor , okumak ayri anlamak ayri zordu benim icin ....
Haksız değilsin lakin çabasızsın.

Başarılı olmanız dilegi ile ......

niye cagırıp duruyorsunuz .uzak dursun daha iyi .

esinde kendi gitsin torunu görmek isteyen agzını büzüp gelir dizini büküp oturur. benim kapım acık dersin esinede

siz kendinizi çok doldurmuşsunuz. bu kadar abartmayın ya hu.
benim kv 2 gün geldi kaldı lohusalığımda hepsi bu. ha kaldığında da tek bir şey yapmadı. napabilirim huyu böyle, yaşı var diye kendimi telkin ettim. annem Allah razı olsun 20 ay baktı. ama onla da olmadı en son bakıcı kreş arasında mekik dokuduk.
artık o eski babaanneler, anneanneler yok. oğlum hasta hasta kreşe gidiyor . yalnız değilsin yani.
ha kocaya para kazanıyorum da saçma sapan bir yorum olmuş. siz evinize para kazanıyorsunuz.
ev konusunda da haklı kv. dünyanın bin türlü hali var. ya ödeyemezseniz ya bir sıkıntı olursa. diğer 2 evladının hakkına girmiş olurlar. siz altınlarınızı gönlünüzle vermişsiniz . vermeyecektiniz yani bu da bir seçenekti.
burda tek mantıklı şey mesafe. gitmemek mantıklı evet. eşiniz isterse kendi gitsin siz gitmeyin. belli ki sizi sevmiyorlar. siz de onları sevmiyorsunuz zorla görüşmenin de mantığı yok.

ALTINLARI EŞİM ZORLA VERDİRDİ YİNE KAVGAYLA YANİ.KADIN ORDA BURDA GEZERKEN YAŞLI DEĞİL DİMİ ANNEMDE ONUNLA AYNI YAŞTA.

ALTINLARI EŞİM ZORLA VERDİRDİ YİNE KAVGAYLA YANİ.KADIN ORDA BURDA GEZERKEN YAŞLI DEĞİL DİMİ ANNEMDE ONUNLA AYNI YAŞTA.

gezebilir bu onun tercihi. kimse kimsenin çocuğuna zorla bakamaz. ha benim torunum olsa ben kimseye muhtaç etmem. ama bakmayana da aaa bakmadı demem. annen de bakmayabilir.diğer konuda eşin ve sen hatalısın kusura bakma. kıyamet kopsaydı isterse vermeseydin. ha eşin zorla aldıysa bu da eşinin sorunu. yani onunla halletmen gerek.

Şerbet yapılacak mı diye sormuş kadın anneniz hayır demiş sonra ortaya şerbet işi çıkıyor başka birine yaptırıyorsunuz. Güzelce anlatılamaz mıydı?

Allah yardimcin olsun çok zor bir durum. Ama kendini doldurmamaya çalış . Düğün Takıları alınmayan gelin ben daha duymadim erkek ailesi tarafından . Ben git derim konuyu uzatmak istemezsen eğer ,ama esinede hatırı için gittiğini ailenlede olan durumuna çeki düzen vermesi gerektiğini soyleyerek . Gidersende misafir gibi git laf soyleyene lafını söyle . Bazı insanların aile yapısı böyle teyzemin gelini 5 kardes bir kavga ederler dersinki bir daha yüz yüze bakmazlar ama yarım saat sonra hiçbirşey olmamış gibi davranırlar ve biz böyle anlasiyoruz derler. Takma demekki onlarda öyle bir aile. Annen gitme diyormus onunlada konuş kendini artık ezdirmeyecegini söyle kararlı olduğunu görsün. KV ile bir durum olursa ondan hiç birşey bekleyerek yola çıkma zaten beklentim yok diyorsun ama uzulmezsin en azından .beklentini sıfırla onlardan . Esinle sorunun yoksa alışmaya dene onların bu halllerinem

Kesinlikle gitme.. Esin ne kadar kavga çıkarırsa çıkarsın takma. .. seni kavgayla değil güzellikle ikna edebileceğini öğrensin
Altınları da zorla kavgayla almış senden zaten.. bunu iyice huy edinmiş kocan.. kV ye de kocanada ders olsun. . Gitme...

Zaten asıl mesele kocandı bu olayda. O yüzden böyle istemene şaşırmadım... Kv isterse şeytanın sağ kolu olsun insanın kocası iyi olduktan sonra sökmez çünkü. Ama o adamlar hep karılarını ezdiren. Sizin durumun bir çıkışı var gibi gelmemişti bana. Şimdi hem çalışırsın, çalıştığın sana kalır adamın kredisini ödemezsin, hem de annenin evinde olursun çocuğuna rahatlıkla evinden çıkmadan bakarlar. Ayrıca o altınları geri al mahkemede. Onlar senin hakkın, isterse parası duman olsun ucsun sana geri vermek zorunda.

Bebeğim dört aylık ve kendi öz babam bırakın hastaneye eve gelmeyi birkere nasılsın kızım çocuğun sağlığı nasıl diye aramadı.
Oğlum 5 aylık ve benim öz babam bırakın hastaneye eve gelmeyi nasılsın kızım çocugun sağlığı nasıl diye aramadı bile. Ve babamı sildim. Günahsa razıyım.

Yerinde olsam dönüo yüzlerine dahi bakmazdım değmez. Sen gitsende gitmesen de yaranamıcaksın.

Eşine gelince seni karşısına alarak büyük hata yapıyo. Gerçekleri görmüyo belliki.

Kim olursa olsun kendinide bebeğinide ezdirme. İstemediğin bişeyi başkası istiyo diye yapmak zorunda değilsin.

Eşin seninle buyüzden kavga edicek laf söylicekse bırak etsin sen cevap dahi verme. Eminim anlıcaktır doğuruyu.

Bebeğini öpüyorum canım takma kafana hiç bişeyi sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…